KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #1147 Re: KISSAT

19.02.2011 12:06

#1143: Näin se vaan on. - KISSAT

Kirjoituksesi herätti ajatuksia tätä perin kummallista nykyisen hallituksen tekemää sotkua seuratessa.

Täällä on aiemminkin tuotu ajatus esiin siitä että tämä "vallankaappausta" havitteleva taitaakin tulla ihan jostain muualta kuin oppositiosta. Ja se taitaa olla lähempänä nykyistä pj,tä kuin arvaakaan, taitaa olla ihan omissa joukoissa!? KUKAHAN SIELLÄ OIKEASTI ONKAAN JOHDOSSA JA KUKA JOHDETTAVA??

Reilusti ja avoimesti toimivaan ja yhdistystä takaisin kissojen hoitoon ajavasta (laajalle luvattomasti levitetystä muistiosta huolimatta) oppositiosta on helppo tehdä syntipukki kaikkiin ongelmiin (ainahan syy on muissa) siten saa käännettyä huomion pois ja "varjossa " onkin sitten hyvä toimia.

TUOSTA KELTAISESTA AVIISISTA:

ps. TÄHDENNÄN ETTÄ OPPOSITIO/DEMOKRATIALIIKE EI OLE TEHNYT TOIMINNASSAAN LAITTOMUUKSIA!!!

EI EDES MORAALISESTI ARVELUTTAVAA!!

SUOMESSA VALLITSEE KOKOONTUMISEN VAPAUS JA VAPAUS TEHDÄ MUISTIOITA NÄISTÄ "KAHVIKEKKEREISTÄ"

MUTTA TUO LAAJALLE LEVITETTY KELTAINEN AVIISI LIITTEINEEN ON ITSESSÄÄN TODISTUSAINEISTO LAIN RIKKOMISESTA!!

ENNENKUIN ALATTE TAAS PUOLUSTAA PJ,N JA HALLITUKSEN TOIMINTAA TÄSSÄ ASIASSA PEREHTYKÄÄ EDES SEN VERRAN SIIHEN MITÄ LAKI SANOO TUOSTA MITÄ ON LUPA LÄHETETLLÄ JA KENELLE!!

OTTAKAA SELVÄÄ JO IHAN ITSENNE TAKIA ETTETTE ITSE OLE HETKEN PERÄSTÄ POLIISILAITOKSELLA VASTAAMASSA KIUSALLISIIN KYSYMYKSIIN!!

JA HÄN/HE JOTKA VUOTIVAT TUON MUISTION OVAT RAUKKAMAISISTA RAUKKAMAISIMPIA, PETTUREISTA EI KUKAAN PIDÄ EIKÄ HALUA LÄHELLEEN, EI EDES VASTAPUOLI SILLÄ HEIHIN EI VOI ENÄÄ LUOTTAA JA SÄÄLI VAAN, ETTÄ TEKIVÄT NYT TÄSSÄ ASIASSA ENEMMÄN VAHINKOA ITSELLEEN KUIN KENELLEKÄÄN MUULLE!

PJ JA HALLITUS PITÄÄ AIVAN VARMASTI OMIA SALAISIA STRATEGIAKOKOUKSIAAN, NIIN SAAVATKIN KOSKA SUOMESSA VALLITSEE TÄMÄ KOKOONTUMISVAPAUS. EIKÄ KETÄÄN KIINNOSTA EIKÄ KENELLEKÄÄN KUULU SE MITÄ SIELLÄ "JUONITAAN", NE TULEE KYLLÄ ESILLE AIKANAAN.

Tätä keskustelua seuranneena ei voi muuta sanoa kuin että kovasti on joillakin hämärtynyt tietämys ja käsitys oikeasta ja väärästä.