Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24301 Re:

07.11.2013 12:30

#24299: -

Loukkaahan kanssaihmistäsi vielä enemmän! Ehkä sinut siitä palkitaan!

Unista

#24302 Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 12:33

#24300: - Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Ihmisellä voi olla unien näkemisen lahja. Sivusta olen seurannut, koska uskovalla siskollani on sellainen lahja.  Välistä hän kokee sen tosi raskaana kun näkee mm. läheisten kuolemia etukäteen, eikä voi niistä sitten etukäteen kertoa.  On paljon muitakin toteutuneita unia, mutta en voi niistä tietenkään tässä kertoa. Hänellä on Pyhä Henki matkaseurana.


Vieras

#24303 Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 13:04

#24302: Unista - Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Pyhän Hengen lahjat/armolahjat ovat hieman mystifioituja itsensä tarpeelliseksi tekemisen keinoja. Uskoo tai jättää uskomatta dogmeihin niin silti Luojalla on aivan jokaikisille pienelle oma tarkoituksensa tässä käsittämättömässä maailmankaikkeudessa. Unethan ovat alitajunnan tapa laittaa palikat uuteen uskoon. Jos sitä ei tapahtuisi, ihminen kuristuisi oman mielen sekametelisoppaan. Alitajuntaan syöpyy ajatuksemme, tekomme, tunteemme paikkaan joka on piilossa arkitajunnastamme. Mitä ulkona sitä sisällä. Hieno mekanismi, ei mystinen mutta silti upea. Mutta ehkä molemmat todellisuudet ovatkin harhaa tällä polulla.

Unista

#24304 Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 13:24

#24303: - Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Armolahjoista enemmänkin: 1 Korinttolaiskirje 12:4-11 sekä Roomalaiskirje 12:6-8 ja Efesolaiskirje 4:7-12.  Itsellenikin on niitä annettu, mutta ne eivät ole noissa luetteloissa. Herrahan antaa niitä harkintansa mukaan omilleen.


Vieras

#24305 Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 13:28

#24303: - Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Oikein  mainio ilmaisu unista: " alitajunnan tapa laittaa palikat uuteen uskoon."   Ja unen  tehtävä todella on  möyriä yön aikana tuo kuluneen päivän mielen sisältö järjestykseen.  Veikkaanpa kuitenkin,  että toiset ovat todella saaneet myös unien armolahjan.

Sen huomaa myös siitä,  että sellainen uni ei noudata niitä lakeja,  joita myöten unet yleensä menevät.  Vaan on selvä ja kirkas,  pysyy yhdessä asiassa,  sisältää selkeitä yksityiskohtia,  sen atmosfääri on erilainen,  ei kaoottinen,   erilaisten päättömiltä näyttävien episodien  alati vaihtuva kokelma,  ja mitä vielä?    

 


Vieras

#24306 Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 13:34

#24303: - Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Armolahjoista saatetaan puhua siihen tyyliin,  että kuulijaa heikottaa.  Tämä on alue,  jossa voi olla  kyllä vaikka mitä.  Paljon väärinymmärrystä,  paljon sielullisuuttakin.   Aika se laittaa asiat oikealle kohdalleen,  sekä kuulijan,  että kokijan päässä.  
Armolahjoja saavat armosta kaikki,  jotka aukaisevat oven Jumalan valtakuntaan,  ja sillä periaatteella,  että heikolle ja halveksitulle enemmän.   Tämä on kyllä ainutlaatuista maailmassa.  Jumalan antaa toisin kuin tämä maailma.  Ja on hyvä muistaa,  että keskeneräinen uskova ei jää siihen paikalleen polkemaan keskeneräisyyteensä,  vaan kyllä hän kehittyy siihen tahtiin,  kuin ihmiselle on mahdollista,  eli  hitaasti,  askelen kerrallaan.

Mutta inhimillinen raadollisuus  saattaa näkyä niissä niin paljon,  ettemme aina voi niitä vastaanottaa Jumalalta tulleina.  Itse olen kyllä saanut nähdä myös todella upealla tavalla armoitettuja uskovia,  helposti henkilökohtaisiin profetioihin  jää kiinnikkin.  Jumala tahtoo  kyllä ennenmuuta kiinnittää meitä aina tarjolla olevaan kirjoitettuun ilmaisuunsa, ja tehdä sitä hengellään eläväksi.





Vieras

#24307 Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 14:10

#24305: - Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Niin jokainen on saanut lahjaksi jotakin, Jeesus uskova tai ei ! Siinä ei mitään kynnyskysymyksiä tarvita.

Kuka muuten päättää kuka on saanut ja minkälaisen armolahjan? Joku rinnallakulkijako? Mistä päätellään että se on lahja eikä luonteen ominaisuus?

Vaikuttaisi usein siltä että ihmisen ego on niin viheliäs että todettuaan saaneensa erityisesti jonkun armolahjan, alkaa pää hipomaan pilviä ja ylpeyden viitta harteilla vaikuttaa kiiltävän vaikkei se todellisuudessa tee.


Vieras

#24308 Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 14:14

#24306: - Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Ns. armolahjojen varjolla voi harjoittaa erittäin tuottoisaa uskonnollispohjaista liiketoimintaa, kuten monet suomalaisetkin esimerkit osoittavat. Täytyy vain kehittää esiintymiskykyjään, luoda karismaattinen imago ja sopivat puitteet sekä löytää sopivan kritiikittömiä asiakkaita esimerkiksi ihmeparannettaviksi. Ekonomin tutkinto tai raamattukoulun käyminen USA:ssa ei ole pahasta siinä ammattissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

armolahjat

#24309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 14:41

#24307: - Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Armolahjat ovat ihan oma kategoriansa, ihan eri asia kuin luonteenominaisuudet.  Niissä tosin voi olla usein ihmisen persoonallisuutta mukana. Profetoiminen, kielilläpuhuminen, tiedon sanat, parantamisen lahja, henkien erottamisen lahja jne. ovat Herran omilleen jakamia armolahjoja.  Ei niiden jakamisesta päätä kukaan muu kuin Herra itse.  Kun ihminen saa Pyhän Hengen, armolahjoja tulee sen jälkeen. Eikä Herralta voi vaatimalla vaatia jotain armolahjaa, Hän antaa sellaisia kuin parhaaksi näkee.  Tosin pyytää voi ja kannattaakin pyytää.

Ei siinä mitään ylpeilemisen aihetta tarvita.  Monet uskovat ovat lahjoistaan ihan hiiren hiljaa. Raamatussa kyllä sanotaan, että ne on tarkoitettu seurakunnan rakentamiseksi.  Raamatunkohtia on edellä mainittu, tutustu niihin.


Vieras

#24310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 15:00

#24309: armolahjat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Edelleenkin mistä tietää että on saanut armolahjan eikä se ole mitään muuta?

 

"Profetoiminen, kielilläpuhuminen, tiedon sanat, parantamisen lahja, henkien erottamisen lahja"

No nämä nyt tuskin eroavat mitenkään selvänäköisyydestä /-kuulosta tai -tiedosta, energian välityksestä, reikistä jne. ja jostakin kumman syystä nämä ovat tietyn porukan näkökannalta ei hyväksyttävä asia sillä vain ja ainoastaan käyttämällä oikeita sanoja ja dogmeja olet oikeampi kuin toinen.

Egojen hiekkalaatikkoleikkiä sanon minä.

armolahjat

#24311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 15:02


Vieras

#24312 Tästähän saisi seurakunta sievoisen summan köyhäin apuun!!!!

07.11.2013 15:08

#24309: armolahjat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Mutta eipä taida kukaan ottaa haastetta vastaan? Miksi ei? Jos kerran kaikkia ihmeparantumisia jne tapahtuu niin luulisi tuollaisella summalla olevan käyttöä mm. köyhäinapuun!!

http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

http://www.youtube.com/watch?v=9kVYvlRgPZM


Vieras

#24314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 15:23

#24311: armolahjat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Näen Pyhän Hengen energiaksi joka virtaa meidän jokaisen sisällä ollessamme yhteydessä Luojaan. Siihen ei tarvita mitään erityisiä poppaskonsteja. Näin ollen armolahjojen mystifioiminen on turhaa.


Vieras

#24315 Re: Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

07.11.2013 15:27

#24280: - Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

"Herää vain kysymys siitä, miten Seta on ajatellut, että valvottaisiin, ettei tätä adoptioviranomaisten valvontaa sitten kierrettäisi erilaisin omatoimisin raskaaksitulemis- ja tekemiskeinoin?"

Ylseisin adoptioviranomaisten kiertäminen on raskaaksi hankkiutuminen "sijaisena" toimivan miehen tai naisen avulla eikä se ole outo asia heteroillekaan. Koet sen jostain asenteellisista syistäsi "vakavaksi ongelmaksi", mutta homoparien adoptio-oikeus ei kyllä ainakaan tätä ilmiötä lisää.

"Heillä ei siis ole tarvetta tai edes mahdollisuutta kiertää adoptioseulaa."

Kannattaisi miettiä, ennenkuin tänne päästöjään tule laskettelemaan. Yleensä lapsettomuus on toisen puolison fyysinen ongelma, jolloin toisella on mahdollisuus tuottaa lapsia sijaisvanhemman kanssa.

"Miten siis voisimme taata sen, ettei lapsia - niin homoille kuin heteroillekaan - enää syntyisi olosuhteisiin, jossa kelvollisia kasvuolosuhteita ei heille huomattavalla todennäköisyydellä voida taata? "

Asiahan on ihan yksinkertainen: Siveysvyö siihen asti, kunnes on läpäissyt vanhemmuustutkinnon. Mutta se vanhemmuuskortti vain pitää olla suoritettavissa myös homoille.

armolahjat

#24316 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 15:32

#24314: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Lukaise kuitenkin Ensimmäinen kirje korinttolaisille Pyhän Hengen lahjat 12:4-11.  Siinä on pähkinänkuoressa paljon sanottu.

Nyt lopetan tältä illalta. Ehkä joku muu vastaa, jos on kysyttävää.


Vieras

#24317 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 15:44

#24316: armolahjat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Jos aikoo alalle, kannattaa katsella Leo Mellerin, Pirkko Jalovaaran, Niilo Ylivainion ja muiden vastaavien menestyneiden karismaattisten saarnaajien tilaisuuksien taltiointeja. Niistä oppii monenlaisia hyödyllisiä niksejä. Tärkeintä on tietysti saada asiakkaiden kukkaronnyörit heltiämään.

 

 


Vieras

#24319 Re: Re: Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

07.11.2013 17:01

#24315: - Re: Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

"Kannattaisi miettiä, ennenkuin tänne päästöjään tule laskettelemaan. Yleensä lapsettomuus on toisen puolison fyysinen ongelma, jolloin toisella on mahdollisuus tuottaa lapsia sijaisvanhemman kanssa."

Uskoakseni lapsensaantivaikeuksista kärsivät heteroparit mielellään kääntyvät asiassa viranomaisten puoleen, eivätkä omin päin ala asian kanssa sähläämään. Valtaväestölle "sijaisvanhemmuus" merkitsee lastenhoidollista ratkaisua eikä omaehtoista keinosiemennystä.

No ei silti: toki on olemassa ihmisiä, joille lasten teko on niin itsetarkoituksellinen juttu, että esim. pettävät kumppaniaan, oli tämä vaki tai tilapäinen, valehtelemalla ehkäisystä tai puhkomalla kumit. En siis ihmettele, että heterot(kin) voisivat joskus toimia myös mainitsemallasi tavalla. Valitettavasti.

"Asiahan on ihan yksinkertainen: Siveysvyö siihen asti, kunnes on läpäissyt vanhemmuustutkinnon. Mutta se vanhemmuuskortti vain pitää olla suoritettavissa myös homoille."

Niinpä. Ihanne olisi toki, jos ihmiselle kasvaisi eräänlainen "psyykkinen siveysvyö". Ennen sitä kutsuttiin moraaliksi, mutta sellaista ei kai nykyään enää ole käytössä. Vanhemmuustutkinto olisi ilman muuta järkevä ratkaisu, sillä ihminen on selvästi osoittautunut keskimäärin kyvyttömäksi kantamaan itse vastuuta omasta kehittymisestään ja kouluttautumisestaan elämän elämälle oleellisilla alueilla, kuten juuri lasten teon ja kasvatuksen saralla.

En pidä holhousyhteiskunnasta, mutta tällaisen henkisesti kakaroituneen ihmislauman myllerryksessä se olisi tietenkin toimiva ratkaisu ainakin väliaikaisesti, kunnes uudet, rakastetut sukupolvet taas osaisivat elää järjen hallitsemaa elämää.


Vieras

#24320 Re: Re: Re: Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

07.11.2013 18:16

#24319: - Re: Re: Adoptiovalvonnan porsaanreikä sekä lasten oikeus hyvään kotiin

Voisit siirtyä  Kaks plus-lehden keskustelupalstalle tuon missiosi kanssa.


Vieras

#24321 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 18:25

#24314: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Ei siihen välttämättä tarvitakkaan,  mutta voivat olla sitten myös  eri lähteestä kotoisin.  Mutta oikeastaan,  puhut kyllä  totta,  että juuri arkielämän  yhteydessäolo Luojaan on se kaikkein tärkein ja siinä yhteydessä voivat  aivan huomaamattakin armolahjat alkaa toimimaan,  tulee mieleen joku laulu tai sana,  mitä kullakin.  Ja siinä samalla ilo,  kiitos,  rohkaisu,  näin ite oon kokenunna.  :)


Vieras

#24322 Re: Archaeology vs the Bible

07.11.2013 18:27

#24313: - Archaeology vs the Bible

 

Randi on enemmänkin skeptikko.


Vieras

#24323 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilt

07.11.2013 18:46


#24318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

 

Toisessa päässä karismaattisuutta on "suu vaahdossa" -olevia elämysmatkailijoita,  toisessa päässä järkikullalla asioita edes -takas vatkaavia pikku-älykköjä,   :9  (meinasin kirjottaa kylläkin pikku-ukkoja)

Seuraavanlaiset äärimmäiset yksinkertaistamiset,   kummalliset johtopäätökset ovat tätä aikaa.  Ja todellisuus saatta olla aivan toinen.  Miksikähän tätä ilmaisua sanoisi,  olisko skandalo.... jotakin,   vaikkapa- hakuista:  

" Nyt erilaiset karismaattiset liikkeet saavat jalansijaa jopa nuorten leireillä. Pahimmillaan rippileireillä on painostettu kielilläpuhumiseen, peloteltu helvetillä ja nostettu esiin teologia, jossa rukoileva saa pyytämänsä, jos vain uskoo tarpeeksi"




Vieras

#24324 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 19:06


Vieras

#24325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

07.11.2013 20:15

#24324: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Profeetta Jouko Pihon vanhoilta Profetia-sivuilta

Itse asiassa armolahjat ovatkin Pyhän Hengen lahjoja, eli olet oikeassa, että ne ovat yhdestä lähteestä. Jos haluat tutustua aiheeseen tarkemmin, tässä yksi lähde.

http://www.uskonet.fi/artikkelit/167/pyhan_hengen_armolahjat