Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#33326 Re:

03.04.2014 12:51

#33324: -




Tärkeetä asiaa!   Linkit toimi vähän huonosti,  tästä olis kiva saada enemmänkin tietoa,  samoin ranskalaisten homolakimiesten  ajatuksista,  jotka ovat homoliittoja vastaan.  Oletko mahdollisesti seurannut niitä?  Kuinkas pääsit tämän jäljille,  kiinnostaa.


Vieras

#33327 Re:

03.04.2014 13:12

#33324: -



 

Tuo Life Site ei näyttänyt jostain syystä sitä juttua kuitenkaan jota piti,  katos vielä saakko sen jostain näkyville.
Siellä oli oma kategoriansa yläreunassa "homosexsuality."   Se onkin hyvä panna korvan taakse.  Tämä kouluopetuksen pilaaminen näyttää  painajaismaisesti tapahtuvan kaikkialla missä liitto hyväksytään:  

Saksassa koululaisten vanhemmat saivat kaiken mahdollisen: pippurisumutteista,  ulosteista,  kanamunista, törkeykistä,  päälleen.  Eikä poliisista ollut juuri apua.  Ihmiset olivat järkyttyneitä siitä vihan määrästä,  jonka kohteeksi joutuivat.

http://www.lifesitenews.com/news/gay-activists-hurl-feces-at-german-parents-protesting-pro-gay-school-curric

mahtaakohan tämä klippi  toimia?

Ja tässä partiojohtajan homoseksuaalinen todellisuus tuli julki (USA)http://www.lifesitenews.com/news/boy-scouts-of-america-ban-troop-leader-who-came-out-as-homosexual-on-nbc-ne
Geoff McGrath, 49,  - ei kuitenkaan vertaisiltaan ja muilta  partioihmisiltä kieltänyt suuntaansa.  Mutta vasta julkistaessaan 
saattoivat lasten vanhemmat tulla tietoiseksi asiasta ja  oli asiaan mahdollista edes tarttua.  Mc Grathin sopimkset purettiin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 14:32



Vieras

#33329 Re:

03.04.2014 15:02

#33307: -

"Jeesuksen opetus oli tarkoitettu yksinomaan juutalaisia varten, kun taas Paavalin julistama pelastus
pakanakansoille oli salaisuus siihen asti,  kunnes Jumala ilmoitti sen apostoleille."

Poikkeuksellisen typerää jälkikäteistä selittelyä! Jeesuskultti oli aluksi juutalaiskristillinen. "Salaisuus" syntyi, kun kristillisyyttä ruvettiin harrastamaan ja levittämään juutalaisuuden ulkopuolelle. Salaisuus oli sitten kyllä kovankin debatin kohteena Pietarin ja Jaakobin ja Paavalin välillä. Miksi Jeesus olisi tällaista salaisuutta pihtaillut saadakseen uskonveljet riitelemään keskenään?

“Minulla on vielä paljon sanottavaa, mutta te ette voi sitä vielä kantaa. Mutta kun Pyhä Henki tulee, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen.”

Miksi tämän lausuman pitäisi sisältää väittämäsi oivalluksen? Normaalisti sen on oletettu tarkoittavan messiaanisia ja lopun aikoja koskevia ennustuksia, ei juutalais-pakana-kysymystä. Väitettäsi vastaan sotii myös tarina Kaananin naisesta, jota Jeesus ei halunnut ottaa huomioon, koska katsoi tehtävänsä koskevan vain juutalaisia - vaikka jopa opetuslapset häntä siihen kehottivat.

Niin ovat onnettoman ohuet nuo logiikan linjat, joilla yritätte oppia yhtenäiseksi selitellä.

 


Vieras

#33330 Re: Re:

03.04.2014 15:13

#33327: - Re:

"Ja tässä partiojohtajan homoseksuaalinen todellisuus tuli julki (USA)http://www.lifesitenews.com/news/boy-scouts-of-america-ban-troop-leader-who-came-out-as-homosexual-on-nbc-ne
Geoff McGrath, 49,  - ei kuitenkaan vertaisiltaan ja muilta  partioihmisiltä kieltänyt suuntaansa.  Mutta vasta julkistaessaan 
saattoivat lasten vanhemmat tulla tietoiseksi asiasta ja  oli asiaan mahdollista edes tarttua.  Mc Grathin sopimkset purettiin."

Mitähän tuolla linkkauksellasi haluat kertoa....? Ilmeisesti kehotat sillä ihmisiä toimimaan Suomen lain vastaisesti ja vaatimaan erottamaan homot ja lesbot partiotoiminnasta. Ja samalla rivien välistä esität ihmisryhmään kohdistuvan herjauksen, jonka mukaan homot ovat kelvottomia lasten kanssa työskentelyyn - "siitä yhdestä syystä" ilmeisesti.

Panty-boy

#33331 Re: Re: Re: Det är bögarnas fel....

03.04.2014 15:26

#33330: - Re: Re:  

Tiedäthän sinä... Nämä kirjoittajathan yrittävät  tietystikin haalia kaikkea mahdollista negatiivista  syytöstä homoseksuaaleja vastaan. Vaikka sitten tikulla jostain raapimalla, jos ei muuten  ja kaikkihan heille siihen tarkoitukseen nyt  tuntuu kelpaavan. Tyyliin : kurja ilma tänään ulkona - "Det är bögarnas fel !...."

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 15:30


Signal

#33333 Re: Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta

03.04.2014 15:46

#33314: - Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta

Taas Piho levittää noita vääriä juttujaan, siksi on ilmiselvää kenen asialla hän on. Tässä nyt tiedoksi edes yksi oikea profetia.

"And when you hear that the Russians have reached the city of Constantinople (today’s Istanbul), you should put on your Shabbat clothes and don’t take them off, because it means that the Messiah is about to come any minute.” - See more at:

http://lazerbrody.typepad.com/lazer_beams/2014/03/rabbi-moshe-sternbuch.html

 


Vieras

#33334

03.04.2014 15:51







David Wilkersonin näkykirjasta v.1973: Sodoman synti toistuu jälleen meidän sukupolvemme aikana. Kaikista synneistä joihin Sodoma oli syyllistynyt, hirvittävimpiä olivat raivoavien homoseksuaalisten roskajoukkojen hyökkäykset viattomien ihmisten kimppuun

Raamattu sanoo: Niin kuin oli Lootin päivinä, niin on myös Ihmisen Pojan tulemuksen päivinä. Olen nähnyt näyssäni asioita jotka saavat minut pelkäämään lastemme tulevaisuuden puolesta. Puhun rajuista kuljeskelevista homoseksuaalijoukoista, jotka yleisesti hyökkäävät viattomien ihmisten kimppuun puistoissa, kaduilla ja syrjäisissä paikoissa. Tämä sodomalainen roskaväki hyökkää varmasti ja vaikka ei heidän tekojaan julkaista sellaisenaan, lakia täytäntöönpanevat viranomaiset tietävät täysin mitä tapahtuu.

Homoepidemia: On olemassa kaksi voimaa jotka estävät homoseksuaaleja antautumasta täydellisesti syntiinsä. Yhteiskunta ei hyväksy heitä ja kirkko vastustaa heitä opetuksellaan. Mutta nämä esteet häviävät kun yhteiskunta ei enää vastusta heidän syntiään eikä pidä sitä epänormaalina vaan rohkaisee heitä siinä ja kun kirkko ei enää saarnaa heidän synnistään vaan tukee heitä. Tulvaportit ovat auki ja homoseksuaaleja rohkaistaan jatkamaan synnissään. Näyssäni olen nähnyt että nämä kaksi estettä pyyhitään pois tieltä ja kun ne otetaan pois seuraa kaaos.

Usko minua ei ole kovinkaan kaukana se aika jolloin saat lukea lehdestä miten villit homojoukot ovat hyökänneet viattomien lasten kimppuun puistoissa ja kaupunkien kaduilla. Joukkoraiskaukset tulevat niin kuin on ennustettu evankeliumeissa. Näen niiden tulevan meidän sukupolvemme aikana.

Pieni homojengi murhasi 27 poikaa Teksasin Houstonissa. Tämä likainen uutisselostus on alkua monien muiden samankaltaisten traagisten tapahtumien puhkeamiselle. Voit odottaa useita homoskandaaleja erittäin arvovaltaisissa paikoissa. Homoseksuaalien yhteisöstä tulee niin sotaisa ja röyhkeä että he hyvin pian pöyhkeilevät synnillään tv-ohjelmissa. Näen hyvin selvästi joukkohomoseksualismin ja poikkeavien seksuaalirikosten tulevan yhä tavallisemmiksi ja paheellisemmiksi… Näin siis pastori David Wilkerson jo v.1973

Sanoohan psalminkirjoittaja:” Missä ilmoitus puuttuu siellä kansa käy kurittomaksi”

http://fi.wikipedia.org/wiki/David_Wilkerson#N.C3.A4ky_maailmantalouden_...

http://erkkilatvala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/135132-tiedoksi-papeille-ja-paattajille


Vieras

#33335 Re:

03.04.2014 16:15

#33334: -

"Olen nähnyt näyssäni asioita jotka saavat minut pelkäämään lastemme tulevaisuuden puolesta. Puhun rajuista kuljeskelevista homoseksuaalijoukoista, jotka yleisesti hyökkäävät viattomien ihmisten kimppuun puistoissa, kaduilla ja syrjäisissä paikoissa. "

Sovitaanko, että minäkään en levittele seksifantasioitani näillä sivuilla, jos näitä uskisfantasioitakaan ei täällä leviteltäisi. Ne sisältävät törkeitä herjauksia, jotka kohdistuvat ihmisryhmään ja ovat luokiteltavissa vihapuheeksi.

"Tämä sodomalainen roskaväki hyökkää varmasti ja vaikka ei heidän tekojaan julkaista sellaisenaan, lakia täytäntöönpanevat viranomaiset tietävät täysin mitä tapahtuu."

Tämähän profetia on toteutunut jo usein: Esimerkiksi USA:n tiedustelujoukot ovat harrastaneet vankien seksuaalista alistamista kymmeniä vuosia. Huomauttaisin myös tässä, että rinnastuksesi sodomalaisiinkin täsmää: Molemmissa on kyseessä HETEROmiesten kyseenalainen hauskanpito.

"Pieni homojengi murhasi 27 poikaa Teksasin Houstonissa. "

Googlaamalla löysin yhden Texasilaisen pedofiilisarjamurhaajan 27 uhreineen. Sen lisäksi löysin erittäin lukuisan joukon viharikoksina murhattuja homoja ja lesboja samasta osavaltiosta. Homojen syyttäminen ryhmänä pedofiilien rikoksista on niinikään vihapuhetta, jonkalainen on kielletty Suomen rikoslaissa.

 

Ilmoitus kirjoituksestasi on tehty ylläpitoon. Seuraavasta se tehdään nettipoliisille.

 


Vieras

#33336 Re: Re:

03.04.2014 16:22


#33329: - Re:

 

Aloitan,  Moro vaan,  jälkimmäisestä:

"Miksi tämän lausuman pitäisi sisältää väittämäsi oivalluksen? Normaalisti sen on oletettu tarkoittavan messiaanisia ja lopun aikoja koskevia ennustuksia, ei juutalais-pakana-kysymystä. 

Miksei sen noinkin voi  ymmärtää, mutta ainakin itse olen kokenut sen aina laajempana.( Ja m
itä "kantaa" - sana mahtaakaan pitää kaikkina  merkityksinään? )


Siis:  ..mutta ette nyt sitä voi kantaa"

Sain tämän lauseen rippileirin Uuteen Testamenttiin. Ja vaikka uskonasiat olivat todella hakusessa silloin ja kauan ,  niin kauan sen jälkeenkin,  ymmärsi tuon lauseen tarkoittavan,  että vasta kun Pyhä Henki  tekee mahdolliseksi ymmärtää,  kun se aukaisee,  niin se vaikuttaa kaikkeen ymmärtämiseeni.  Itseasiassa en ymmärrä kuinka sen ymmärsin silloin noin,  vaikka olin ihan pihalla asioista. 

Tämä samainen lause alkoi elää nyt  omassa  mielessäni  muutama päivä sitten kun tämä kysymys pulpahti esille.    Jeesus kyllä tietoisesti säännösteli monessakin suhteessa ilmaisemistaan.  Esim. kertoessaan oppilaileen,  että teille on annettu valta käsittää kirjoitukset,  mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksina.  Ja tässä nyt puheenaolevassa kohdassa taas oli ikäänkuin pantattava asioiden syvin olemus ja täyttymys sen lopullisen Galgary-tapahtuman jälkeen,  jota hän jon  tiesi odottaa tapahtuvaksi.

Sitten tulee mieleen myös "Pyhä Henki" - "kr. Paracleitos" (suurinpiirtein) - nimen merkitys;

ainakin yksi niistä: Puolustaja,
totuuden henki,  Hän on minut kirkastava,    .....  Hän ottaa minun omastani,  ja ....  eli käyttää sitä välinettä,  jonka saamisen oikeuden Jeesus  oli pian ansaitseva ristillä sovitustyönsä  hinnalla.     

"

Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu.

Joh. 14:26

Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

Joh. 15:26

Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.

Nyt kyllä kiitän sinua,  että otit aiheen esiin,  koska itsellenikin avautui tämä probleeman ratkaisu sanan tasolla,  ja se vakuuttaa,  koska tässä on hengeltään mukana jo rakkauden ulottuvuus,  joka sitten Paavalin lopullisesti aukaisemana näkyy hänen  sanoissaan, jossa  Jumalan armo  ja sovitus avautuu täydelliseksi tehtynä syntiselle ihmiskunnalle.  Jossa Jumalan tosi sydän tulee näkyville.


Vieras

#33337 Re: Re: Re:

03.04.2014 16:31

#33336: - Re: Re:

Toki Jeesuksen sanat voivat tarkoittaa laajempaakin ymmärrystä ja sen puutetta. Siinä ei kuitenkaan olisi mitään tolkkua, että hän panttaisi sellaista tietoa, joka oli jo tuolloin olennaista, jos hän siitä jotain tiesi. Näin ollen ongelma juutalaisen lain ja pakanoiden suhteen siihen olisi pitänyt olla selvä, mutta asia selvisi lopulta patriarkkojen kokouksessa IHMISTEN mielipiteiden konsensuksena. Tässä asiassa Jeesus siis jäi suorastaan tappiolle.


Vieras

#33338 Re: Re: Re:

03.04.2014 16:41

#33336: - Re: Re:

 

Tähän varmasti vielä liittyy myös eri evankeliumien erilaisuus,

Samalla tavalla kun Jeesus analogioissaan käyttää erilaisia kuvia Jumalasta:


Paimen,  Kuningas,  Isä.

Karitsa? 

Tuomari,  Sulhanen 

Viinitarhan omistaja,    Perheen emäntä,

Kanaemo,     Kotka,  


Hän tarvitsee ne kaikki kuvat päästäkseen  lähellekkään  mielikuvaa Jumalasta.

Samoin hän tarvitsee asialliset,  kerronnalliset,  juutalaisen Messiasodotuksen tuntevat: Matteuksen,  Markuksen ja Luukkaan,    Mutta ennenkaikkea sydämen tasolta puhuvan Johanneksen ja alun alfasta omegaan asti koko lupauksen sanan yhteenliittävän ja tulkitsevan Paavalin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 16:42



Vieras

#33340 Re: Re: Re: Re:

03.04.2014 16:50

#33337: - Re: Re: Re:



Hei nyt sain yhden oivalluksen,  voi liittyä siihen,  että tämä lunastus-suunnitelma oli pidettävä kätkössä niinkauan aikaa,  että lunastustyö oli tehty.  Koska jos paholainen olisi saanut sen selville,  Jeesusta ei ikinä olisi ristiinnaulittu.  Ja lunastustyö olisi jäänyt tekemättä.   Koska paholainen ei ikinä voinut kuvitella että Jeesus onkin voittamassa tässä kaupassa,  vaikka häviää itsensä.  Hän voittikin meille,  ei itselleen.




Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 16:54



Vieras

#33342 Re: Re: Re:

03.04.2014 17:11

#33330: - Re: Re:

 

Nimenomaan otin hänen edukseen tuon puolustavan lausekkeen:  Hän ei kätkenyt suuntautumistaan ,  mutta vain tuossa suppeassa porukassa.  Se oli ainoa myönt. lause hänestä siinä kirjoituksessa.  

Asiayhteys tekee tilanteesta arvelluttavan.   Eihän tätä johtajaa persoonana tunneta. Vanhempien ennakko-oletus on jotain muuta kuin homoseksuaalinen  pertiojohtaja.  Siksi asiassa on petollisuuden vivahde.  Vanhempien katson olevan oikeutettuja tietämään lastensa idolien ja ohjaajien ennakko-odotuksista poikkeavista suuntautumisista. 


Vieras

#33343 Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta

03.04.2014 17:16

#33339: Jeesuksen oma - Re: Re: Profeetta Jouko Pihon Profetiasivuilta

 

Oudomalle lukijalle sanottakoon,  että kaikki nimerkit ja viestit eivät ole sitä,  miltä näyttävät!

Viestejä kirjoitetaan toisten piikkiin omia tarkoituksia palvelevalla tavalla,  jolloin luodaan negatiivista mielikuvaa,  milloin impivaaralaisuudesta,  milloin mistäkin naurettavuudesta.

 

Panty-boy

#33344 Re:Viattomuus ,viallisuus, paheellisuus, hyveellisyys...

03.04.2014 17:42

#33334: - 

Kristillispersun pornofantasiat  nousivat nyt lentoon ihan huippukierroksilla..."Homoepidemia","tulvaportit auki", "näyissäni olen nähnyt"ja(...sokerina pohjalla?)" kaukana ei se aika ,jolloin villit homojoukot  ovat hyökkäämässä kaupunkien kaduilla ja puistoissa viattomien lasten kimppuun..."

Onko tuo nyt jotain kauhuleffaa ,vai sci-fiä, vai mitä ? Eihän seksirikollisuuden todellisuus ole mitään tuollaista.Eiväthän pedofiliatapaukset ole tuollaisia! Tuohan on vain  ihan puhdasta (eli siis  erittäin likaista) mielikuvitusta! Lukemalla niiden tapausten raportoinnista (mielummin jostain muista kuin sensaatiolla myyvistä lehdistä) kuka hyvänsä voi tutustua aiheeseen,eikä sieltä milloinkaan ole ollut luettavissa mitään tuollaista.

Erityisesti haluan painottaa tässä kehottavani tutustumaan aiheeseen ja niiden tapausten kenttään LUKEMALLA- huom.EN muuten...En siis esim.´yllytä´  ketään ´hekumoimaan ´(mahdollisilla) siihen liittämillään omilla fantasioillaan  (...tai ´näyillään´) vaan tutustumaan siihen MITÄ (jossain & joskus) ON  OIKEASTI TAPAHTUNUT...Piehtaroinnista omissa houreissaan ei  sen sijaan ole apua kenellekään,eikä sillä tavalla taatusti voi auttaa ketään, eikä ymmärtää mitään.

Muuten...tuo lasten (ehdoton) ´viattomuus´ ja aikuisena( väistämätön )´viallisuus´(?) onkin  sitten jo toinen ,oma keskustelunaiheensa-palataan siihen sitten  myöhemmin-kunhan olet sitä ennen ottanut iltarauhoittavasi...Olen nimittäin huolehtivaista sorttia...


Vieras

#33345

03.04.2014 18:25



Näky moraalisesta romahduksesta

Kirjassaan Näky(1974!) Wilkerson kertoi, kuinka saastan tulva tuo moraalisen romahduksen. Hänen mukaansa tätä moraalista romahdusta ei voi voittaa mikään minkä ihmismieli voi "loihtia" esiin. Wilkersonin mukaan romahdus tuo tullessaan alastomuutta, turmeltuneisuutta ja saastan tulvaa, että se vaivaa useimpien nykyajan hurskaimpien kristittyjen mieltä ja sielua. Hän sanoo, että ne kristityt, jotka eivät astu Jumalan turviin, joutuvat tämän saastan valtaan. [32]

Hän näki, että on tulossa yläosattomuutta ja alaikäisiltä kiellettyjä elokuvia televisioon keskiyön jälkeen. Wilkerson kokee, että suuri askel pornofilmeissä ovat niin kutsutut "dokumenttielokuvat", jotka kuvaavat joukkohomoseksuaalisuutta ja jännitysmurhia. Motellit mainostavat itseään "ilotaloiksi", kun muutaman dollarin lisämaksusta vieraat voivat katsoa kovan luokan pornoelokuvia huoneissaan, josta Wilkerson arvelee tulevan erityisen suosittua opiskelijoiden keskuudessa. Wilkerson näki myös kuinka seksi valtaa lehtikioskit sekä koulujen sukupuolivalistuksen, jossa homoseksuaalinen rakkaus on normaalia ja että sukupuolileikit naimattomien välillä ovat toivottavia, "jos toiset suuresti kunnioittavat toisiaan". [33]

Näky suuresta nuoriso-ongelmasta

"Uskon, että keksitään uusi seksilääke, jota pian jaetaan mustassa pörssissä teini-ikäisille ja opiskelijoille. Se luhistaa moraalisen pidättyvyyden ja johtaa tuhannet teini-ikäiset irrallisiin sukupuolisuhteisiin"

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/David_Wilkerson


Vieras

#33346 Re:

03.04.2014 18:39

#33345: -

Lisää änkyräuskiksen märkiä unia....?

Panty-boy

#33347 Re: "Mie romahan..."

03.04.2014 18:43

#33345: -  

 Iltasi näkyjen parissa siis senkun  vain jatkuu ?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 18:49



Vieras

#33349 Re: Re:

03.04.2014 18:53

#33346: - Re:

 

Ihminen on kuurosokea tai hän kieltää  nykytodellisuuden, jos ei myönnä tämänkin (kommentti 33345) D.W:n profetian jo toteutuneen!!

Seksi-huumekin on jo tätäpäivää!

 


Vieras

#33350 Re: Re: Re:

03.04.2014 19:01

#33349: - Re: Re:

1974 ei tarvinnut olla paljon kuurosokeaa havaintokykyisempi kyetäkseen näkemään tietyt trendit. Joillekin se vaati ilmeisesti unihoureita.