KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Timo P.

#1544 Re: Puheenjohtajan valinta

12.03.2011 22:36

#1541: Mummuska - Puheenjohtajan valinta

Mummuskalle tiedoksi: yhdistyksemme jäsenet valitsevat vuosikokouksessamme yhdistyksemme hallituksen puheenjohtajan, hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet.

Hallitus puolestaan valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja käytännössä myös jäsenvastaavan. Viime mainitun siksi, että henkilötietolain perusteella jäsentietojen ylläpitovastuu kuuluu hallitukselle eikä henkilötietoja voi siksi hallinnoida hallituksen ulkopuolinen henkilö.

Hallitus valitsee myös muut tarvitsemansa toimihenkilöt. Heidän ei tarvitse sääntöjen mukaan olla hallituksemme jäseniä.

Tarvittavia toimihenkilöitä olisivat varmasti ainakin rahastonhoitaja ja ensikodit. Sekä mahdollisesti sijoittaja(t), ensikotivastaava(t), jäsenlehden päätoimittaja, tiedotuspäällikkö, webmaster, myyntipäällikkö, kalustopäällikkö, yhteistoimintapäällikkö, keräyspäällikkö, kissarekisterin hoitaja jne....

Kaikki valitut toimihenkilöt toteuttavat  hallituksen tekemiä päätöksiä ja ohjeita ja luonnollisesti raportoivat sitten hallitukselle.

Vastaukset

Mummuska

#1545 Re: Re: Puheenjohtajan valinta

2011-03-13 10:58:31

#1544: Timo Peltoniemi - Re: Puheenjohtajan valinta

Kiitosta vaan vastauksesta, asia tuli harvinaisen selväksi Eipähän minulla ole mitään sitä vastaan. Olen valmis äänestämään puheenjohtajaakin jos se kerran yhdistyksen sääntöjen mukaan on mahdollista .  Kyselimpähän vaan, kun se taitaa olla poikkeuksellinen käytäntö.  Mutta yhdistyksen sääntöjen mukaanhan asioissa edetään.

Vieras

#1547 Re: Re: Puheenjohtajan valinta

2011-03-13 20:12:16

#1544: Timo Peltoniemi - Re: Puheenjohtajan valinta 

 Päälliköitäkö nyt jatkossa tarvitaan? Taitaa olla jo paikoille tunkua.. Eipä taida paljon kissoja kiinnostaa.