KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vuosikokouksessa nähdään! Eikös vaan?
Vieras

/ #1535 Vuosikokous 27.3 - JOKAINEN ÄÄNI ON TÄRKEÄ

11.03.2011 16:24

Melkeen koko KKY:n 32 vuotisen historian ajan puheenjohtaja Terttu Kanervo on tosiaan itse ilmoittanut valitsemansa hallituksen. Jokainen hänen valitsemansa ihminen on joko aina samaa mieltä kaikesta tai sitten ei uskalla ääneen puollustaa omaa mielipidettään hallituksen kokouksissa.

MIKSI TERTTU KANERVO VALITSEE HALLITUKSEN EIKÄ JÄSENET? Vastaus on yksinkertainen: Jäsenille uskotellaan mm. Katti-Matissa ja kotisivuilla, että yhdistyksessä on kaikki hyvin ja jokainen sentti menee pelkästään kissojen hyväksi. Kertomatta jätetään kokonaan, että taloudenhoitaja saa palkkaa 16.000€, vaan uskotellaan, että hänkin on kullanarvoinen, koska tekee niin paljon työtä ilmaiseksi.

99% jäsenistä joko uskoo Tertun sanaan tai heidät on kiusaamalla hiljennetty. Tämän vuosikokouksissa on pääasiassa kaikki olleet Tertun kavereita, jotka joko sokeasti uskovat hänen sanaansa tai eivät uskalla puhua, vaan kiusaamisen pelossa ovat hiljaa, jotta saavat olla KKY:ssä ja keskittyvät kissoihin.

NYT KUN TOTUUS ON PALJASTUNUT, NIIN JOKAISEN ÄÄNI ON TÄRKEÄ!

YHDEN ÄÄNEN ERO SAATTAA RATKAISTA SATOJEN KISSOJEN TULEVAISUUDEN!

Vuosikokous on 27.3 klo 14 alkaen Kalevan Uimahallilla eli Tampereen Uintikeskuksella. Kannattaa ottaa jäsenmaksusta kuitti mukaan sekä henkilöllisyystodistus, vaikka olisi jäsenmaksun jo maksanutkin.

SINUN ÄÄNESI VOI OLLA SE, JOKA PÄÄTÖKSEN RATKASEE! Jokainen pystyy varmasti uhraamaan omaa aikaansa pari tuntia päästäkseen vuosikokoukseen, koska tämä vuosikokous taitaa olla koko KKY:n historian tärkein.

TULE ÄÄNESTÄMÄÄN KISSOJA RAKASTAVAT IHMISET HALLITUKSEEN!