Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Siltä se tuntuu

#33301 Tepseli takapuoleen

02.04.2014 19:43

Luulisi olevan hankala teputtaa.
Varojen keräys käyntiin

#33302 Stacey dooley

02.04.2014 19:55

Eheyttämislaitoksia olisi syytä perustaa Suomeen. Varmasti paljon homoja, jotka haluavat eheyttämisterapiaan, haluavat muutoksen elämäänsä.
res.matr.

#33303 Re: Homohiv-tarinaniskijä

02.04.2014 19:56

#33299: Järkeä päähän, ei alapäähän - Homohiv 

 Taitaa olla taas se sama ´varoitustarinoiden´ kertoja ,joka satuili onnettomasta elämästään (olemattomien) gay-vanhempien lapsena,´uskoutui viimein opettajalleen ja sai häneltä vasta silloin tietää olevansa  gay-vanhempien lapsi, mutta nyt elää onnellisessa parisuhteessa naisen kanssa.´..ym. pahasti ontuvia kohtia ´happy end´-tarinanpahaseensa liittäen. Vähän sellaista " Enkeli-Elisa"- tyyppistä juttua siis...Sinulla on vielä paljon kehittymistä edessäsi ,jos aiot kunnon tarinankirjoittajaksi. Tämä ei nyt mennyt läpi  tälläkään kertaa -vielä tämäkään...

res.matr.

#33304 Re: Re: Homohiv-tarinaniskijä

02.04.2014 20:03

#33303: res.matr. - Re: Homohiv-tarinaniskijä 

 ps.* jo tarinaasi valitsemasi otsikko paljasti sinut tällä kertaa -sitä et tullut ajatelleeksi,tai se jäi sinulta kokonaan huomaamatta.Mietihän miksi...

Terveyttä ja eheyttä

#33305 Re: Stacey dooley

02.04.2014 20:20

#33302: Varojen keräys käyntiin - Stacey dooley

Kannatan!

Ehdotan, että Setan propaganda-toimintaa ei enää tueta yhteiskunnan varoilla.

Siirretään k.o. varat tervehdyttävään toimintaan.

Setan sivuilla puuhataan jo päiväkoteihinkin "tunkemista"!!

 


Vieras

#33306 Re: Re: Stacey dooley

02.04.2014 20:24

#33305: Terveyttä ja eheyttä - Re: Stacey dooley 

 Ehdottaa saa ,mutta se ehdotus ei vain tule menemään läpi.


Vieras

#33307

02.04.2014 22:03

 




Sulla oli vielä sitä Paavali - Jeesus -jännitettä.  Seuraavassa on ajateltavia ajatuksia,  ensin tästä juutalaisuus -jännitteestä tämän katolisen apologin ? sivultahttp://hyviauutisia.net/2011/09/05/tulisiko-paavalia-kuunnella-ennen-jeesusta/

Kangasniemen artikkeli esittää seuraavan argumentin:

1) Jeesuksen Vuorisaarnan mukaan koko Mooseksen lakia on noudatettava kaikkine pyhyys- ja puhtaussääntöineen, mutta kristityt eivät näin tee. Itse asiassa ristiriita on jo Uudessa testamentissa: Paavali ja muut apostolit irtisanoutuvat Mooseksen laista Jeesuksen vastaisesti.

2) Ristiriidan voi ratkaista tekemällä apostolien moraaliopetuksesta Jeesukseen nähden ensisijaisen.
Epäpyhältä kuulostavalle väitteelle löytyy raamattuperusteita:
Jeesuksen opetus oli tarkoitettu yksinomaan juutalaisia varten, kun taas Paavalin julistama pelastus
pakanakansoille oli salaisuus siihen asti,  kunnes Jumala ilmoitti sen apostoleille.

Kangasniemi päättää dispensationalistisen ajatuksenjuoksun: “Niinpä näyttää siltä, että vasta apostolien opetus – tai Jumalan heille antama ilmoitus – oli tarkoitettu ei-juutalaisten noudatettavaksi. Jeesuksen puheet tulee tulkita apostolien, erityisesti Paavalin, kautta.”

Ja tässä ristiriidan tunnun juuria:  Aika osuva ajatus:

"Usein nimittäin käy niin, että Uuden testamentin lukeminen aloitetaan alusta. Lukija saa tripla-annoksen synoptikkojen Jeesusta, ja tämä mielikuva jää sitten muovaamaan peruskäsityksiä teologian peruskysymyksistä kuten pelastuksesta ja moraalista.

Otetaan vaikkapa esimerkiksi Matteuksen Jeesuksen opetukset siitä, että taivasten valtakuntaan pääsee se, joka tekee Jumalan tahdon tai se, joka pitää kymmenen käskyä – tai se, joka ruokkii nälkäistä ja käy vankien luona (Matt. 7, 19, 25).

Jos tämä luetaan ja tulkitaan sellaisenaan irrallaan Paavalin (ja kirkon) teologiasta eli perisyntiopista, Kristuksen sovituskuolemasta, kasteen välttämättömyydestä ja Pyhän Hengen hedelmistä, päädytään täysin harhaoppiseen pelagiolaisuuteen. On muistettava, ettei Uuden testamentin tarina lopu synoptisen Jeesuksen opetuksiin.


Lisää  aiheesta:

Tulisiko Paavalia kuunnella ennen Jeesusta?

Otaniemen kristilliset teekkarit julkaisevat nimittäin komeaa apologeettisvivahteista nettilehteä Cross Section, johon kehotankin tutustumaan.

Tämän päivän maanantaipostauksen omistan Cross Sectionin Tuomas Kangasniemen jutulle Paavalin ensisijaisuudesta Jeesukseen nähden.

 

Ja aivan lopusta löytyi tuo lause,  joka itsellekkin oli elänyt jo jonkin aikaa täshän robleemaan liittyen.

Jeesus itse myönsi ettei opettanut vielä kaikkea. “Minulla on vielä paljon sanottavaa, mutta te ette voi sitä vielä kantaa. Mutta kun Pyhä Henki tulee, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen.” (muistinv.).

Tämä Jeesuksen sana on eräänlainen nivelkohta toisaalta synoptikkojen ja Johanneksen, toisaalta Paavalin ja muiden apostolien Raamatussa ilmaisemille opetuksille.

Siis Uusi Testamentti itse edellyttää tiettyä painotuseroa evankeliumien Jeesuksen ja myöhemmän Paavalin opetusten välillä. Tämä laukaisee ongelman täysin – ainakin omasta suunnastani.

 

Sitten tuli vilkuiltua vielä tuota laittamaasi sivua:.



Argumenttikin perustautuu Plin lausumaan, ettei Jeesusta haluta tuntea lihan mukaan. Muistakkos mitä tämän "lihan mukaan" ilmaisun takana oli ajatuksena?

Sitten toinen ilmaisu:   "naisesta syntyminen," jota avasi    Antti   Mustakallio:

"naisesta syntyminen" tarkoitti juutalaisuudessa ihmiseksi tuemista,
ei kannanottoa neitseestäsyntymiseen.

"Paavalin Jeesus Kristus oli ennen aikojen alkua Jumalan Poikana maailman luomisessa mukana, kunnes Jumala lähetti ”Poikansa”, joka syntyi maailmaan ”naisesta” (huom! ei neitsyestä, Gal.4:4),"

"naisesta syntyminen" tarkoitti juutalaisuudessa Mustakallion mukaan  ihmiseksi tulemista, ei kannanottoa neitseestäsyntymiseen.

 

 

"Johanneksen evankeliumin kristologia on mystikko-teologin mietiskelevä teologinen luomus, joka on saanut vaikutteita myöhäisantiikkisesta synkretismistä – uskontojen sekoituksesta"   - TAI SITTEN JEESUKSESTA !



Ristiriitainen Paavali:

Paavalilainen usko on uskoa ,  rauhaa ja iloa,  vastakkaisuuksien keskellä:  
JO  -  eikä kuitenkaan vielä.
Köyhänä,  mutta omistaen kaiken.
Halu olisi täältä eritä,  ja olla Kristuksen kanssa,  mutta teidän tähtenne on viipymi....
Murheellisina mutta aina iloisina.


Tässä olisikin hommaa yhrelle ja toiselle;  pistääs ettien näitä vastakohtapareja Paavalin kirjeistä.  Niitä taitaa löytyä jonniin verran!


Vieras

#33308 Re:

02.04.2014 22:37

#33307: -

 

 

Ryska Nyheter:

5. USA pelkää, että Krimin miehityksen jälkeen Venäjä suuntaa seuraavaksi

katseensa Moldovaan, jonka itsehallintoalue Transdniester (Transnistria) on
haaveillut itsenäisyydestä,
Siellä asuu vahva venäjänkielinen vähemmistö. USA:n Valkoisen talon tiedus-
telun puheen-johtaja Mike Rogers (R. Mi) kertoi maanantaina FOX- news toi-
mittajalle, että Venäjän joukkoja Ukrainan rajan tuntumassa vähennetään,
mutta että niitä siirretään Moldovan rajalle, jossa on ennestään 1000 venä-
läistä rauhanturvaajaa.

Kolmannes Transnistrian puolen miljoonan asukkaasta on etniseltä taustaltaan
venäläisiä. Kolmas alue, jonne Venäjä kokoaa joukkojaan, on Georgian lähialue,
joka kävi lyhyen sodan Venäjän kanssa muutamia vuosia sitten, josta Venäjä
lohkaisi osan vasallialueeksi.
USA:n puolustusministeri Chuck Hagel kehotti sunnuntaina 30.03. NATO:n joukkojen komentajaa lentovoimien kenraalia Philip Breedlove lentämään välittömästi Washingtonista Brysseliin konsultointia varten Venäjän mahdollisen hyökkäyksen vuoksi Moldovaa vastaan. Kuten artikkelissa todetaan, tämä on osa Putinin suunnitelmaa levittää vaikutustaan entisiin NL:n valtapiiriin kuuluviin maihin sekä rajansa länsipuolella että Kaspianmeren alueilla.

Vaara Ukrainassa ei kuitenkaan ole ohitettu, sillä Venäjä haluaa liittää sen itäpuoliset osat, joiden asukkaista suuri osa puhuu venäjänkieltä, valtioonsa joko suoralla julistuksella, kuten Krimillä, tai pitävien tulli- ja taloussopimusten kautta. Venäjän laajentumispolitiikan toteuttaminen on ollut tähän saakka tunnustelua, miten länsimaat vastaavat siihen. Tämä voi muuttua suoraviivaisemmaksi toiminnaksi jollakin ulkoisella tekosyyllä.
Artikkelissa todetaan, että Putinin päämääränä voi olla suojavyöhykkeen rakentaminen Syyrian ja Iranin turvaksi länsimaiden mahdollisten hyökkäysten varalta. Siksi Sevastopolin satama on tärkeä Venäjälle, ja tukikohdat Kaspianmeren ja Mustanmeren ympäristössä.http://www.debka.com/article/23810/US-fears-Russian-troops-poised-to-invade-Moldova-Russian-covert-forces-alleged-inside-Uk

Gabriel Eskel

 


Vieras

#33309

03.04.2014 06:36

Päivän Sana

Joka vaivaista armahtaa, se lainaa Herralle, ja hän maksaa jälleen hänen hyvän tekonsa.

Sananl. 19:17 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html


Vieras

#33310 Re: Tepseli takapuoleen

03.04.2014 06:44

#33301: Siltä se tuntuu - Tepseli takapuoleen

Kun sinulla vaikuttaa olevan omaa pikkukivaa niin kerronpa tässä vähän elämän realiteetteja. Jos haluat olla tosi hauska niin käytä hieman aika välillä koulunkin penkillä sillä olennainen sanasi on kirjoitettu väärin. Kun olet selvittänyt asian kerro tännekin.


Vieras

#33311 Re:

03.04.2014 06:58

#33307: -

 

Lukeako ensin vanhempaa vai uudempaa tuotantoa. Mielenkiintoinen pohdinta! Mitä kauemmaksi mennään ajallisesti Jeesuksen visiitistä sitä moninaisempia muunnoksia asiat saavat. Jo lapsena oppimamme rikkinäinen puhelin leikki osoittaa sen hyvin helposti. Ensimmäiset kirjaukset Jeesuksen kokemuksista tehtiin paljon myöhemmin joten miten se olisi voinut pysyä sanatarkkaan samana. Jotkut ihmistyypit rakastavat painettua sanaa ja uskovat kaiken purematta. Tänä päivänä löytyy tälle päivälle sopivia pohdinnan aiheita. Entä jos niihin tutustuisi ensin ja saisi tätä kautta vielä laajemman perspektiivin historiaan. Tämä olisi kenties hieman armollisempaa kaikille eikä tarvitsisi tuhlata niin paljon energiaa -kuka ja mikä on oikein kysymyksiin. Lopulta uskonnot ja uskomukset eivät juurikaan eroa perusolemukseltaan paljoakaan. Ihmiset luontaisella reviiriajattelullaan haluavat vain näin uskoa.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 09:14


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 09:16


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2014 09:24


Törkeyksiin kyllästynyt

#33315 Jumalan pilkkaa, häpeämätöntä häpeämättömiltä!

03.04.2014 09:44




Kiirastorstaina Turussa roastataan Jeesusta

"Idea on kuvottavuudessaan puhutteleva. Jeesuksen ivaaminen ja vasten kasvoja sylkeminen 2000 vuotta sitten oli roomalaisten sotilaiden toimittamana ilmeisesti ihmiskunnan ensimmäinen roast. Nyt ympyrä sulkeutuu. Olisi upeaa nähdä, miten ihmiset kesken show’n yllättäen hätkähtäen havahtuisivatkin omaan moraaliseen alennustilaansa, ja häpeän täyttämän hiljaisuuden vallitessa kesken esityksen vähin äänin poistuisivat koteihinsa."

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kiirastorstaina-turussa-roastataan-jeesusta/

Palataan oikeaan järjestykseen:
Vieras

#33316 Efesolaiset 5:

03.04.2014 10:08

 


22 Vaimot, olkaa omille
miehillenne alamaiset niinkuin Herralle;

22 Vaimot olkaat omille
miehillenne alamaiset niinkuin Herralle.

22 Vaimot, suostukaa miehenne
tahtoon niin kuin Herran tahtoon, [Kol.
3:18-4:1
; 1.
Piet. 2:13-3:7
: 1.
Kor. 14:34
+]

23 sillä mies on vaimon pää,
niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja.

23 Sillä mies on vaimon pää,
niinkuin Kristus on seurakunnan pää, ja hän on ruumiin vapahtaja.

23 sillä mies on vaimonsa pää,
niin kuin Kristus on seurakunnan pää; onhan hän seurakunnan, oman ruumiinsa,
pelastaja. [1.
Kor. 11:3
| Ef.
1:22
, Ef.
4:15
; Kol.
1:18
]

24 Mutta niinkuin seurakunta
on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa
alamaiset.

24 Mutta niinkuin seurakunta
on Kristukselle alamainen, niin myös vaimot pitää miehillensä kaikissa alamaiset
oleman.

24 Niin kuin seurakunta
alistuu Kristuksen tahtoon, niin myös vaimon tulee kaikessa alistua miehensä
tahtoon.

25 Miehet, rakastakaa vaimojanne,
niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen
edestä,

25 Miehet, rakastakaat teidän
vaimojanne, niinkuin myös Kristus seurakuntaa rakasti ja antoi ulos itsensä
hänen edestänsä,

25 Miehet, rakastakaa vaimoanne
niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi henkensä sen puolesta [Kol.
3:19
| Gal.
1:4
]

26 että hän sen pyhittäisi,
puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta,

26 Että hän sen pyhittäis, ja on
sen jo puhdistanut veden pesossa sanan kautta:

26 pyhittääkseen sen. Hän pesi sen
puhtaaksi vedellä ja sanalla [Joh.
3:5
; Tit.
3:5
; 1.
Piet. 3:21
]

27 saadakseen asetetuksi eteensä
kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta
sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton.

27 Että hän saattais itsellensä
kunniallisen seurakunnan, jolla ei saastaisuutta eikä ryppyä ole eli jotakuta
muuta senkaltaista, vaan että hän pyhä ja laittamatoin olis.

27 voidakseen asettaa sen eteensä
kirkkaana, pyhänä ja moitteettomana, vailla tahraa, ryppyä tai virhettä. [2.
Kor. 11:2
; Kol.
1:28
]

28 Samalla tavoin tulee myös
miesten rakastaa vaimojansa niinkuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa,
hän rakastaa itseänsä.

28 Miehet pitää vaimojansa
rakastaman niinkuin omia ruumiitansa; joka vaimoansa rakastaa, se rakastaa
itsiänsä.

28 Samoin aviomiehenkin
velvollisuus on rakastaa vaimoaan niin kuin omaa ruumistaan. Joka rakastaa
vaimoaan, rakastaa itseään.

29 Sillä eihän kukaan koskaan ole
vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niinkuin Kristuskin
seurakuntaa,

29 Sillä ei yksikään ole omaa
lihaansa koskaan vihannut, vaan elättää ja holhoo sitä, niinkuin myös Herra
seurakuntaa.

29 Eihän kukaan vihaa omaa
ruumistaan, vaan jokainen ravitsee ja vaalii sitä. Juuri niin hoitaa Kristuskin
seurakuntaansa,

30 sillä me olemme hänen ruumiinsa
jäseniä.

30 Sillä me olemme hänen ruumiinsa
jäsenet, hänen lihastansa ja luistansa.

30 omaa ruumistaan, jonka jäseniä
me olemme.

31 "Sentähden mies luopukoon
isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi
lihaksi."

31 Sentähden pitää ihmisen antaman
ylön isänsä ja äitinsä, ja vaimoonsa sidottu oleman, ja ne kaksi tulevat yhdeksi
lihaksi.

31 "Siksi mies jättää isänsä ja
äitinsä ja liittyy vaimoonsa, niin että nämä kaksi tulevat yhdeksi lihaksi."
[1.
Moos. 2:24
]

32 Tämä salaisuus on suuri; minä
tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa.

32 Tämä salaisuus on suuri; mutta
minä puhun Kristuksesta ja seurakunnasta.

32 Tämä on suuri salaisuus; minä
tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa. [Ilm.
19:7
]

33 Mutta myös teistä kukin
kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niinkuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon
miestänsä.

33 Kuitenkin rakastakaan myös
kukin teistä vaimoansa niinkuin itsiänsä; mutta peljätköön vaimo
miestänsä.

33 Mutta se koskee myös kaikkia
teitä: jokaisen tulee rakastaa vaimoaan niin kuin itseään, ja vaimon tulee
kunnioittaa miestään.
Seurakunnalle:
Vieras

#33317 1. kirje Timoteukselle 2

03.04.2014 10:10

 


8 Minä tahdon siis, että
miehet rukoilevat, joka paikassa kohottaen pyhät kädet ilman vihaa ja
epäilystä;

8 Niin minä tahdon siis,
että miehet rukoilisivat joka paikassa ja nostaisivat ylös pyhät kädet, ilman
vihaa ja epäilystä,

8 Tahdon, että kun miehet
rukoilevat, he kohottavat kätensä rukoukseen puhtain mielin, ilman vihaa ja
ilman epäilyä. [Ps.
134:2
; Valit.
3:41
| Matt.
5:23,24
; Jaak.
1:6,7
]

9 niin myös, että naiset ovat
säädyllisessä puvussa, kaunistavat itseään kainosti ja siveästi, ei
palmikoiduilla hiuksilla, ei kullalla, ei helmillä eikä kallisarvoisilla
vaatteilla,

9 Niin myös että vaimot
kohtuullisissa vaatteissa olisivat ja kaunistaisivat itsensä hävyllä ja
kainoudella, ei kahara-hiuksilla, eli kullalla, eli päärlyillä, eli kalliilla
vaatteilla,

9 Samoin tahdon, että naisten
kaunistuksena on hillitty esiintyminen, vaatimattomuus ja säädyllisyys -- eivät
tukkalaitteet, kultakorut, helmet tai kalliit vaatteet, [1.
Piet. 3:3,4
]

10 vaan hyvillä teoilla,
niinkuin sopii naisille, jotka tunnustautuvat jumalaapelkääviksi.

10 Vaan niinkuin niille
vaimoille sopii, jotka jumalisuuden hyväin töiden kautta osoittavat.

10 vaan hyvät teot, niin kuin
sopii naisille, jotka tunnustavat palvelevansa Jumalaa. [1.
Tim. 5:10
]

11 Oppikoon nainen
hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena;

11 Oppikaan vaimo
hiljaisuudessa, kaikella nöyryydellä.

11 Naisen tulee kuunnella
opetusta, hiljaa ja kuuliaisena. [1.
Kor. 14:35
]

12 mutta minä en salli, että
vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän
hiljaisuudessa.

12 Mutta en minä salli vaimon
opettaa enkä miestänsä vallita, vaan että hän on hiljaisuudessa.

12 Sitä en salli, että nainen
opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä
hiljaisesti.

13 Sillä Aadam luotiin ensin,
sitten Eeva;

13 Sillä Adam on ensin luotu ja
sitte Eva.

13 Ensinhän luotiin Aadam ja
sitten Eeva, [1.
Moos. 1:27
, 1.
Moos. 2:22
; 1.
Kor. 11:8,9
]

14 eikä Aadamia petetty, vaan
nainen petettiin ja joutui rikkomukseen.

14 Ja ei Adam petetty; mutta
vaimo petettiin ja saatti ylitsekäymisen.

14 eikä petetyksi joutunut
Aadam, vaan nainen antoi pettää itsensä ja rikkoi käskyn. [1.
Moos. 3:13
; 2.
Kor. 11:3
]

15 Mutta hän on pelastuva
lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä
ynnä siveydessä.

15 Mutta kuitenkin hän lasten
synnyttämisen kautta autuaaksi tulee, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja
pyhyydessä siveyden kanssa.

15 Lasten synnyttäjänä hän on
kuitenkin pelastuva, jos vain pysyy uskossa ja rakkaudessa ja viettää hillittyä,
Jumalalle pyhitettyä elämää.
Ajankohtaista:
Vieras

#33318 Kristittyjen Vappujuhlat Jyväskylässä torstaina 1.5.2014

03.04.2014 10:13

Jeesus Kristus on Herra!
Kristittyjen Vappujuhlat Jyväskylässä torstaina 1.5.2014

Klo 11.30-12 kokoontuminen  Kauppatorille
klo 12- Jeesus-marssi Radio Dein tahdittamana
Radiot, Suomen ja Israelin liput, banderollit, ilmapallot yms.
ja iloista vappumeininkiä mukaan!
Järjestäjillä on jaossa myös plakaateja.

Reitti Yliopistonkatu - Puistokatu - Kävelykatu - Kauppakatu -
Gummeruksenkatu - Kirkkopuiston Paraatiaukio

Vappujuhlat Paraatiaukiolla
Jyväskylän kaupungin yms. tervehdykset, pastoreiden puheita,
uskovien todistuksia, paljon musiikkia ja yhdessäoloa!

Kaikkien Juhlaan ilmoittautuneiden kesken
arvotaan historiallisia Raamattuja!

Vappujuhlan jälkeen on piknik omin eväin Kirkkopuistossa!

Vappujuhliin kutsuu Kristityt yhdessä - työryhmä!
Työryhmään kuuluu uskovia monista kristillisistä
seurakunnista ja järjestöistä.
Juhliin osallistuminen ei vaadi/tarvitse "virallista" työryhmämme
päätöstä tai lupaa, vaan kaikki ovat tervetulleita.

Olet sydämellisesti tervetullut! : ))
'Tulkaa, sillä kaikki on jo valmiina.'

Tietoa saa levittää!

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset
Juhani Starczewski
työryhmän puheenjohtaja
+358 40 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi

Filippiläiskirje:
2:9 Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut
hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
2:10 niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka
taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
2:11 ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että
Jeesus Kristus on Herra.

Jeesus-marssit:
Helsingissä:
http://www.kry.fi/
Tampereella:
http://www.jeesusmarssi.net/
Heinolassa:
http://ess.menoinfo.fi/heinola/tapahtumat/jeesus-marssi/228961

Vuoden 2013 Jeesus-marssimusiikki Radio Deissä

Me tahdomme nähdä Jeesuksen
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Rauhanruhtinas
Laula suomelle
Kunnia, voima
Jippii
Taivaan kansalainen
Jeesus sai nyt sydämemme
Evankeliumi
Kunnia Jumalalle
Jumala hyvä on
Siunattu varmuus
Hän on Herra
Oi Herra suuri
Nimeäsi Jeesus, korotamme
Kirkkaus kuninkaan – niin suuri Hän on
Yksi nimi ylitse muiden
Olet vapaa
Herrani nimi siunattu on
Hyvä sä oot – sua palvomme
Golgatan veressä voima on
Vain sinä tunnet minut

Harhaanjohtava otsikko!

#33319 Jumala on järjestyksen Jumala!

03.04.2014 10:20

Harhaanjohtava eksyttävä otsikko: "Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto."

1. Korinttolaiskirje 11
7 Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.
7 Mutta ei miehen pidä päätänsä peittämän, sillä hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.
7 Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. [1. Moos. 1:26, 1. Moos. 5:1, 1. Moos. 9:6]

 

Jumalan järjestys: "Avioliitto on miehen ja naisen välinen julkinen liitto."

Jesaja 2

#33320 Re: Jumala on järjestyksen Jumala!

03.04.2014 10:24

#33319: Harhaanjohtava otsikko! - Jumala on järjestyksen Jumala!


10 Sanokaa hurskaasta, että hänen käy hyvin, sillä he saavat
nauttia tekojensa hedelmiä.

10 Sanokaat vanhurskaalle, että hänen käy hyvin; sillä hän saa
syödä töidensä hedelmän.

10 Onnellinen on vanhurskas! Hänen käy hyvin, hän saa nauttia
tekojensa hedelmiä. [Ps. 58:12; Sananl. 10:6; Mal. 3:18]

11 Voi jumalatonta! Hänen käy pahoin, sillä hänen kättensä teot
maksetaan hänelle.

11 Mutta voi jumalattomia; sillä he ovat pahat, ja heille
maksetaan niinkuin he ansaitsevat.

11 Voi jumalatonta! Hänen käy huonosti, hänelle tehdään niin
kuin hän itse teki. [Sananl. 1:31,32; Room. 2:12]

12 Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä
hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet
sinun polkujesi suunnan.

12 Lapset ovat minun kansani vaivaajat, ja vaimot vallitsevat
heitä. Minun kansani, sinun lohduttajas häiritsevät sinun, ja turmelevat tien,
jota sinun käymän pitäis.

12 Kansani valtiaat ovat lapsia, ja naiset hallitsevat sitä.
Kansani, sinun opastajasi vievät sinut harhaan, he ovat hämmentäneet askeltesi
suunnan. [Jes. 9:15; Jer. 50:6]

Herra käy oikeutta


13 Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja
tuomitsemaan.

13 Mutta Herra seisoo siellä oikeudella, ja on seisahtanut
tuomitsemaan kansoja.

13 Herra asettuu käymään oikeutta, hän ryhtyy tuomitsemaan
kansaansa. [Ps. 9:9; Ilm. 1:7]

14 Herra käy tuomiolle kansansa vanhinten ja sen päämiesten
kanssa: Te olette raiskanneet viinitarhan; teidän taloissanne on kurjilta
ryöstettyä tavaraa.

14 Herra tulee tuomiolle kansansa vanhimpain kanssa ja
pääruhtinasten kanssa; sillä te olette turmelleet viinamäen, ja köyhäin ryöstö
on teidän huoneessanne.

14 Hän tulee ja vaatii tilille kansansa vanhimmat ja
hallitusmiehet: -- Te olette riistäneet tyhjiin, te olette tärvelleet
viinitarhan, köyhien omasta te olette koonneet omaisuutenne. [Jes. 5:7; Mark. 12:1]
Nykyään rukoukset avioliitossa estyvät!
Vieras

#33321 Kristitty avioliitossa 1. Pietarin kirje 3

03.04.2014 10:51


1 Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin,
jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin
voitettaisiin,

1 Niin olkaan vaimot myös miehillensä alamaiset, että nekin,
jotka ei sanaa usko, vaimoin tavoista ilman sanaa voitetuksi
tulisivat,

1 Samoin te, vaimot, olkaa kuuliaisia miehellenne, jotta myös ne
miehet, jotka ehkä eivät usko Jumalan sanaan, nyt vaimonsa elävällä esimerkillä
ilman sanojakin voitettaisiin, [Tit. 2:4,5]

2 kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja
pelossa.

2 Kuin he teidän puhtaan menonne näkevät pelvossa.

2 kun he näkevät teidän elävän jumalanpelossa puhdasta
elämää.

3 Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten
palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin
pukeutumista,

3 Joidenka kaunistus ei pidä oleman ulkonaisissa hiusten
palmikoissa ja kullan ympäri-ripustamisessa eli vaatteen puvussa,

3 Älkää pitäkö tärkeänä ulkonaista kaunistusta, älkää
hiuslaitteita, kultakoruja tai hienoja vaatteita. [1. Tim.
2:9,10
]

4 vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja
rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis.

4 Vaan salainen ihminen ilman vikaa sydämessä, lakialla ja
hiljaisella hengellä, se on kallis Jumalan edessä.

4 Teidän kaunistuksenne olkoon katoamatonta: salassa oleva
sydämen ihminen, lempeä ja sävyisä henki. Tämä on Jumalan silmissä
kallisarvoista. [Room. 2:29, Room. 7:22; 2. Kor.
4:16
]

5 Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa
Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;

5 Sillä näin ovat pyhätkin vaimot muinen itsensä kaunistaneet,
jotka toivonsa panivat Jumalan päälle ja olivat miehillensä
alamaiset,

5 Näin kaunistivat itsensä entisajankin pyhät vaimot, jotka
panivat toivonsa Jumalaan. He olivat miehilleen kuuliaiset --

6 niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä
herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on,
ettekä anna minkään itseänne peljättää.

6 Niinkuin Sara oli Abrahamille kuuliainen ja kutsui hänen
herraksi, jonka tyttäriksi te tulleet olette, jos te hyvin teette ja pelkäämättä
olette.

6 Saarakin oli kuuliainen Abrahamille ja kutsui häntä herraksi.
Ja Saaran tyttäriä tekin olette, kun teette hyvää ettekä anna minkään uhkailun
pelottaa itseänne.

7 Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa,
niinkuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he
ovat elämän armon perillisiä niinkuin tekin; etteivät teidän rukouksenne
estyisi.

7 Te, miehet, myös asukaat heidän kanssansa taidolla ja antakaat
vaimolliselle niinkuin heikommalle astialle hänen kunniansa, niinkuin myös
elämän armon kanssaperillisille, ettei teidän rukouksenne estetyiksi
tulisi.

7 Samoin te, miehet, eläkää vaimonne kanssa ymmärtäväisesti,
muistaen, että hän on heikompi osapuoli. Osoittakaa hänelle kunnioitusta, sillä
hän on yhtä lailla armon ja elämän perillinen. Näin ei mikään tule esteeksi
rukouksillenne. [Ef. 5:25 | 1. Kor. 7:5]
1. Korinttolaiskirje 14
Vieras

#33322 Järjestys seurakunnan kokouksissa

03.04.2014 11:01


26 Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella
jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu
kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi.

26 Kuinkas se on, rakkaat veljet? Koska te kokoon tulette, niin
kullakin teistä on psalmi, hänellä on opetus, hänellä on kieli, hänellä on
ilmoitus, hänellä on selitys: ne tapahtukoon kaikki parannukseksi.

26 Mitä tämä siis tarkoittaa, veljet? Kun kokoonnutte yhteen,
jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai
sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi. [1. Kor.
12:7
]

27 Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain
kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön;

27 Jos joku kielillä puhuu, se puhukaan itse toisena, taikka
ensinnäkin itse kolmantena, ja vuorottain, ja yksi sen selittäkään.

27 Jos puhutaan kielillä, vain kaksi tai enintään kolme saa
puhua, kukin vuorollaan, ja jonkun on tulkittava puhetta.

28 mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa
ja puhukoot itselleen ja Jumalalle.

28 Ellei hän selittäjä ole, niin olkaan seurakunnassa ääneti ja
puhukaan itsellensä ja Jumalalle.

28 Ellei tulkitsijaa ole, puhuja olkoon seurakunnan parissa
vaiti ja puhukoon vain itselleen ja Jumalalle.

29 Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut
arvostelkoot;

29 Mutta prophetat puhukaan itse toisena, eli itse kolmantena,
ja ne muut tuomitkaan.

29 Samoin profeetoista saa esiintyä vain kaksi tai kolme, ja
toiset arvostelkoot. [1. Tess. 5:21; 1. Joh. 4:1]

30 mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon
ensimmäinen.

30 Ja jos jollekulle tykönä istuvalle ilmoitus tapahtuu, niin
olkaan ensimäinen ääneti.

30 Jos joku muu läsnäolijoista saa ilmestyksen, edellisen
puhujan tulee vaieta.

31 Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen,
että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta.

31 Sillä kyllä te kaikki propheteerata taidatte, yksi toisenne
perään, että kaikki oppisivat ja tulisivat neuvotuksi.

31 Kaikki te voitte profetoida, kukin vuorollanne, jotta kaikki
oppisivat ja saisivat rohkaisua.

32 Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset;

32 Ja prophetain henget ovat prophetaille alamaiset.

32 Profeetat pystyvät hallitsemaan
henkilahjojaan,

33 sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala.
Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa,

33 Sillä ei Jumala ole sekaseuraisuuden, vaan rauhan Jumala,
niinkuin kaikissa pyhäin seurakunnissa.

33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin
kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa,

34 olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne,
sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin
sanoo.

34 Teidän vaimonne pitää seurakunnissa ääneti oleman; sillä ei
heille ole sallittu puhua, vaan että he ovat alamaiset, niinkuin myös laki
sanoo.

34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei
ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. [1. Moos. 3:16; Ef. 5:22; Kol. 3:18; Tit. 2:5; 1. Piet.
3:1
]

35 Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan
omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa.

35 Mutta jos he jotain oppia tahtovat, niin kysykööt miehiltänsä
kotona; sillä häijysti se vaimoille sopii, että he seurakunnassa
puhuvat.

35 Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä
kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan
kokouksessa. [1. Tim.
2:11,12
]

36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan
teidänkö tykönne se on tullut?

36 Eli onko Jumalan sana teistä tullut? Taikka onko se ainoasti
teidän tykönne tullut?

36 Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai
onko se tullut pelkästään teidän luoksenne?

37 Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin
tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky.

37 Jos joku luulee itsensä prophetaksi, eli hengelliseksi, se
tutkikaan, mitä minä teille kirjoitan, että ne ovat Herran käskyt.

37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen
lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. [2.
Kor. 10:7
]

38 Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon
ymmärtämättä.

38 Mutta jos joku on tietämätöin, se olkoon
tietämätöin.

38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta
häntä.

39 Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö
kielillä puhumasta.

39 Sentähden rakkaat veljet, ahkeroitkaat propheteerata ja
älkäät kieltäkö kielillä puhumasta.

39 Veljet, tavoitelkaa siis profetoimisen lahjaa älkääkä estäkö
kielillä puhumista. [1. Tess.
5:20
]

40 Mutta kaikki tapahtukoon säädyllisesti ja
järjestyksessä.

40 Kaikki tapahtukoon soveliaasti ja säädyllisesti.

40 Kaiken on vain tapahduttava arvokkaasti ja hyvässä
järjestyksessä. [Kol. 2:5]
: D

#33323

03.04.2014 11:36

Jonkun puntit ovat alkaneet vapisemaan. Oikein hyökyaalto yrittää pyyhkäistä tontit. Ei se kulkaa maailma pyöri sillee että kaikki kirjoittelisi ja lukisi vaan korinttolaiskirjeitä.

Vieras

#33324

03.04.2014 12:22




ROOMA, 27.2.2014 (LifeSiteNews.com) – ”Minä olen homoseksuaali, mutta vastustan ’homoavioliittoa’” totesi ranskalainen perheaktivisti italialaisessa katolisessa mielipidelehdessä aiemmin tässä kuussa. Jean-Pier-Delaume Myard, Manif Pour Tous järjestön puhemies, kertoi La Nuova Bussola Quotidiana lehdelle, että homoseksualisoivan ”gay rights” liikkeen ”ainoa tarkoitus” on ”tuhota perhe”. Myard antaoi haastattelun ensimmäisen suuren perheiden puolesta järjestetyn suuren Manif Pour Tous tapahtumän jälkeen Italiassa helmikuun 11. päivänä. Myard totesi sanoneensa hiljattain puhuessaan, että ”meidän on rikottava tämä hiljaisuus” homoseksualisoivan liikkeen todellisesta luonteesta ja huomautti, että monilla homoseksuaaleilla ”ei ole mitään lähempää tai kaukaisempaakaan tekemistä gay-lobbareiden kanssa, joiden ainoana päämääränä on perheen tuhoaminen.”

”Seitsemänkymmentä luvulta alkaen homoyhteisö Yhdysvalloissa on anastanut itselleen oikeuden puhua kaikkien homoseksuaalien puolesta tuhotakseen avioliiton ja perheen”, hän sanoi katoliselle sanomalehdelle. Alussa he saivat apua heitä edeltäneeltä feministiliikkeeltä ja ovat sittemmin siirtyneet Yhdysvalloista Eurooppaan EU:n ”astronomisen suuren” rahoituksen turvin.

Myard arvosteli ankarasti homoseksualisoivaa liikettä lasten käyttämisestä poliittisenä välineenä ideologisten päämäärien saavuttamiseksi. Lapsia kohdellaan voitonmerkkinä pyrkimyksessä pakottaa valtiot taipumaan heidän ideologiaansa, piittaamatta juuri lainkaan lasten tarpeista. Painopiste on ”oikeudessa lapseen” eikä niinkään ”lapsen oikeudessa”, hän sanoi. ”Meidän on murrettava tämä hiljaisuus sanoaksemme, että emme voi pitää hyväksyttävänä sitä, että lapselta riistetään hänen sosiaalinen viitekehyksensä.

Ennen kuin alamme puhua vapaudesta ja tasa-arvosta olla kykenevä saamaan lapsia tai samaa sukupuolta olevien henkilöiden kesken, yrittäkää hetken aikaa ajatella sen lapsen vapautta ja tasa-arvoa, joka syntyy siihen yhteiskuntaan, jota me valmistelemme.”

(katkelma LifeSiteNews.com artikkelista)

http://www.lifesitenews.com/news/homosexual-activi...

http://ratilainenniina.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162042-rakkauden-puolesta-rakkausvihaajia-vastaan

Signal

#33325 Re: Re: Re: Re:

03.04.2014 12:50

#33276: uskon uskon - Re: Re: Re:

Kirjoitan sivusta...

Luk.10:21 Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Niin, Isä, sillä näin on sinulle hyväksi näkynyt.