KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Paikallaollut
Vieras

/ #1086 Muistiosta

18.02.2011 14:34

Varmasti jokainen asiaan perehtynyt jäsen huomaa, että muistio oli toisesta tapaamisesta. Kanervo väittää ja vääristelee, että olisimme pahalla asialla. Sabotointia ja muita sanoja hän viljelee.

Paikallaolleena voin kertoa seuraavat seikat, joita Kanervo ei vaivaitunut tai mainitsemaan:

- Ensimmäisessä tapaamisessa käytiin läpi kaikkien kokemat vääryydet ja kissoille koitunut vahinko. Jokainen paikalla olija toisti kannanotoissaan huolensa kissojen asiasta. On hassua, ettei Kanervo tätä muistiota vuotanut... EIkä maininnut siitä.

- Kukaan ei ole sabotoinut KKY:n sivuja

-On olemassa kanne yksittäisiä Hallituksen jäseniä kohtaan. Niillä ei ole tarkoitus vahingoittaa KKY:tä Muun muassa keltään ei ole pyydetty senttiäkään rahaa. Hävinnyt osapuoli toki maksaa toisen kulut.

- Jokaisen paikallaolleen leimaaminen näiden asioiden suunnittelijaksi ja toteuttajaksi on kunnianloukkaamista, herjaamista, solvaamista ja mustamaalaamista.

Jos tämä viesti tulkitaan Kanervon mustamaalaamiseksi, kannattaa tutkituttaa päänsä. Paikallaolleena totean vain, että ihmiset tapaamisessa olivat hyviä ihmisiä. Huolissaan nykymenosta ja kissoista. Edelleen, jos tämä epäilyttää, ota yhteyttä herjattuihin. He näyttävät faktat.