Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33330 Re: Re:

03.04.2014 15:13

#33327: - Re:

"Ja tässä partiojohtajan homoseksuaalinen todellisuus tuli julki (USA)http://www.lifesitenews.com/news/boy-scouts-of-america-ban-troop-leader-who-came-out-as-homosexual-on-nbc-ne
Geoff McGrath, 49,  - ei kuitenkaan vertaisiltaan ja muilta  partioihmisiltä kieltänyt suuntaansa.  Mutta vasta julkistaessaan 
saattoivat lasten vanhemmat tulla tietoiseksi asiasta ja  oli asiaan mahdollista edes tarttua.  Mc Grathin sopimkset purettiin."

Mitähän tuolla linkkauksellasi haluat kertoa....? Ilmeisesti kehotat sillä ihmisiä toimimaan Suomen lain vastaisesti ja vaatimaan erottamaan homot ja lesbot partiotoiminnasta. Ja samalla rivien välistä esität ihmisryhmään kohdistuvan herjauksen, jonka mukaan homot ovat kelvottomia lasten kanssa työskentelyyn - "siitä yhdestä syystä" ilmeisesti.

Vastaukset

Panty-boy

#33331 Re: Re: Re: Det är bögarnas fel....

2014-04-03 15:26:18

#33330: - Re: Re:  

Tiedäthän sinä... Nämä kirjoittajathan yrittävät  tietystikin haalia kaikkea mahdollista negatiivista  syytöstä homoseksuaaleja vastaan. Vaikka sitten tikulla jostain raapimalla, jos ei muuten  ja kaikkihan heille siihen tarkoitukseen nyt  tuntuu kelpaavan. Tyyliin : kurja ilma tänään ulkona - "Det är bögarnas fel !...."


Vieras

#33342 Re: Re: Re:

2014-04-03 17:11:28

#33330: - Re: Re:

 

Nimenomaan otin hänen edukseen tuon puolustavan lausekkeen:  Hän ei kätkenyt suuntautumistaan ,  mutta vain tuossa suppeassa porukassa.  Se oli ainoa myönt. lause hänestä siinä kirjoituksessa.  

Asiayhteys tekee tilanteesta arvelluttavan.   Eihän tätä johtajaa persoonana tunneta. Vanhempien ennakko-oletus on jotain muuta kuin homoseksuaalinen  pertiojohtaja.  Siksi asiassa on petollisuuden vivahde.  Vanhempien katson olevan oikeutettuja tietämään lastensa idolien ja ohjaajien ennakko-odotuksista poikkeavista suuntautumisista.