KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1385 Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

24.02.2011 19:45

Olen miettynyt tässä viime päivinä näiden tulipalopakkasten aikana, kuinka monta kissaa KKy:n hallitus on jättänyt julmasti kuolemaan ulos näiden kolmen viimeisen kuukauden aikana tämän puolivillien talteenottokiellon vuoksi ja kuinka monta tulee vielä kuolemaan pakkaseen tai nälkään? Hallitushan päätti täysin mielivaltaisesti tehdä tällä tavoin viime joulukuun alkupuolella ja jonka vuoksi tämä adressikin on perustettu. Ne samat puolivillit kissat, joita yhdistys on loukuttanut aikojen alusta näihin päiviin asti. Onko hallituksella oikeasti valtuudet tehdä näin iso toimintamuutos, joka sotii koko yhdistyksen perustarkoitusta vastaan? Minusta päätösvalta kuuluu tässä tapauksessa ainoastaan ja vain jäsenistölle. Kuten myös tämä hallituksen laittomassa ja salaisessa kokouksessa päättämä jäsentenottokielto, jolle ei ole mitään todellista syytä, ja joka sotii yleishyödyllisen yhdistyksen säännöksiä vastaan!

Radio Suomen eilisessä haastattelussa Terttu Kanervo vähätteli ja vääristeli kiistan todellisia taustatekijöitä. Kommenteissaan hän toi esiin ristiriitojen syyinä mm. villikissojen hoitoon ottamisen ja kissatalo kysymyksen, joista jälkimmäinen on kyllä sinänsä ollut yksi hankausta aiheuttava asia, mutta se ei ole niin mustavalkoinen kuin Kanervo antaa sen ymmärtää. Yhdistyshän tarvitsisi kipeästi jonkun karanteenipaikan kissoille, jotta talteenotettujaen kissojen terveydentila voidaan tarkistaa ennen ensikotisijoitusta mahdollisten tautien leviämisen estämiseksi. Hauskaa oli myös se, että puheenjohtaja nosti vastapuolen yhteistyökyvyttömyyden esille, kun he eivät ole itse kyenneet asialliseen ja avoimeen keskusteluun lainkaan, vaikka oppositio on sitä heille ehdottanut.
Oppositio taistelee ns. puolivillien kissojen puolesta, joiden on vielä suhteellisen pienellä panostuksella mahdollisuus kesyyntyä ja jotka ovat muodostaneet valtaosan talteenotetuista kissoista koko yhdistyksen historian ajan. Jännä, miten Kanervo niin ikään näkee kokonaisvaltaisesti ristiriitatilanteen jopa väheksyen sitä tai antaa ainakin muiden niin olettaa. On se hassua, että KKy:ssä on 10 viimeisen vuoden ajan ollut aina näitä riitaisia ja epäsosiaalisia ihmisiä, jotka eivät kykene yhteistyöhön.
Ehkäpä Kanervonkin olisi nyt aika katsoa totuutta silmiin ja myöntää tosiseikat katsoen myös itse tarkasti peiliin. Totuus tulee kuitenkin aina ilmi ennemmin tai myöhemmin ja nyt taitaa olla se myöhemmin! ;) Kanervon "Berliinin muuri" on nyt sortumassa, kun tämä vyyhti on alkanut purkautua! Mitä vielä paljastuukaan...

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1386 Re: Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

2011-02-24 19:58:08

#1385: Jaana Vuorenpää - Montako kissaa pitää vielä kuolla pakkaseen?

Näistä pakkasista ne kissat siellä maastossa eivät ole selvineet :(

Kautta linjan tässä on ollut havaittavissa se että pj ja kannattajineen syyttävät oppositiota omista teoistaan ja toimintatavoistaan. Niinkuin nyt tuossa yhteistyökyyvyttömyydessä! Ketkähän ne ovat yhteistyökyvyttömiä. Kai se sitten on yhteistyökyvyttömyyttä kun ei sokeasti niele kaikkea, tottele ja tee kuten käsketään.