KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1532 Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

11.03.2011 11:02

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

Yhdistyksessä valta on jäsenillä. Päätökset tehdään yhdistyksen kokouksissa. Ei nykyisen hallituksen puheenjohtaja voi  valita yhdistyksen hallitusta. Senhän kieltää lakikin. Vuosikokous valitsee yhdistykselle hallituksen ja tilintarkastajat, vuodeksi kerrallaan. Usein kai unohtuu, että hallituksen jäsenillä on paljon myös vastuuta ja se voi joutua korvausvastuuseen aiheuttamastaan vahingosta.

Puheenjohtaja ei voi yksin päättää tärkeistä asioista, ne tekee hallitus tai yhdistyksen kokous.

Nyt varmaan olisi hyvä jos mahdollisimman moni KKY:n jäsen osallistuisi vuosikokoukseen. Itse en ole aikaisemmin käynyt kokouksissa, mutta nyt aion sen tehdä. Aion myös jatkossa seurata paremmin yhdistyksen toimintaa ja harkitsen jopa eroamista yhdistyksestä jos asiat eivät muutu sellaiseen suuntaan jossa kissat ovat toiminnan tärkein kohde, eikä sijoitustoiminta.

 

 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1533 Re: Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

2011-03-11 12:08:34

#1532: Vieras - Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

Niinhän se pitäisi olla mutta tässä yhdistyksessä ei ole näin. Tähän oppositio haluaa muutoksen ja tämän vuoksi se on syntynyt.

Olet sydämellisesti tervetullut opposition julkiseen kaikille avoimeen KISSA VIEKÖÖN keskustelu tilaisuuteen Sampolaan 20.3.2011  klo 12-17

siellä voit purkaa asioita jotka huolestuttavat sinua voit kertoa omat ajatuksesi toiminnan kehittämiseksi. Kaikkien mielipiteet ovat arvokkaita.