KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Totuuden torvi

/ #2727 Kuulemiskirjeitä

24.11.2011 17:16

Moni oppositiosssa aktiivisesti vaikuttava KKY:n jäsen on saanut kuulemiskirjeen Terttu Kanervolta tässä loppusyksyn aikana, ja jossa jäsentä ehdotetaan erotettavaksi yhdistyksestä. Perusteina on ollut yleisesti kuuluminen oppositioon ja sen sisäinen toiminta! Päätöksiä ei ole vieläkään kaikille kirjeen saajille tullut, vaikka vastineiden lähetysaika on mennyt jo ajat sitten umpeen. Sikäli että näitä erottamisia aletaan käytännössä toteuttaa, lupaan henkilökohtaisesti, että tulen vetämään KKY:n hallituksen touhailut valtakunnallisesti julkisuuteen tätä adressia huomattavasti laajemmin! Auttaako se mitään, sitä en osaa sanoa, mutta tietäväthän ihmiset ainakin jatkossa paremmin, millainen diktatuuri KKY nykyisin on. Se ei ole valheellista mustamaalaamista, vaan ainoastaan totuuden esiin tuomista. Ehkäpä se häpeän tunne, tai pelko siitä saa ainakin moraalisesti ja eettisesti väärin toimineen KKY:n hallituksen miettiimään seuraavia tekojaan! Taistelu kissojen puolesta ei ole vielä päättynyt!

On suuri häpeä, että ennen hädänalaisia kodittomia kissoja menestyksellisesti auttanut yhdistys on muuttunut pieneksi pullakerhoksi, jossa ei TOISINAJATTELIJOITA suvaita ja itse yhdistyksen tarkoitus pelastaa apua tarvitsevia kissoja on LÄHES TÄYSIN unohdettu. PELKÄT LEIKKAUSKAMPANJAT EIVÄT AUTA NIITÄ JO OLEMASSA OLEVIA KODITTOMIA KISSOJA!

Hyvin toimivan eläinsuojeluyhdistyksen merkki on aktiivinen käytännön työ, jota voidaan mitata esimerkiksi pelastettavien kissojen määrällä, ei tilillä oleva saldon suuruus! Rahoja tulisi käyttää kissoihin, eikä taloudenhoitajan ja lakimiehen palkkaan!