KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Realismia peliin.
Vieras

#1514 Ensi vuosi voi olla viimeinen.

08.03.2011 23:51

#1425: Kuka saa kiinni mustan hevosen? - Kissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan !

 

Pelkään pahoin, että jos Kanervo saa pelkäämäni lopullisen tahtonsa läpi, ei KKY:stä ole jäljellä ensi kauden jälkeen kuin haamu jäljellä. Siksi tämä vuosikokous on se jossa asioiden suunta pitää muuttaa. Kanervo on nyt vetäytynyt kuoreensa ja valmistelee säätiö asiaa. Pysyvää monoliittia kunniakseen.

En haluaisi olla oikeassa huolissani, mutta minusta tässä ei nyt kannata ottaa riskiä.. Peltoniemi ei pysty hukkaamaan rahoja vuodessa. Kanervo pystyy. Siksi minä valitsisin kenet tahansa muun kuin Tertun kannattajan. Vuoden kuluttua sitten katsotaan puhtaalta pöydältä. Mustaa hevosta peliin vain.

 

Merkit on ilmassa. Niistä kannattaa nyt tehdä johtopäätöksiä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1519 Re: Ensi vuosi voi olla viimeinen.

2011-03-09 11:22:58

#1514: Realismia peliin. - Ensi vuosi voi olla viimeinen.

En toivo mustaa hevosta, koska sen suitsien päässä "verhojen takana" on mahdollisesti nykyinen puheenjohtaja. Hän ei vallasta luovu!

On toimittava varman päälle, siksi Pirjo Peltoniemi on paras valinta jonka toimintalinja on julkinen ja tunnettu.

Kaikki kynnelle kykenevät jäsenet vuosikokoukseen 27.3 jossa enemmistö päättää ja toivon HARTAASTI että enemmistönä ovat ne jotka haluavat että yhdistyksen toiminta palaa alkuperäiseen eli kissojen auttamiseen

EIKÄ RAHOJEN PYÖRITTÄMISEEN SIJOITUSTOIMINNASSA KISSOJEN KUSTANNUKSELLA NIIN KUIN NYT ON TAPAHTUNUT  JA "KUNNIAMONOLIITIN"=SÄÄTIÖN PYSTYTTÄMISEEN NYKYISELLE PJ,LLE!!

EIKÖ "KUNNIAMONOLIITIKSI" RIITÄ HYVIN TOIMIVA JA KASVAVA YHDISTYS JOSSA KAIKKI TOIMINTASEKTORIT KEHITTYVÄT JA KISSAONGELMAT SAADAAN PIKKUHILJAA KUNTOON?!?!?

Kunnianhimo ja ahneus vie kissoilta hengen ja terveyden.