KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kirsi
Vieras

#1389 Re: Terttu puheenjohtajaksi tai EI

25.02.2011 11:46

#1382: Vanha jäsen - Terttu puheenjohtajaksi

'

Et halua riiteliviä ihmisiä KKY:n toimintaan, mutta oletko ottanut huomioon, että

TERTTU ON AINA TOINEN OSAPUOLI TAPPELUSSA!!!!


Ei kukaan tappele kauaa yksistään, ei edes oppositio!

 

KULISSEISSA ON TAPELTU "KUNNOLLA" JO AINAKIN 5-6 VUOTTA JA TERTTU ON AINA OLLUT SE TOINEN OSAPUOLI. Tappelun toisena osapuolella ovat olleet kymmenet toisilleen tuntemattomat ihmiset. Joten jos ongelma on henkilökemia, niin sitten se on kyllä Tertun ongelma, jollei hän tule toimeen ollenkaan kymmenien eri ihmisten kanssa. Ei ne kaikki kymmenet ihmiset yksinkertaisesti voi olla riidankylvijöitä!

 

Valitettavaa on, että TERTTU PAKOTTI TUOMAAN "TAPPELUN" JULKISUUTEEN!!!

Viime kesästä lähtien on tarjottu Tertulle ainakin kymmeniä mahdollisuuksia puhua nyt tapeltavista asioista, mutta Terttu on joka kerta kieltäytynyt puhumasta asioista. Puhumaan asioista on halunnut päästä erikseen ja osa yhdessä ainakin 10 ihmistä, joten pelkästä henkilökemiasta ei voi olla kyse, vaan haluttomuudesta.

 

OPPOSITIO TAPPELEE KISSOJEN PUOLESTA! Terttu pyrkii lähinnä mustamaalaamaan oppositiota, joka valitettavasti näkyy toimivan, koska sinäkin fiksulta vaikuttava ihminen olet sen uskonut...

 

Miksi Terttu taistelee oppositiota vastaan? TERTTU EI HALUA MENETTÄÄ VALTAANSA KKY:SSÄ! Meinaan kissojen puolesta hän ei voi tapella, koska olisi tällöin opposition ja totuuden puolella.

 

Vastaukset

Jäsen jo vuodesta 1980
Vieras

#1420 EI enää Terttua johtoon

2011-02-27 01:41:17

#1389: Kirsi - Re: Terttu puheenjohtajaksi tai EI

Olen myös huomannut, että Terttu Kanervo on aina toisena osapuolena kaikissa KKY:n tappeluissa joko julkisesti tai kulissien takana naruja vetelemässä.

Tuttavaltani kuulin, että Terttu Kanervo oli hänelle soittanut ja koittanut ostaa hänen ääntään eli oli pyytänyt vuosikokoukseen valtakirjaa. Tuttavani ei ole koskaan edes tavannut Terttu Kanervoa, mutta valtakirja pitäisi silti antaa?

Ihmettelen, ettei useampi ole kiinnittänyt huomiota siihen, ettei Terttu Kanervo ole edelleenkään kertonut, että mitä on konkreettisesti tehnyt kissojen eteen viime vuonna? Täälä keskustelussa hän on moneen kertaan ylpeillyt 70-luvun tekemisillään....