KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

manipulointia ja mustamaalausta TAAS!
Vieras

#1523 Tiedote KKY,n sivuilla

10.03.2011 10:37

"Tiedote jäsenistölle
Timo ja Pirjo Peltoniemi sekä Annika Fabritius ovat asettaneet Tampereen kaupungille esittämässään selvityspyynnössä KKY:n yleishyödyllisyyden kysenalaiseksi ja pyrkineet näin estämään yhdistystämme saamasta vuosittain anomaamme avustusta vapaaehtoiselle eläinsuojelutyölle. Tämä kaupungin budjetissa oleva summa on aikanaan hyväksytty sinne KKY:n toimesta."

TERTTU JA KUMPPANIT!!! MIHIN TAAS UNOHTUI KOKO TOTUUS TÄSTÄ ASIASTA!?!?!?!?
JÄTITTE SANOMATTA SYYN MIKSI YLEISHYÖDYLLISYYS KYSEENALAISTETTIIN!! MUTTA KUN SE TOTUUS EI SOVI TEIDÄN KUVIOIHIN VAAN ESITÄTTE KOKO AJAN MUUNNELTUA TOTUUTTA KUTEN TAAS TÄSSÄ, HUIJAATTE IHMISIÄ JA ANNATTE VÄÄRÄÄN TODISTUKSEN.

VOI TEITÄ EI VOI MUUTA SANOA!


KERROTTAKOON KAIKILLE JÄLLEEN KERRAN, ETTÄ SYYNÄ ON JÄSENTENOTTO KIELTO SILLÄ YLEISHYÖDYLLINEN YHDISTYS EI OLE ENÄÄ YLEISHYÖDYLLINEN YHDISTYS JOS JÄSENIÄ EI ENÄÄ OTETA JA TÄLLÖIN KAUPUNGILTA SAADUT AVUSTUKSET OVAT VÄÄRYYDELLÄ SAATUJA!!

EIKÖ MILLÄÄN MENE KAALIIN, ETTÄ TE HUIJAATTE KOKO AJAN JA SE HUOMATAAN!!!!!!

KYSEENALAISEKSI TÄSSÄ JUPAKASSA JOUTUU NYT ENEMMÄN JA ENEMMÄN PJ TYNKÄHALLITUKSINEEN JA HEIDÄN KYKYNSÄ ENÄÄ TOIMIA KAIKKIEN SÄÄNTÖJEN MUKAAN?!?

ITSE OMILLA TOIMILLANNE AJATTE YHDISTYKSEN TOIMINNAN ALAS, PILAATTE YHDISTYKSEN MAINEEN NÄILLÄ KOVIN KYSEENALAISILLA TEMPAUKSILLA. SITTEN SYYTÄTTE SEURAUKSISTA NIITÄ JOTKA HALUAVAT YHDISTYKSEN TOIMIVAN LAIN JA ASETUSTEN MUKAAN!!

OMAVALTAISUUDELLANNE, TOTUUDEN VÄÄRISTELYLLÄ JA MUUNTELULLA EI NÄYTÄ OLEVAN MITÄÄN RAJAA!!

Vastaukset

Kirsi
Vieras

#1524 Re: Tiedote KKY,n sivuilla

2011-03-10 19:45:24

#1523: manipulointia ja mustamaalausta TAAS! - Tiedote KKY,n sivuilla

Tässähän on suomeksi sanottuna kyse siitä, että jollei yhdistys eli KKY ota uusia jäseniä vastaan, niinkuin on Terttu päättänyt, niin silloin yhdistys EI ole yleishyödyllinen.

Kaupunki antaa tukea AINOASTAAN yleishyödyllisille yhdistyksille, joten KKY:llä EI ole mitään oikeutta edes hakea kaupungilta tukea.

 

JOS KAUPUNGILTA HAKEE TUKEA VÄÄRIN PERUSTEIN, NIIN SILLOIN SE ON HUIJAUSTA, JOSTA JÄÄ KIINNI!

 

Annika, Pirjo ja Timo ovat tekemällään ilmoituksella PELASTANEET KKY:N MAINEEN! Joten nyt kannattaa jokaikisen KIITTÄÄ näitä 3, jotka huomasivat asian ja rohkeasti puuttuivat siihen, ennenkö vahinkoa ehti tapahtua.

 

Ajatelkaa nyt mikä kohu nousisi, jos kaupunki huomaisi antaneensa tukea KKY:lle ja sitten selviäisi, että KKY on huijannut kaupunkia!!!

 

JOS TERTTU KANERVO PÄÄTTÄÄ, ETTÄ YHDISTYKSEEN SAA UUDET JÄSENET LIITTYÄ, niin KKY saa kaupungilta tukea.

 

Terttu Kanervon sekä (tynkä)hallituksen syytä on, että KKY nyt aika varmasti menettää kaupungilta saatavan tuen. Tässäkin menee rahaa kankkulan kaivoon, aivan niinkuin vuosittain menee 16.000€ vuodessa taloudenhoitaja Marko Karin palkassakin. Talouspuolen ammattilainen löytyisi yhdistyksestä, joka on valmis tekemään ILMAISEKSI taloudenhoitajan työn.