Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24326 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 20:17


Vieras

#24327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilt

07.11.2013 20:54


Vieras

#24328 Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

07.11.2013 21:14

Päivitys 1.6.2009: runsaasti uutta tietoa ylöstempauksesta - joka siis tapahtuu jo klo 10:00 maissa Suomen aikaa - ja sitä seuraavista tapahtumista on ilmestynyt luotettavan tuntuisen profeetan taholta!

Tarkentuu koko ajan - tehdään sään yhteenveto olemassa olevien profetioiden pohjalta
Olav Rodgen näyssä kirjoitetaan monta kuvaavaa esimerkkiä. Päivä on maanantai. Kello on jossain 10:00 Suomen aikaa ja on kesä, jolloin ruusupensasta leikataan.
Pihon sivuilla oli kuvaus jossa itäsuomessa eräs kykeni kuvailemaan ylösoton hetkeä. Siellä oli taas pilvinen päivä ja kun me katsomme sääkarttaa, niin voimme vain ihmetellä osumaa.
Palaan Olav Rodgen näkyy, niin vaistosin oikeasti ymmärtämättä ja tietämättä ennalta mitään. Ymmärsin että lukemani ajatus tapahtuu aamulla, jonka aamu on juuri muuttumassa päiväksi, joka on taas muuttumassa helteiseksi päiväksi. Taivas on pilvetön ja täysin aurinkoinen. Kyseessä on Oslon seudun sää, jonka ympäristössä on erilaisia lomamökkejä jne. joka viittaa aikaan. Näyssä eräs henkilö oli saamassa ylitöitä, joten se ei voi olla kesäloma-aikaakaan. Lapset ovat jo päässeet koulusta kesälomalle.
Lisäksi Tukholman profetia vuonna 1984 kertoo kaiken tapahtuvan kesällä ja lopuksi on vielä laulujen laulu 2:10-13 jossa puhutaan kesästä, joka on juuri tullut ja sateet ovat väistyneet. Raamattu puhuu uutisviljasta, joka on myös kevään sato, uutissato joka korjataan touko-kesäkuun vaihteessa. Niinpä siis ylösotto tapahtuu vain ja ainoastaan kesän kynnyksellä. Kaikenkukkuraksi s.....a tekee omaa työtään. Naapurini tuli eilen muina miehinä sanomaan, ymmärtämättä mistään mitään, että maanantai on muuten sitten viikon kylmin päivä ja heti tiistaina lämpenee taas.

Huomisen päivän sää näyttää ainakin siis osuvan. Vuosina 2007 ja 2008 odotin tätä ihan samaa tapahtumasarjaa, helluntain jälkeisenä maanantai aamuna. Kummankaan päivän sää ei vastannut silloin tätä vaadittavaa säätilaa, missä sen tietysti pitääkin olla, jotta profetiat toteutuvat. Lisäksi synkät pilvet on tultava idästä, p-korean uhittelut sodalla, ydinkoe ja Anton-nootti. Pilviäkin on siis ihan kotitarpeiksi.
Toteutumaton profetia on siis vielä jäljellä ja ne ovat: 1. ylösotto, Wilkersonin hätäviesti katastrofista, joka koskisi kaikkia maailman ihmisiä, aamu tv:n kuuluttajat alkavat itkeä suorassa lähetyksessä luettuaan hätäviestiä. Lisäksi moni muu profetia nivoutuu yhteen, mm. Niilo Ylivainion laivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, koska somalimerirosvot kaappailevat niitä jatkuvasti, sekä EU:n satamat ovat tyhjillään vientiä koskeneen laman takia, joka on karuudessaan jo -70% laskenut parissa vuodessa. Tämä profetia liittyy siis herätykseen, joka on ennustettu tulevan Suomeen ja leviten sitten koko maailmaan. Minä voin sanoa, että tuntien Jumalan toimintatavat, mitään herätystä ei tule ilman ihmettä ja nykyiseltä maailmalta Jeesus Kristus ei odota muuta kuin Uskoa häneen, joten on pakko tapahtua jotain perin juurin mullistavaa, jonka vain ne huomaavat, jotka ovat herätykselle otollisessa asemassa. Morsiamen ylösotto herättäisi kaikki länsimaat ihmettelemään yhtälöä, miksi vain uskovat katosivat. He tekevät nopeasti kadonneista analyysin, joka viittaa vain tosiuskovien katoamiseen. Kaikkeen liittyy vielä pikkulasten katoaminen, vaikka itse en usko niidenkään kaikkien osalta, vaan kaikki kristittyjen lapset katoavat, koska heissä on pelastuksen siemen, veri. Heidän vanhempansa saattavat jäädä hyvinkin tänne puhdistautumaan tulessa, mutta heissä lapsissa oli silti pelastuksen avain. Siinähän sitten luterilaiset ihmettelevät kastamattomien lastensa kelpaamista, ilman minkäänlaista hätäkastetta. Roskiin meni koko luterilainen sakramenttioppi. Sen sijaan muslimilapset, hindujen jne. ja kaikki ateistien lapset jäävät, koska heissä ei ole pelastuksen siementä kylvetty. Vain se jolla on poika, voi olla isä. Toisin sanoen, vaikka he saisivat elämänsä elääkin, he eivät kaikesta huolimatta koko aikana löytäisi Jumalaa, koska heillä ei olisi koskaan poikaa. Jumala yksin tietää tämän salaisuuden. Tämä on vain minun näkemys, eikä se ole mistään Raamatun lehdiltä suoraan. Vain Paavalin oppien mukaan tämä olisi mahdollista, koska Paavalihan opetti, että Jumalan suunnitelma on pelastaa sukuja, eikä vain yksittäisiä ihmisiä. Katoamisen toinen puoli antaa kristillisyyden vihaajille, jotka keksivät kyllä katoamisille toisen puolen. Heidän teoriansa antaisi vihalle siivet kristittyjen verenvuodatukseen.
Sitten menemme jälleen huomiseen päivään ja siihen, kun ylösotto on tapahtunut siinä klo 10:00 paikkeilla. Olav Rodgen näyssä maailmansotaa koskeva hirveä uutinen tulisi samana päivän aikana kun ihmiset ovat järkyttävän katoamiskatastrofin keskellä. Siellä mainitaan mm. koreassa kadonneiden tuhatpäinen luku, joka viittaisi pakotettuun pelastuvaan joukkoon, joissa olisi paljon YK:n jäseniä. Kyseessä on siis Eteläkorea, jossa olisi YK:n edustajia. Pohjoiskorea on taas maailman pahimmin kristittyjä vainonnut maa, jossa on jopa vankiloissa tuhansia kristittyjä. Nämä katoaisivat kaikki pois alta. Minkä alta? Länsimaiden tiedustelu on pannut merkille, että Pohjoiskorea valmistautuu laukaisemaan pitkän matkan ohjuksen. Kukaan ei voi tietää, onko ohjuksessa ydinkärki vai ei. Tämä on se oikea paikka Pohjoiskorealta pystyttää valmis ydinase uhaksi lännelle. Uskon että ylösoton kanssa samana päivänä länsi tekee iskun Pohjoiskorean laukaisualustoja vastaan, uraania rikastavaa käynnistellä olevaa ydinvoimalaa vastaan, jotta Pohjoiskoreasta ei kyettäisi enää uhkaamaan naapureita ydiniskuilla. Samana päivänä saatetaan tehdä isku myös Iranin ydinvoimalaan, jossa rikastetaan uraania. Nämä iskut olisivat aika luonnollinen jatke toinen toiselleen, mutta niiden hinta olisi kova mutta silti lähestulkoon välttämätön maailman turvallisuudelle. Olav Rodgen näyssä sanotaan selvästi, että idän ja lännen diplomaattiset suhteet ovat katkenneet ja kolmas maailmansota saattaa syttyä milloin tahansa. Jos länsi tekee ennalta ehkäisevän iskun Pohjoiskoreaan ja Iraniin, niin näiden luonnolliset liittolaiset, ainakin Kiina ja Venäjä katkaisevat suhteensa länsimaihin, USA, NATO-maat, Eteläkorea, Japani jne... Siitä alkaisi melkoinen mylly, jossa Suomi ja koko pohjoinen kalotti on vaarassa joutua Venäjän puolustus-strategian hampaisiin. Olemme siis aika 1:1 tilanteessa, jossa voisi tapahtua täsmälleen kirjoittamani skenaario. Myöhemmin ja aika pian astuu esiin rauhanruhtinas, joka onnistuu "pelastamaan" maailman, "pientä palvontaa" vastaan. Kristillisyys katoaa jälleen maan alle.

Vieras

#24329 Tämä profetia tais hiukka mennä pieleen!

07.11.2013 21:18

Päivitys 13.6.2009: valtava uutinen! OSAMA BIN LADEN SAADAAN IHAN PIAN KOHTA KIINNI JA ARMAHDETAAN! Näin kertoo varma tieto luotettavan tuntuisen profeetan taholta. Valitettavasti vain se tarkka päivämäärä jäi ihmeen kaupalla tällä kertaa tarkentamatta, mutta eiköhän se piakkoin tarkennu. Silloin tulee heti välittömästi laskuri pystyyn - onhan sentään kyseessä kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta!

Osama bin Laden saadaan ihan pian kiinni ja alkaa samanlainen tuomio kuin oli Jeesuksen kanssa ja tuomio on jälleen Barabbaalle vapauttava ja Pyhä maa, Jerusalem, Juudea ja Galilea ovat tässä Jeesus. Barabbas muistuttaa hyvin paljon Osama bin Ladenia, joka oli aikanaan myös julkisvallalta piilossa toimiva terroristi. Tässäkin mallissa viedään myös syytön teloitettavaksi ja Osama armahdetaan kansan vaatimusten, koko muslimimaiden painostuksesta ja heidän huutojensa vuoksi kaikista syytteistä ja vapautetaan vapaana miehenä lähtemään taas johtamaan omaa petolaumaansa.
Tämä toteutuu, koska Obama on taustalla vaikuttamassa ja kansa vaatii Osama bin Ladenin vapautusta Lähi-idän rauhaa vastaan ja Hamas ja muut luopuvat väkivallasta ja tunnustavat Israelin valtion. Tämän suuruista tarjousta ei kukaan jätä käyttämättä, joka johtaa Palestiinan valtion syntyyn. Lähi-idän rauhan saavuttaminen vangittua Osamaa vastaan, on melkoinen saavutus länneltä ja kaiken hintansa väärtti. Näin Osamasta tulee suuri mies, jota tämä jo tietysti onkin, mutta tällä kertaa ei enää laiton vaan vapaa kuin Barabbas jälleen kokoamaan omaa petolaumaansa ja joukkojaan Israelia vastaan.

Vieras

#24330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-siv

07.11.2013 21:18

#24327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilt

 

Pihon kuva on tehty jollakin tavalla lämpimällä huumorilla,  mutta myös totaalisella halveksunnalla,  hänhän on kuin kuralätäkössä seisova lapsi,  jolle kävi  suurempi vahinko.   Itse en tunne Pihoa yhtään vertaa,  mutta se mistä olen huolissani,  on se että ihmiset,  jotka näillä hauskaa pitävät,  eivät välttämäyttä ymmärrä,  että Jumala kyllä sitoutuu
pitämään  palvelijoidensa puolia,  vaikka nämä olisivatkin vajavaisuudessaan jopa huvittavia.

Mellerinkin rillu-vuodetkin tuovat lopulta vain kunniaaa Jumalalle,  niin paljon ihmisessä tapahtunut pienenemistä ja kasvamista. On ilo sanoa,  etten tunne ollenkaan sellaista miestä,  josta tuo pitempi artikkeli kertoi.    Kun jokin asia vie Mellerin esim ero-  yms. kysymyksiin,  ei siinä ole sama naisten narraaja enää paikalla.    Vaan hiljainen,  syntinsä syvästi tunteva ihminen.   Vanha on pois ja uuusi on sisälle tullut.    Vaikka Aatu se taitaa silti kotosalla nytkin olla,  muttei herrana ja hidalgona!

Asiaa ei  kannattaisi kokeilla,  olisin sitä mieltä, - pilkkaa nimittäin.   Mutta eikös tämä koko projekti perustu uskovien naurunalaiseksi tekemiseen?    


Vieras

#24331

07.11.2013 21:19

Päivitys 15.7.2009: varmuus varmentuu entistäkin varmemmaksi! Laskuri on tarkalleen sekunnilleen millilleen asetettu juuri varmaan ylöstempausajankohtaan, joka sai nyt jo täyden varmuuden päälle myös lisävarmistuksen.

Mutta no niin, nyt päästiin asiaan, eli pidättäjään. Se on morsian, joka lähtee kahdessa osassa, ensin kuolleet 1.6.2009 ja sitten 50 päivän kuluttua siitä, elossa olevat.

Ja kun laskemme päivästä 1.6.2009 eteenpäin 50 päivää, niin sehän on aivan sekunnilleen millilleen tarkalleen juuri tasan maanantai 20.7.2009 eli se jo aiemmin täysin varmaksi toki tiedettykin ylöstempauspäivä. Mutta tämä todistaa nyt totisesti, että totinen profetia on varmasti kyseessä ja erittäin luotettavan tuntuinen profeetta!

Vieras

#24332 Tsunameja Suomessa :DDDDD

07.11.2013 21:22

Päivitys 30.9.2009: tsunamit alkavat pian! Ne tuhoavat kaikki rannikot täysin. Tämä on nyt täysin luotettava tieto, tuleehan se kaikkein luotettavimmalta profeetalta. Valitettavasti vain päivämäärä vielä puuttuu, mutta eiköhän sekin jo kohta ole ennaltatiedossa. No, täällä Suomessa on jo tänään paljon muutakin ajateltavaa, sillä Jumalan mies sanoi, että syyskuun loppuun mennessä eräs valtio valloittaa Suomen verisesti puoliksi. Tässä kuvassa näkyy alue, joka valloitetaan. Asia on myös ennaltatiedetty pihon ja maailman luotettavimman lappeenRannan profeetan sivuilla, joten tämä on totista, raikasta profetiaa!

Pian alkavat tsunamit, joiden mittasuhteita ei enää kukaan voi käsittää. Ne vievät kaiken elollisen alleen ja tuhoavat kilometritolkulla rantoja. Ei puhuta enää muutamista metreistä, eikä sadoista, vaan jopa kymmeniä kilometrejä syvään maahan ulottuvia hyökyaaltoja. Sellaisia on tosiaan tulossa, eikä kannata asua siksi rantahuviloissa.


Vieras

#24333 Katsokaa ja ihmetelkää..jollakin heittää!

07.11.2013 21:28


Vieras

#24334 Re: Tsunameja Suomessa :DDDDD

07.11.2013 21:30

#24332: - Tsunameja Suomessa :DDDDD

 

Uskovat   ovat kyllä näitä nähneet pilvin pimein,  ei tässä varmaan mitään uutta ole.

Se on hyvää muistin virkistystä niille,  jotka kuvittelevat "kaiken" tulevan Jumalalta.   Mutta täällä vain ei taida niitä Piho-faneja eikä muitakaan tämänkaltaisisa profetioissa riippuvia olla paikalla, muuta kuin joskus käymässä.  Sun täytyisi mennä sinne esittelemään  mistä löytyy!   Heille se olisi tärkeä herätys irrottautua näistä.

 


Vieras

#24335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia

07.11.2013 21:36


Vieras

#24336

07.11.2013 21:37




Suomen ratifioima lastenoikeuksien julistus:
3 artikla


1.Kaikissa julkisen tai yksityisen sosiaalihuollon, tuomioistuinten, hallintoviranomaisten tai lainsäädäntöelimien toimissa, jotka koskevat lapsia, on ENSISIJAISESTI otettava huomioon lapsen etu.

7 artikla
1.Lapsi on rekisteröitävä heti syntymänsä jälkeen, ja hänellä on syntymästään lähtien oikeus nimeen ja kansalaisuuteen sekä mikäli mahdollista, OIKEUS TUNTEA VANHEMPANSA ja OLLA HEIDÄN hoidettavanaan.






Vieras

#24337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Prof

07.11.2013 21:39


Vieras

#24338 Re:

07.11.2013 21:46

#24336: -

Niin. Ja...?


Vieras

#24339

07.11.2013 22:01


Mielenkiintoinen jakso Kuningaskunnan tuuli sarjasta tuli tänä iltana. Jakson nimi: Oikeus palata Israeliin.
Jumala on luvannut palauttaa koko Israelin jo Aabrahamille lupaamaansa maahan. YK:n alainen pakolaisjärjestö UNRWA puolestaan valmistelee viiden miljoonan palestiinalaisarabin palauttamista tähän samaan maahan ja...

http://www.tv7.fi/vod/series/?series=33760

Vieras

#24340 Re:

07.11.2013 22:18

#24336: -

 

Puh- utaan enemmän pirteämpänä,  jos ehditään,  mutta  tuosta toisesta lausekkeesta mainitsisin nyt jo,  että olen syvästi ihmeissäni siitä,  että ihmiset yleensä eivät ymmärtäneet,  kuinka tärkeä lapsen on saada  tuntea ja ymmärtää olevansa juuri niiden fyysisten,  todellisten vanhempiensa lapsi,   jotka hänet ovat  maailmaan saattaneet.  Koska hän on osa heitä.  Ja he ovat osa häntä.
"Sinun lapsesi eivät ole sinun" - tämä tulee uudelleen käsiteltäväksiksi kun vanhenee,  ja kun vanhemmat vanhenevat ja haurastuvat ja katoavaisuuden todellisuus läikkyy kokoajan hetkittäin ja sitä on siedettävä.  Siinä on niin paljon salaisuutta,  josta osaa sanoa vasta vuosien tai vuosikymmenten kautta.


Nämä vanhempi- lapsi- lainalaisuudet ovat yllättäneet syvyydellään.  Kaikki se miten elämä on rakennettu,  miten tuo kaikki tekee työtään minussa,  usein puristamalla tässä lähtevien laivojen satamassa. 
Vaikka se,  mitä nyt varsinaisesti piti sanomani,  oli se,  että lapsen pitää saada tietää omat todelliset vanhempansa,  ehdottomasti.  Se on todella ihmisoikeus,  mitä suuremmassa määrin.  Se on aivan peruuttamattomimpia ihmisoikeuksia.  Ja se on viety pois,   miten näin on voinut käydä.

Tästä kun mennään vielä vaikeampaan ihmisoikeuskysymykseen;  saada syntyä!  Vai tulla listityksi kohdussa?



Vieras

#24341 Re:

07.11.2013 22:21

#24339: -

Voi Kiitti muistuttamisesta!


anteeksiantamaton synti

#24342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-siv

07.11.2013 22:52

#24327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilt

Markus 3:28-29

28. Totisesti: Kaikki tullaan antamaan ihmisille anteeksi, kaikki synnit ja herjaukset, miten he sitten herjaavatkin.

29. Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin.


Vieras

#24343

07.11.2013 23:32

Päivän Sana

Aina kun he mittasivat sen omer-mitalla, ei sillä, joka oli koonnut paljon, ollut liikaa eikä sillä, joka oli koonnut vähän, ollut puutetta. Kukin heistä keräsi sen mukaan mitä hän söi.

2. Moos. 16:18
valmiina lähtöön

#24344 Re: Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

08.11.2013 00:03

#24328: - Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

Tarkkaa päivää ja hetkeä tuolle tapahtumalle on turha määrätä ja arvuutella, koska päivää ja hetkeä emme tiedä, se on vain Taivaan Isän tiedossa.  Herra pitää kyllä omansa kuulolla ja viestittää asioista, että Herran omat osaavat olla valmiina.


Vieras

#24345 Re: Lapsi ei ole sinun!

08.11.2013 00:29

#24336: -

Kiitos tästä muistutuksesta!

Jokainen meistä on ollut lapsi. Useimmat meistä muistavat, millaista on olla lapsi. Valitettavan monet meistä muistavat, millaista on olla lapsi, joka joutuu kokemaan jotakin väärää, epäoikeudenmukaista tai syrjivää. Valitettavan monet ovat kokeneet itsensä sivuutetuksi, hylätyksi, petetyksi tai turhautuneeksi, ovat joutuneet kokemaan häpeää, kipua tai aiheettomia syytöksiä. Vain harvat meistä ovat säästyneet ikäväntuntuisilta teoilta, olivat ne sitten olleet tarkoituksellisia tai tahattomia.

Siksi juuri vaikuttaa niin ristiriitaiselta, että on niin paljon aikuisia, jotka eivät osaa suhtautua lapsiin kuin eläviin olentoihin, ihmisyksilöihin, vaan näkevät ja kokevat heidät (huom: lapsi on virallisestikin SE!) jonkinlaisena outona älyvapaana olentona tai jopa kulutustarvikkeena, joita voi kohdella välinpitämättömästi, ylimielisesti tai jopa ilkeästi. Ihan kuin aikuiset haluaisivat jonkun kostaakseen, mitä he itse ovat lapsina joutuneet kokemaan. Lapsiin on helppo kohdistaa mielivaltaansa, puolustuskyvyttömiä kun ovat.

En ihmettelisi, että lapsia saisi ostaa kaupasta, jos laki antaisi siihen mahdollisuuden. Aikuiset haluavat lapsia, jopa siinä määrin, että kuvittelevat sen olevan heille jonkinlainen itsestään selvä omaoikeus ja tasa-arvoasia. Lapset ovat kuin mikä tahansa esine, joka kiinnostaa, uudet kengät, pujottelusukset tai HD-telkkari. Pakkohan sellainen on saatava, kun muutkin saavat! Ajoittain lasten hankkiminen on jopa muotia!

Lapsen kautta me luulemme saavamme merkitystä elämäämme, parisuhteemme kuntoon tai asemaa ja huomiota muiden silmissä. Lapset ovat meitä varten, me koemme.

Vaan miten onkaan? Oletko sinä lapsena ollut vanhempiasi varten? Oletko itse ajatellut, että elämäsi ei ole omasi, vaan jonkun toisen? Vai missä vaiheessa olet alkanut ajatella niin, että jonkun oma elämä voisi olla jonkun toisen omaisuutta? Missä vaiheessa olet unohtanut, että lapsikin on kuin sinä? Oma erillinen elämä?

Minä haluan lapsia, ajattelet. Mutta oletko varma, että lapsesi haluaa olla sinun omaisuuttasi?

Etkö ymmärrä, että kun lapsen hankit, hankit samalla uuden elämän, josta sinun tulee huolehtia ja vastata? Uuden ihmisyksilön, joka alusta alkaen on vain ja ainoastaan oma itsensä?

Ei lapsi ole sinua varten. Sinä olet lasta varten - ja vain silloin, kun vasta ymmärrät sen vastuun, joka sinulle tästä tulee kannettavaksi! Ellet ymmärrä tätä, älä silloin hanki lapsia!

eräs valveilla oleva

#24346 Re: Re: Lapsi ei ole sinun!

08.11.2013 00:34

#24345: - Re: Lapsi ei ole sinun!

Upea kirjoitus! Lisää tällaisia!


Vieras

#24347 Re: Syntymäoikeus vanhempiimme, adoptio ja abortti

08.11.2013 01:16

#24340: - Re:

"...olen syvästi ihmeissäni siitä,  että ihmiset yleensä eivät ymmärtäneet,  kuinka tärkeä lapsen on saada  tuntea ja ymmärtää olevansa juuri niiden fyysisten,  todellisten vanhempiensa lapsi,   jotka hänet ovat  maailmaan saattaneet.  Koska hän on osa heitä.  Ja he ovat osa häntä."

Niinpä niin. On häkellyttävää, että joku yleensäkään voi tarkoituksella tehdä lapsia jättääkseen heidät sitten vieraille. Adoptoitavaksi pitäisi joutua vain siinä tapauksessa, että se on ainoa mahdollisuus lapselle saada turvattu elämä jossakin muualla kuin omien syntymävanhempiensa hoidossa. Kenenkään ei tulisi tehdä lapsia, jos ei alun perin ole määrätietoisesti valmis vastaamaan lapsen tulevaisuudesta itse.

"Tästä kun mennään vielä vaikeampaan ihmisoikeuskysymykseen;  saada syntyä!  Vai tulla listityksi kohdussa?"

En näe mitään muuta asiallista syytä tappaa sikiötä kuin jos se on niin vaikeasti vammainen, että sen elämästä tulisi pelkkää kärsimystä. Koska ehkäisyyn on olemassa niin paljon eri toimivia vaihtoehtoja, abortti ei missään tapauksessa tulisi toimia sellaisena (katson jälkiehkäisyn vielä laskettavan ehkäisykeinoksi). Tietenkin tässä asiassa on voitava tilannekohtaisesti käyttää maalaisjärkeä.

Mutta kuten olen sanonut, ihmisen pitäisi oppia ajattelemaan ensin, ja toimimaan vasta sitten, jos siihen löytyy edellytyksiä. Lastenteossa tämä on erityisen olennaista, koska siinä ollaan tekemisissä uuden elävän ihmisyksilön kanssa, ennemmin tai myöhemmin. Näin toimittaessa ei adoptoitavia (muita kuin lasten pelastukseksi kriisitilasta) saati abortoitaviakaan (muita kuin edellä mainituissa ongelmatapauksissa) lapsia periaatteessa enää juuri ilmenisi.

"(Lapsen) on syntymästään lähtien oikeus nimeen ja kansalaisuuteen sekä mikäli mahdollista, OIKEUS TUNTEA VANHEMPANSA ja OLLA HEIDÄN hoidettavanaan." (Viestistä #24336)

Lapsen syntymäoikeus ja ihmisoikeus on saada varttua biologisten vanhempiensa kanssa, ja vanhempien itsestään selvä vastuu on olla lapselle parhaat mahdolliset vanhemmat. Kenelläkään aikuisella ei pitäisi olla oikeutta rikkoa tätä lasten oikeutta vastaan, paitsi erittäin painavasta syystä, ja silloinkin ensisijaisesti lapsen parasta ajatellen.

Tämä on itsestäänselvyys kaikille niille, jotka ymmärtävät itsekin joskus olleensa tuossa asemassa, ja jotka ymmärtävät, että tuo lapsi on itsekin joskus hänenkaltaisensa aikuinen ihminen. Adoptiovanhemmat voivat toki olla lapselle ihan yhtä hyvät, läheiset ja rakkaat kuin biologisetkin vanhemmat, mutta biologista äitiyden ja isyydenkin sidettä ei voita mikään korvike maailmassa, ja siksi tämä tulisi olla aina ensisijaisena vaihtoehtona, mikäli suinkin mahdollista.


Vieras

#24348 Re: Re: Re: Lapsi ei ole sinun!

08.11.2013 01:26

#24346: eräs valveilla oleva - Re: Re: Lapsi ei ole sinun!

Kiitos! Taidatkin olla valveilla oleva sanan molemmissa merkityksissä!

Pallo

#24349 Re: Re: Re: Re: Lapsi ei ole sinun!

08.11.2013 04:45

#24348: - Re: Re: Re: Lapsi ei ole sinun!

Kyllä, kahdella tavalla - kahden maan kansalainen, niinkuin laulussakin sanotaan.  Palloilen Maan ja Taivaan välillä.

pihalle jätetyt

#24350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilt

08.11.2013 05:22

#24326: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Karitsan Elämänkirja

Johanneksen ilmestys 21:27    Mitään epäpuhdasta ei sinne päästetä, ei ainoatakaan iljettävän valheen palvelijaa, vaan ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Karitsan Elämänkirjaan.

Johanneksen ilmestys 22:12-15

12. Minä tulen pian, ja tullessani Minä tuon jokaiselle palkan, maksan kullekin hänen tekojensa mukaan.

13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

14. Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin.

15. Ulkopuolelle jäävät koirat, ja noidat, irstailijat, murhaajat ja epäjumalien palvelijat ja kaikki jotka rakastavat valhetta ja noudattavat sitä.