KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

sivusta seuraillut
Vieras

#1528 järjestäytynyttä rikollisuutta

10.03.2011 23:09

Terttu Kanervolle on esitetty erilaisia vaihtoehtoja kissataloksi. Mikään ei ole hänelle kelvannut. Yhtään positiivista kommenttia ei ole asiasta antanut. Pelkästään negatiivisia lausuntoja aiheesta.
Rahaa hän on kerännyt kissataloa varten koska se toimii - se vetoaa ihmisten tunteisiin.
Terttu Kanervo myös myy jäsenille jokaisessa vuosikokouksessa yhdistyksen omia tuotteita - jäsenten tulisi ostaa niitä yhdistyksen toimintaa tukien. Tuntuu todella tyhmältä ensikotilaisena ostaa, koska Terttu ei halua kehittää ensikotien toimintaa.

Hallituksen hän ilmoittaa valitsevansa itse, vaikka jäsenistölläkin on oikeus vaikuttaa henkilöiden valintaan.
Lisäksi hän yrittää estää paperilappuäänestyksen, koska silloin joku hänen hovistaan voi äänestää häntä vastaan.

Vastaukset

Miksi julkisuudessa sanotaan toisin?
Vieras

#1529 Hetkinen. Siis vastustaakin kissataloa

2011-03-10 23:35:00

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

 

Ootas nyt. Näinhän tämä asia olikin.

Hesyn lehdessä oli kolme vuotta sitten juttu,jossa KKY puheenjohtaja esitteli yhdistystään. Tarkistin Hesyn sivuilta ja vuosi oli 2008. Tässä yhteydessä hän kertoi pitkäaikaisena haaveena olleen kissatalon. Ja että siihen on kerätty rahaa, joka on varmassa tallessa eri tileillä odottamassa. Muistui vaan mieleen osana kokonaisuutta, sillä aktiiveille on tullut erittäin selväksi Kanervon vastustavan hanketta.

Onko nämä varat edelleen korvamerkittynä talolle. Toivottavasti nämä edes jää kun yhdistyksen käyttövarat viedään säätiöön. Muutenhan yhdistys joutuu aloittamaan nollasta.

Vieras
Vieras

#1532 Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

2011-03-11 11:02:34

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

Yhdistyksessä valta on jäsenillä. Päätökset tehdään yhdistyksen kokouksissa. Ei nykyisen hallituksen puheenjohtaja voi  valita yhdistyksen hallitusta. Senhän kieltää lakikin. Vuosikokous valitsee yhdistykselle hallituksen ja tilintarkastajat, vuodeksi kerrallaan. Usein kai unohtuu, että hallituksen jäsenillä on paljon myös vastuuta ja se voi joutua korvausvastuuseen aiheuttamastaan vahingosta.

Puheenjohtaja ei voi yksin päättää tärkeistä asioista, ne tekee hallitus tai yhdistyksen kokous.

Nyt varmaan olisi hyvä jos mahdollisimman moni KKY:n jäsen osallistuisi vuosikokoukseen. Itse en ole aikaisemmin käynyt kokouksissa, mutta nyt aion sen tehdä. Aion myös jatkossa seurata paremmin yhdistyksen toimintaa ja harkitsen jopa eroamista yhdistyksestä jos asiat eivät muutu sellaiseen suuntaan jossa kissat ovat toiminnan tärkein kohde, eikä sijoitustoiminta.

 

 

Vieras
Vieras

#1534 Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

2011-03-11 14:07:16

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

"Hallituksen hän ilmoittaa valitsevansa itse, vaikka jäsenistölläkin on oikeus vaikuttaa henkilöiden valintaan.
Lisäksi hän yrittää estää paperilappuäänestyksen, koska silloin joku hänen hovistaan voi äänestää häntä vastaan."

Tämän perusteella Terttu haluaa kontrolloida kaikkia ja kaikkea eli laittaa kaikille suitset ja pitää niistä itse kiinni =ohjailee.

Ja ne jotka eivät anna itseään suitsia, joutuvat armotta kiusatuksi, mustamaaluksen ja parjauksen kohteeksi sekä savustetuksi ulos yhdistyksestä