Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Panty-boy

/ #33344 Re:Viattomuus ,viallisuus, paheellisuus, hyveellisyys...

03.04.2014 17:42

#33334: - 

Kristillispersun pornofantasiat  nousivat nyt lentoon ihan huippukierroksilla..."Homoepidemia","tulvaportit auki", "näyissäni olen nähnyt"ja(...sokerina pohjalla?)" kaukana ei se aika ,jolloin villit homojoukot  ovat hyökkäämässä kaupunkien kaduilla ja puistoissa viattomien lasten kimppuun..."

Onko tuo nyt jotain kauhuleffaa ,vai sci-fiä, vai mitä ? Eihän seksirikollisuuden todellisuus ole mitään tuollaista.Eiväthän pedofiliatapaukset ole tuollaisia! Tuohan on vain  ihan puhdasta (eli siis  erittäin likaista) mielikuvitusta! Lukemalla niiden tapausten raportoinnista (mielummin jostain muista kuin sensaatiolla myyvistä lehdistä) kuka hyvänsä voi tutustua aiheeseen,eikä sieltä milloinkaan ole ollut luettavissa mitään tuollaista.

Erityisesti haluan painottaa tässä kehottavani tutustumaan aiheeseen ja niiden tapausten kenttään LUKEMALLA- huom.EN muuten...En siis esim.´yllytä´  ketään ´hekumoimaan ´(mahdollisilla) siihen liittämillään omilla fantasioillaan  (...tai ´näyillään´) vaan tutustumaan siihen MITÄ (jossain & joskus) ON  OIKEASTI TAPAHTUNUT...Piehtaroinnista omissa houreissaan ei  sen sijaan ole apua kenellekään,eikä sillä tavalla taatusti voi auttaa ketään, eikä ymmärtää mitään.

Muuten...tuo lasten (ehdoton) ´viattomuus´ ja aikuisena( väistämätön )´viallisuus´(?) onkin  sitten jo toinen ,oma keskustelunaiheensa-palataan siihen sitten  myöhemmin-kunhan olet sitä ennen ottanut iltarauhoittavasi...Olen nimittäin huolehtivaista sorttia...