KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vanha jäsen
Vieras

#1382 Terttu puheenjohtajaksi

24.02.2011 15:35

Vanhana jäsenenä olen edelleen sitä mieltä, että kahdesta vaihtoehdosta Terttu on parempi.
Uutta vertakin kaivataan, mutta ei riiteleviä ihmisiä.
Ikävää, kun tappelua tuli ja vielä ikävämpää ,kun siitä tuli julkinen. KISSAT SIITÄ KÄRSIVÄT ! Pahalta tuntuu kissojen puolesta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1383 Re: Terttu puheenjohtajaksi

2011-02-24 16:24:16

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

Voisitko ystävällisesti yksilöidä miksi Terttu on parempi? Nyt ei sitten kylläkään riitä ne vuosikymmenien takaiset teotvaan tuoreemmat, eli viime vuosilta esimerkiksi viime vuodelta.

Mitä Terttu on viime vuonna tehnyt konkreettisesti sellaista kissojen hyväksi ja olojen parantamiseksi, että se tekee hänestä paremman kuin esim. Pirjo? Muita ehdokkaitahan ei ole ilmaantunut, ainakaan vielä.

Nyt pitää olla rehellinen ja Tertun ystävänä varmasti osaat katsoa hänen toimintaansa objektiivisesti ja pystyt kertomaan ne mainitsemisen arvoiset seikat mitkä nostavat hänet ylitse muiden ja mitkä seikat voivat myös muut tunnustaa.

Vieras
Vieras

#1384 Re: Terttu puheenjohtajaksi

2011-02-24 16:47:32

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi 

Minua kiinnostaa myös mikä Tertusta tekee paremman. Terttuhan tässä riitelee kun ei suostu tekemään kompromissia useiden kymmenien ihmisten kanssa, jotka kaikki haluavat vain päästä kehittämään toimintaa!

Oppositio olisi halunnut selvittää asiat kulisseissa, hallitus ei tähän suostunut.

Ja kissat todellakin kärsii. Ne kärsivät myös jos Terttu jatkaa, koska toimintaa on nyt jo ajettu alas hyvin merkittävästi.

Kirsi
Vieras

#1389 Re: Terttu puheenjohtajaksi tai EI

2011-02-25 11:46:16

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

'

Et halua riiteliviä ihmisiä KKY:n toimintaan, mutta oletko ottanut huomioon, että

TERTTU ON AINA TOINEN OSAPUOLI TAPPELUSSA!!!!


Ei kukaan tappele kauaa yksistään, ei edes oppositio!

 

KULISSEISSA ON TAPELTU "KUNNOLLA" JO AINAKIN 5-6 VUOTTA JA TERTTU ON AINA OLLUT SE TOINEN OSAPUOLI. Tappelun toisena osapuolella ovat olleet kymmenet toisilleen tuntemattomat ihmiset. Joten jos ongelma on henkilökemia, niin sitten se on kyllä Tertun ongelma, jollei hän tule toimeen ollenkaan kymmenien eri ihmisten kanssa. Ei ne kaikki kymmenet ihmiset yksinkertaisesti voi olla riidankylvijöitä!

 

Valitettavaa on, että TERTTU PAKOTTI TUOMAAN "TAPPELUN" JULKISUUTEEN!!!

Viime kesästä lähtien on tarjottu Tertulle ainakin kymmeniä mahdollisuuksia puhua nyt tapeltavista asioista, mutta Terttu on joka kerta kieltäytynyt puhumasta asioista. Puhumaan asioista on halunnut päästä erikseen ja osa yhdessä ainakin 10 ihmistä, joten pelkästä henkilökemiasta ei voi olla kyse, vaan haluttomuudesta.

 

OPPOSITIO TAPPELEE KISSOJEN PUOLESTA! Terttu pyrkii lähinnä mustamaalaamaan oppositiota, joka valitettavasti näkyy toimivan, koska sinäkin fiksulta vaikuttava ihminen olet sen uskonut...

 

Miksi Terttu taistelee oppositiota vastaan? TERTTU EI HALUA MENETTÄÄ VALTAANSA KKY:SSÄ! Meinaan kissojen puolesta hän ei voi tapella, koska olisi tällöin opposition ja totuuden puolella.

 

entinen ensikotilainen
Vieras

#1391 Re: Terttu puheenjohtajaksi

2011-02-25 12:33:07

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

Huomautan että "riidoissa" ja "riitelyssä" on AINA se hyvä puoli, että se tuo ESIIN EPÄKOHDAT joihin huomio pitää kiinnittää EIKÄ tapaan millä ne tuodaan esille, se on itseasiassa sivuseikka näin graavien ja räikeiden asioiden ollessa kyseessä!!! Ensin osoitetaan vääryys ja sitten vaaditaan oikaisua vääryyteen ja sitten oikeita toimia.

Ikävää, että tämä on mennyt tähän pisteeseen MUTTA jos ei "sivistyneet" tavat ole tuottaneet tulosta, niin eihän jäljelle jää sitten enää muuta vaihtoehtoa KUIN JULKISUUS!!!

Onhan sitten tietysti se yksi vaihtoehto, perääntyminen, kun ei olisi halukas ja valmis kuluttamaan voimiaan tappelemalla vapaa-aikanaan vaikkakin oikeiden asioiden puolesta vääryyttä vastaan.

Näin ovat monet tehneet aiempina vuosina, eikä heitä voi siitä syyttää, minä myös näiden muiden mukana. Siksi meno on saanut jatkua joidenkin istuvan hallituksen jäsenten mielivallan tahtiin ja he ovat rohkaistuneet, kun kukaan ei ole saanut tätä julkeutta pysäytettyä,  vaan se on saanut jatkaa entiseen malliin pitäen toimintaansa oikeutettuna erheelliseen luuloonsa omistus-suhteesta yhdistykseen.

"kun rangaistus ei seuraa heti väärinteosta, niin väärintekijä saa rohkeutta jatkaa (sananl.)".

Nyt on joukko kissarakkaita kissoihin ja niiden hvyinvointiin sitoutuneita, maastossa olevista kissoista huolissaan olevia ihmisiä saanut tarpeekseen tästä pompottelusta ja jotka eivät anna nyt periksi vaan tämä asia katsotaan aivan loppuun saakka.

Ja huomio näillä ihmisillä on vain TOTUUS aseenaan, he eivät tarvitse eivätkä alennu valheellisiin ja kieroihin matalaotsaisiin laittomiin temppuihin ja me luotamme TOTUUDEN voittavan ennemmin tai myöhemmin, ei maailma vielä voi olla niin paha, että vääryys voittaa aina. Uskomme, että rehellisiä ja oikeudenmukaisia ihmsiä on jäsenistössä jotka osavat erottaa oikean väärästä ilman kenenkään aivopesua.

Jos puheet ja teot ovat ristiriidassa niin kumpaa uskot? Teot puhuvat puolestaan.

NYT EI ENÄÄ PERÄÄNNYTÄ, EIKÄ PERIKSI ANNETA!!