KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Timo P.

/ #1388 Heittikö "keltainen kissa" ankkurin?

25.02.2011 11:42

KKY:n hallituksen enemmistö on niittänyt viime aikoina kyseenalaista mainetta ja kunniaa erikoisilla päätöksillään. Hallitus on kunnostautunut myös mediassa mm. antamalla vääriä tietoja minustakin toimittaja Maija Ankkurille, joka sitten julkaisi niitä Valkeakosken Sanomissa. Joita sitten lehden toimitus oikaisi haastatteluni perusteella.

Seuraavan kerran Ankkurin vaikutus näkyy hallituksen päätöksessä laittaa yleishyödyllisen yhdistyksen portit kiinni uusilta jäseniltä. Ankkurihan avoimesti on kertonut suositelleensa puheenjohtaja Terttu Kanervolle sellaista päätöstä tämän adressin mielipiteessään numero 476, jossa hän mainitsi mm. että ”…neuvoin Kissojen Katastrofiyhdistyksen puheenjohtajaa, ettei kannata ottaa uusia jäseniä ennen kuin tilanne selkiää, koska ei ole pakko.”

Molemmat em. asiat ovat aiheuttaneet tai aiheuttamassa toimenpiteitä viranomaisten suuntaan. Ensimmäisiä tuloksia on odotettavissa lähiaikoina.

Nyt sitten viime viikolla ilmestyi epämääräinen keltainen julkaisu, josta on paljon tässäkin adessikeskustelussa kirjoitettu. Lehdykkä loukkaa monen nimetyn ihmisen kunniaa. Julkaisijaa ei tiedetä. Perättömien ja herjaavien kirjoitusten alla on neljän hallituksen jäsenen nimi, joista ainakin yksi kiistää tienneensä mitään koko asiasta! Kukaan ei tiedä, kuka on kirjoituksen takana.

Olisikohan sellaisessa ehdotuksessa mitään järkeä, että hallituksen nelikko arvioisi uudelleen neuvonantajiaan? Yhä laajenevien ihmismäärien henkilökohtainen sekoittaminen hallituksen epämääräisiin tavoitteisiin loukkaamalla heitä ei voi olla millään tavalla puolusteltavissa. Kuka sellaista haluaa?

Ankkuri ylös ja eteen päin!