KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jäsennro
Vieras

#1139 Re:

19.02.2011 11:08

Luin eilen tuon lehtisen mikä kakkospostissa näkyy tulleen. On huipussaan kun täytyy pitää tyhmiä juonittelukokouksia.  Hyvä kun lähetitte tuon juonittelukirjeen ja ilmeisesti siinä nimilistassa on joku tai jotkut ketkä eivät tykänneet asioista joita juonittelukokouksessanne suunniteltiin. Siksi pöytäkirja vuosi ulkopuolisille. En ole eläissäni törmännyt noin törkeeseen juonitteluun. Kuvittelette että lehdistöä kiinnostaisi jonkun yhdistyksen kiistat.  Toki myönnän että aika vanhoilliseksi on muussa mielessa KKT:n toiminta, ja puheenjohtajavaihdos olisi tervetullut. Kuiteskaan en noin kieroilevan pariskunnan naispuoliskoa toivo puheenjohajaksi. Iällä ja koolla ei väliä kunhan on rehellinen ja tervepäinen. Kukaties joku ilmoittautuu viime tingassa sillä meidän säännöissä ei lue että pitää etukäteen ilmoittautua.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1140 Re: Re:

2011-02-19 11:14:10

Yhdyn jäsennumeron kantaan. Uusi friski pj joka ei ole tuossa juonittelukuviossa mukana.

Vieras
Vieras

#1144 Re: Re:

2011-02-19 11:50:39

#1139: Jäsennro - Re:

Tässä taas yksi "umpisokea" joka ei ymmärrä lukemaansa, eikä saamaansa ja käsissään olevaa VALHEELLISTA aviisia eikä sen lähettämiseen liittyviä motiiveja EIKÄ YMMÄRRÄ ETTÄ SAAMANSA AVIISI ON LAITTOMASTI LÄHETETTY!!  Vähäinen tuntuu olevan tietämys siitä mitä saa tehdä ja mitä ei!

MItäpä jos sinun nimesi olisi ollut siellä?!?!? Ajattele asiaa ensin tästä näkökulmasta ennenkuin tuot tietämättömyytesi julki!

järkeä käteen
Vieras

#1145 numerolle 000 1139

2011-02-19 11:52:58

#1139: Jäsennro - Re:  

 Vieras , mikä on KKT ?  

 Eikä lehdistöä kiistat tarvitsekaan kinnostaa, mutta lukijoita kyllä kiinnostaa.

Vieras kirjoittaa juonittelusta, mutta mistä tiedät KUKA juonittelee ? Et ilmeisesti ole saanut selvää kirjoituksista tai käsität lukemasi väärin.

Pöytäkirjakaan ei ole juonittelua vaan pelkkää ajatusten vaihtoa asioiden toimivuudesta.

Ainoastaan lehtisen alkusivut ovat selvää juonittelua ja mustamaalausta, jota kaikki eivät ole kykeneviä ymmärtämään.

Valoa ikkunaan
Vieras

#1146 Re: Re:

2011-02-19 11:59:30

#1139: Jäsennro - Re:

Niin. On tyhmää, että joudutaan kokoustamaan rauhassa, kun ei pysty avoimesti keskustelemaan. Kaikki keskustelukanavat on tukittu. Avoimuuden poisti Kanervo.

Mutta

on laitonta lähettää toisten tapaamisen muistio ja liittää siihen kirje, jossa herjataan näitä ihmisiä.

Laita asiat oikeaan valoon. Tässä tarvitaan sitä kuuluisaa oikeuden sokeaa vaakaa

Sanna Kaski
Vieras

#1148 Re: Re:

2011-02-19 12:09:22

#1139: Jäsennro - Re:  

 Oletko tutustunut nykyisen puheenjohtajan juonitteluihin? kyseiset toimet ovat pakottaneet meidät tiivistämään rivimme ja kokoustamaan asian tiimoilta. Ja miettimään miten pystymme pj:n jatkuvasti torpedoidessa yhteydenottoamme jäseniin saamaan heihin yhteyden. Kokous on normaali käytäntö kun tietty ryhmä asioitaan käy läpi ja siitä kirjoitetaan muistio. Ja sinnekin tämä nykyinen pj lähetti ns vakoojan!!!Että sellaista peliä.. No mutta tekstistäsi näkee että kovin moneen kokoukseen et ole elämäsi aikana ottanut osaa, etkä ilmeisesti vaalityöhönkään (jossa medioita käytetään). Me olemme aivan avoimesti ilmaisseet jo jonkin aikaa sitten että haluamme Pirjon puheenjohtajaksi ja teemme vaalityötä hänen puolestaan. Ja vaalityöhön vaaditaan toimintasuunnitelma, jota sinä juonitteluksi kutsut.

Minäkin olen pj:lle ehdottanut tätä reilua peliä muutamaan otteeseen: voisimme järjestää tilaisuuden missä kumpikin osapuoli saa esittää näkökantansa, mielipiteensä ja keskustella. Meidän ei tarvitsisi siinä tapauksessa käyttää medioita vanhojen jäsenten etsimiseen. Mutta se ei käy.

Useampi ehdokas olisi ihan kiva saada mukaan tiimellykseen. Minustakin on pääasia että pj vaihtuu ja että uusi pj ei ole vanhan talutusnuorassa.

Haluaisin kuitenkin kysyä millä tavalla Peltoniemet ovat kieroilleet? Me kaikki kyseisessä ryhmässä olemme osallstuneet tässä tapauksessa samaan kieroiluun. Ja me kaikki olemme ensikoteja, jäseniä tai entisiä ensikoteja/jäseniä. Kaikki eläinrakkaita ihmisiä. Meinaatko että Pirjo vie meitä kuin litran mittaa pahat mielessään? Pirjo siis ilmeisesti ei ole kissojen asialla jos kieroilee? Näinkö tekstisi tulisi ymmärtää?

Vieras
Vieras

#1149 Re: Re:

2011-02-19 12:49:44

#1139: Jäsennro - Re:

Jos pidät itseäsi reiluna ja rehellisenä ihmisenä niin tämän puheesi käännät sitten koskemaan myös tätä lähettäjätahoa?!? Sillä kyllä sielläkin"leirissä" kokoustetaan ja "juonitaan" aivan varmasti ja yksi tulos ja tuotos niistä kokouksista on tuo saamasi "tiedote" ja tuossa paheksut selvästi näitä "juonittelukokouksia"

"On huipussaan kun täytyy pitää tyhmiä juonittelukokouksia."

mutta tässä jo suosit laitonta toimintaa

"Hyvä kun lähetitte tuon juonittelukirjeen"

ja tässä määrittelet että se oli laitonta

"pöytäkirja vuosi ulkopuolisille."

siis henkilöille joille se lain mukaan ei kuulunu ja asian teki vielä pahemmaksi heille sen lähettäminen eteenpäin, joten tiedät kyllä ettei se ollut oikein! Noinko toivot itseäsi kohdeltavan!?

"En ole eläissäni törmännyt noin törkeeseen juonitteluun. "

ja jos muistion sisältö on mielestäsi törkeä (mitä se ei missään tapauksessa ole, sen tajuaa omilla aivoillaan ajatteleva) niin lueppa sitten ajatuksella se keltainen osuus ja liitä oma nimesi sinne jonkun mustamaalatun henkilön nimen paikalle, jos edes kykenet asettumaan kenenkään tilalle=empatiakyky?

NIIN Mikäs sitten onkaan se törkeyden aste!?