KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Totta vai tarua

/ #2735 Uusi toimintatapako KKY:llä?

24.11.2011 21:45

#2734: - Re: Ari Sandbergille kysymyksiä 

Sanottua: "olis mielenkiintoista tietää sekin että kun KKY on kuitenkin ottanu muutamia puolivillejä ny kesän aikana niin mitä he ovat tehneet toisin tautivaaran ehkäisemiseksi ensikodeissa? joku uusi toimintatapa heillä varmaan on koska täähän oli yksi syy miks puolivillejä ei enää haluttu ottaa."

Tautivaaran ehkäisy ensikodeissa ei ole toiminut koskaan, sillä KKY on VUOSIKAUSIA ottanut kissapopulaatioista kissoja, joissa käytännössä on ollut myös puolivillejä. Se selviää jäsenlehti Katti-Matin vuosikertoja selaamalla ja tutkimalla menneiden vuosien vuosikertomuksia ja toimintasuunnitelmia. Tauteja KKY:n kissoissa on ollut aina, eikä tautien ehkäisy ole OLLUT koskaan kunnossa sen jälkeen, kun kissatalo myytiin jo vuosikausia sitten. Sen jälkeen KKY:llä ei ole ollut minkäänlaisia KARANTEENITILOJA. On menty vaan vuodesta toiseen hyvällä onnella ja kerätty rahaa kissataloon rahankeräysluvilla JUURI SITÄ VARTEN AIKANAAN PERUSTETULLE TILILLE.

Vuoden 2010 toimintasuunnitelmassa jäsenet päättivät vuosikokouksessa korostaa vähintään kissatilan hankintaa ja/tai  sen jatkamisen tärkeyttä. Hallituksen enemmistö päätti kuitenkin kokouksessaan myöhäissyksyllä luopua kissatilan etsinnästä vastoin hyväksyttyä toimintasuunnitelmaa. Pelästyivät kai, kun vuokrattuun kissojen välilaskupaikkaan tuli parvo-virus KESYJEN pentujen kautta.

Edellämainittuja TOTUUKSIA ei puheenjohtaja ole koskaan suostunut myöntämään: hän on viimeisen vuoden pyrkinyt uskottelemaan mm., että puolivillejä ei ole ennenkään otettu, että ensikodeissa ei ole ollut ennenkään tauteja, että kissatilaa ei ole pidetty tärkeänä (vaan että sen hankinnasta on toistaiseksi luovuttu) ja että kesypennuista ei ole voinut tulla parvoa vuokrattuun kissatilaan.

KAIKKIIN ihmisiin, HUOM. KAIKKIIN pätee seuraava: Ihmisen ikääntyessä aivoissa tapahtuu kognitiivista eli älyllisten toimintojen heikentymistä, jolloin ajattelu, muisti, oppiminen, luovuus sekä havainnointi- ja ongelmanratkaisukyky vaikeutuvat. Joillain se on voimakkaampaa, joillain heikompaa. Joillain se alkaa aiemmin, joillain myöhemmin. Mutta AINA se kuitenkin TAPAHTUU. Vaikka se joillain alkaisi myöhemmin, se voi silti edetä erittäin nopeasti.

Täytyy vastata alussa olleeseen kommenttiin, että KKY:n hallituksen tietyt henkilöt pääsivät tavoitteeseensa, siksi toiminta on pikku hiljaa livennyt puolivilleihin ja Pirkanmaan ulkopuoleltakin otettuihin kissoihin. Tuo tavoite oli päästä eroon ahkerasta kissojen pelastajasta Pirjo Peltoniemestä.

Juusi siksi on yhdistyksen kissojen pelastustoiminta niin halvaantunut. Temmelletään vähän muilla kentillä.