KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Mummuska
Vieras

#1517 Rahat kissojen hyväksi

09.03.2011 10:13

Miksi rahoja ei käytetä siihen mihin lahjoittajat ja jäsenmaksuja maksavat jäsenet on ne tarkoittanut. Kaikki vain KISSOJEN hyväksi. Mihin tarvitaan hallinnollisesti kalliiksikin tulevaa säätiötä. Miksi maksaa tuhansia euroja kirjanpidon yms. hoitamisesta, jos kerran löytyy päteviä ihmisiä tekemään sen ilman korvausta. Onkohan taas käynyt toteen sanonta: VALTA TURMELEE. Pääasia eli KISSAT on unohdettu. On varmasti aika vaihtaa hallitukseen uudet ihmiset. Aika sitten näyttää mihin suuntaan asiat muuttuvat. Palaavatko KISSAT ykkösasiaksi, kuten toivon.

Vastaukset

Kirsi
Vieras

#1522 Re: Rahat kissojen hyväksi - UUSI PUHEENJOHTAJA

2011-03-10 00:18:02

#1517: Mummuska - Rahat kissojen hyväksi

KKY:n pääpaino takaisin KISSOIHIN!!!     Lahjoitukset KISSOILLE!!!

 

Miten saamme palautettua KKY:n KISSOJEN yhdistykseksi? -> VALITSEMALLA KISSOJA RAKASTAVAN IHMISEN PUHEENJOHTAJAKSI! Tälläinen ihminen on ihan oikeasti PIRJO PELTONIEMI.

 

Pirjo ei ole täällä eikä muuallakaan leuhkinut tekemisillään tai saavutuksillaan, vaikka hänellä siihen syytä olisikin. Joten kerrompa teille vähän hänestä: 4 vuoden aikana Pirjo on pelatanut yli 600 kissaa! Hän on toiminut ensikotina, kissojen sijoittana sekä neuvovana puhelimena ja sitä kautta auttanut muita ensikoteja ja muita kissaihmisiä.

 

Pirjo on tehnyt tuon 4 vuotta ympäri vuoden ja ympäri vuorokaudenkin töitä kissojen eteen. Hän on ympäri Pirkanmaata loukuttanut, hakenut, kuljettanut, hoitanut, vienyt eläinlääkäriin ja rakastanut kissoja. Juurikaan taukoja hän ei ole pitänyt neljän vuoden aikana.

 

Pirjo on myös saanut kestää paljon. Häntä on mustamaalattu, haukuttu, väheksytty ja syrjitty mm. nykyisen puheenjohtajan Terttu Kanervon suunnalta. Täällä keskustelussa siihen on törmätty useampaankin kertaan. Ehkä kuitenkin kaikkein törkein veto ilmeisesti tynkähallitukselta oli levittää hänestä VALHEITA "Keltaisessa kirjelmässään" jäsenille.

 

Törkeyksistä huolimatta Pirjo on jaksanut jatkaa työtään kissojen hyväksi. MIKSI? Koska hän on valmis ottamaan vaikka pask.. niskaansa, jos se on hinta kissojen auttamisesta!

 

Pirjo on KKY:n hallituksen jäsen, toiminut yrittäjänä ja siis hyvä myös paperihommissakin käytännöntyön lisäksi.

Ihmisenä Pirjo on reilu, harkitseva, iloinen, luotettava, kissojen parasta ajatteleva ja ystävällinen (myös selän takana). Samaa en ainakaan omien kokemusteni perusteella todellakaan voi sanoa Terttu Kanervosta.

 

MITÄ PAHAA PIRJO PELTONIEMI VOISI TEHDÄ PUHEENJOHTAJANA? Kehittää yhteystyötä muiden eläinyhdistysten kanssa? Käyttää rahaa kissoihin? Pelastaa enemmän kissoja? Vaihtaa 16.000€ vuodessa palkkaa saavan taloudenhoitajan ilmaiseen alan ammattilaiseen? Palauttaa kissat pääpainoksi? Tehdä kissojen kannalta hyviä ratkaisuja? Parantaa yhdistyksen jäsenten yhteystyöhenkeä? Tehdä kissojen auttamisesta kivaa? Lopettaa ihmisten kiusaamisen yhdistyksessä? Mitä pahaa näissä on?

 

MUSTAN HEVOSEN TOIVOJAT: Miksi haluatte mustan hevosen vaaleihin? Mitä hyötyä siitä olisi?