KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Näin se vaan on.
Vieras

#1143 KISSAT

19.02.2011 11:43

Valkeakoskelainen Annelo repo on henkilö joka voimallisesti ajaa kissojen tappamisen asiaa.
Kys. paikkakunnaalla otetaan kiinni vain kesyjä kissoja useita kymmeniä vuodessa. Niistäkin lopetetaan todennäköisesti 90%. Mikään kissa joka ei anna koskea 2viikon jälkeen on Revon mielestä villikissa.! ! !
On ihmeellistä että valkeakosken kokoisessa kaupungissa löytyy niin paljon kesykissoja, kun muualla on vain niitä puolivillejä ja villejä. Kuitenkin kotoaan kadonneita kesykissoja on kadoksissa satamäärin. Onkohan niitä joutunut Revon vuoksi lahtaukseen, kun ovat eksyneet liian lähelle valkeakoskea.
Repo ei muutenkaan usko kissojen kesyyntymiseen lainkaan, väittää ettei puolivilli kissa kesyynny koskaan. Siksi KKY tekikin päätöksen syyskuussa ettei puolivillejä kissoja oteta KKY:n hoitoon. Repo on kaiken tämän alkuunpanija ja syöttänyt palturia sanomalehtiä myöten.
Taitaa olla kokemuksen puutetta, koska KKY on jo 30 vuotta kesyttänyt puolivillejä , ja tietääkseni kaikki ovat kodinkin saaneet. Ei KKY:llä varmaankaan ole takapihan nurkissa jäännöskissoja joille ei ole kotia löytynyt.?
Jos kaikki ne pihoissa ruokitut puolivillit kissat olisivat jääneet pelastamatta, mitä KKY on vuosien aikana ottanut, olisi tässä maassa varmaan tuhansia kissoja ja paikkoja, missä kisapopulaatiot lisääntyvät, mitä nyt on.
TÄTÄ TYÖTÄ VARTEN ON KKY PERUSTETTU. Vai mitä sanoo yksi perustaja, Terttu Kanervo?

Miksi siis Repo on alkanut ajaa asiaa taaksepäin? Väitteensä on, että kissat kuuluvat löytöeläinkodeille. Jossain vaiheessa oli KKY:ssä paljon polemiikkiä siitä ettei kissoja HALUTTU antaa Boondocksille vaan kaikki piti ottaa omaan yjhdistykseen.
MIKÄ ON TILANTEEN NYT MUUTTANUT?

Onko Anneli Repo ottanut yhdistyksen"haltuunsa" ja alkanut painostaa jopa puheenjohtajaa, joka aiemmin kiukutteli jokaisesta löytöeläinkotiin annetusta kissata.? Omituistta
Tautitilanne ei ole sen pahempi mitä se on aina ollut.Useasti vuosien saatossa on ruttoakin esiintynyt ensikodeissa ja myös muita tappavia tauteja, kuten FIP ja kissaflunssa.
MIKÄ ON TÄMÄN TILANTEEN MUKA NYT PAHEMMAKSI TEHNYT?

Tämän hetkisen tilanteen vallitessa, ei KKy ota lainkaan kissoja, koska kukaan niitä ei hae, ja jos niitä ei löytäjä tuo, ne saavat jäädä kuolemaan pakkaseen.

JOS kissojen ilmoittajat joutuvat näkemään niin paljon vaivaa, että ilmoittavat ensin kissojen isosta määrästä terveystarkastajalle ja eläinlääkärille ja jos kyseisillä virkamiehillä sattuu olemaan aikaa käydä paikan päällä tarkastamassa tilanne,ja jos kissojen omistaja ei loukkaannu virkamiestahon käynnistä, voi olla että löytöeläinkoti saa luvan käydä pyydystämässä kissat pois.
MUTTA. yleensä silloin omistajat( usein 70-90 vuotiaat )joutuvat itse loukuttamaan kissojansa.
Näin ei kuitenkaan useinkaan ole mahdollista käydä, koska omistajille se on tunneasia, ja muualla sijaitsevat löytöeläinkodit lopeetavat kissat 15 vrk kuluttua.

Kissoille on vaarallista noudattaa Anneli Revon tyyliä, se voi olla kuolemaksi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1147 Re: KISSAT

2011-02-19 12:06:30

#1143: Näin se vaan on. - KISSAT

Kirjoituksesi herätti ajatuksia tätä perin kummallista nykyisen hallituksen tekemää sotkua seuratessa.

Täällä on aiemminkin tuotu ajatus esiin siitä että tämä "vallankaappausta" havitteleva taitaakin tulla ihan jostain muualta kuin oppositiosta. Ja se taitaa olla lähempänä nykyistä pj,tä kuin arvaakaan, taitaa olla ihan omissa joukoissa!? KUKAHAN SIELLÄ OIKEASTI ONKAAN JOHDOSSA JA KUKA JOHDETTAVA??

Reilusti ja avoimesti toimivaan ja yhdistystä takaisin kissojen hoitoon ajavasta (laajalle luvattomasti levitetystä muistiosta huolimatta) oppositiosta on helppo tehdä syntipukki kaikkiin ongelmiin (ainahan syy on muissa) siten saa käännettyä huomion pois ja "varjossa " onkin sitten hyvä toimia.

TUOSTA KELTAISESTA AVIISISTA:

ps. TÄHDENNÄN ETTÄ OPPOSITIO/DEMOKRATIALIIKE EI OLE TEHNYT TOIMINNASSAAN LAITTOMUUKSIA!!!

EI EDES MORAALISESTI ARVELUTTAVAA!!

SUOMESSA VALLITSEE KOKOONTUMISEN VAPAUS JA VAPAUS TEHDÄ MUISTIOITA NÄISTÄ "KAHVIKEKKEREISTÄ"

MUTTA TUO LAAJALLE LEVITETTY KELTAINEN AVIISI LIITTEINEEN ON ITSESSÄÄN TODISTUSAINEISTO LAIN RIKKOMISESTA!!

ENNENKUIN ALATTE TAAS PUOLUSTAA PJ,N JA HALLITUKSEN TOIMINTAA TÄSSÄ ASIASSA PEREHTYKÄÄ EDES SEN VERRAN SIIHEN MITÄ LAKI SANOO TUOSTA MITÄ ON LUPA LÄHETETLLÄ JA KENELLE!!

OTTAKAA SELVÄÄ JO IHAN ITSENNE TAKIA ETTETTE ITSE OLE HETKEN PERÄSTÄ POLIISILAITOKSELLA VASTAAMASSA KIUSALLISIIN KYSYMYKSIIN!!

JA HÄN/HE JOTKA VUOTIVAT TUON MUISTION OVAT RAUKKAMAISISTA RAUKKAMAISIMPIA, PETTUREISTA EI KUKAAN PIDÄ EIKÄ HALUA LÄHELLEEN, EI EDES VASTAPUOLI SILLÄ HEIHIN EI VOI ENÄÄ LUOTTAA JA SÄÄLI VAAN, ETTÄ TEKIVÄT NYT TÄSSÄ ASIASSA ENEMMÄN VAHINKOA ITSELLEEN KUIN KENELLEKÄÄN MUULLE!

PJ JA HALLITUS PITÄÄ AIVAN VARMASTI OMIA SALAISIA STRATEGIAKOKOUKSIAAN, NIIN SAAVATKIN KOSKA SUOMESSA VALLITSEE TÄMÄ KOKOONTUMISVAPAUS. EIKÄ KETÄÄN KIINNOSTA EIKÄ KENELLEKÄÄN KUULU SE MITÄ SIELLÄ "JUONITAAN", NE TULEE KYLLÄ ESILLE AIKANAAN.

Tätä keskustelua seuranneena ei voi muuta sanoa kuin että kovasti on joillakin hämärtynyt tietämys ja käsitys oikeasta ja väärästä.

Vieras
Vieras

#1187 Re: KISSAT

2011-02-19 23:55:19

#1143: Näin se vaan on. - KISSAT

Miten syytät Anneli Repoa Valkeakosken kissojen lahtauksesta?

Anneli Repo tekee KKY:n nimissä työtä sielläpäin yksin. Siksi hän joutuu kissoista valitsemaan parhaimmat yksilöt sijoitukseen. Yksin hän ei repeä joka paikkaan. Joten ikävä lopputulos on kissojen lopetus.

Joka ei todellakaan ole Revon päätös. Vain yksi henkilö ei kotonaan kykene valtavia kissalaumoja hoitaan.

Yhdistys yritti muutaman kerran saada Tampereelle ensikoteihin sijoitukseen juuri näitä kissoja. Yksikään ei ottanut vastaan, joten lopputulos on todella ikävä.

Valkeakosken kissoja ei ilmoitella missään kummemmin niin kadonneiksi, kuin löytyneiksikään. Tämä on suuri puute. Valistustyötä siellä tarvittaisiin todella paljon.

Tilanteesta ei voi vain yhtä henkilöä syyttää. Toki huomattavasti parempi vaihtoehto olisi aremmat piikittää, kuin nuo Valkeakosken kotikissat. Kunhan olisi paikat heille. Lakisääteinen aika on todella lyhyt aika reissaavalle kissalle.