Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24426 Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

08.11.2013 23:14

#24406: - Is homophobia associated with homosexual arousal?

Tästä oli puhe tuolla aiemmin ilman viitteitä tutkimukseen, ja silloin kiinnitin huomiota siihen, että tässä ei tutkittu ollenkaan inhoreaktioita. Tässä siis mitattiin peniksen turpoamista, ja tulkittiin se seksuaaliseksi kiihottumiseksi.

Varmasti useimmat naisetkin (vaikkeivät olisi tiedenaisia) ovat selvillä siitä, ettei miehen erektio välttämättä ole yhteydessä seksuaaliseen kiihottuneisuuteen. Pikkuherra elää omaa elämäänsä. Koemme sitä paitsi monia tunnetason asioita nivuksissamme, varsinkin adrenaliinieritteisiä reaktioita kuten esimerkiksi säikähdyksiä, huimausta ja ahdistusta - miksei sitten vaikkapa inhoakin?

Jos nämä "homofobiset" koehenkilöt todella olivat foobisia homouden suhteen ("were assigned to groups on the basis of their scores on the Index of Homophobia"), on oletettavissa, että nähdyt kuvat todella aiheuttivat heissä tunnereaktioita, joita ei verrokkiryhmä kokenut. Mutta oliko kyseessä todella seksuaalinen kiihottuneisuus (mies voi saada erektion jopa hirtettäessä tai muun voimakkaan kokemuksen yhteydessä, mikä ei ole seksuaalinen luonteeltaan), sitä en pitäisi ihan itsestään selvyytenä ainakaan tämän tutkimuksen pohjalta.

Toisaalta uskon, että tietoisesti torjuttu ahdasmielinen seksuaalinen tunne-elämä luo kuvatunlaisia seksuaalisia reaktioita, siinä missä pidätelty raivo aiheuttaa kontrolloimatonta raivoa. Mutta silloin puhutaan oikeasti foobisista, neuroottisista tai muuten "tunnevammaisista" henkilöistä, eikä "homofoobeista" kokoomanimenä kaikista niistä, jotka suhtautuvat kriittisesti homoseksualismin "ylikorostumiseen" tai "markkinointiin" sosiaalisessa tilassamme. Eikä kyseessä silloin mielestäni ole suinkaan halupohjainen positiivinen seksuaalinen kiihottuminen, vaan häiriintyneen tunnemekanismin kautta purkautuva seksuaalinen reaktio, aivan kuten raivoräjähdyskin voi syntyä ihan neutraalista seikasta.

Toisaalta en koe ihmeellisenä, että heterokin voi kiihottua seksuaalisesti homoseksuaalisesta ärsykkeestä (naiset melko yleisestikin katsellessaan lesbojen touhua), ellei inho ole tiellä. Usein pelkkä viittaus seksiin voi herättää seksuaalisen "systeemimme". Siksi pidän jotenkin oudon ylikorostettuna sitä havaintoa, ettei tämä verrokkiryhmä ollenkaan olisi reagoinut "miestenkeskeiseen" materiaaliin ("Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli.").

Ihan hauska tutkimus yhtä kaikki.


Vieras

#24427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tutkimuksista ja niiden tuloksista

08.11.2013 23:16

#24425: - Re: Re: Re: Re: Re: Tutkimuksista ja niiden tuloksista

Niin, ymmärrän että et tosiasioita jaksa kuunnella tai lukea.


Vieras

#24428 Re: Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

08.11.2013 23:18


Vieras

#24429 Re: Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

08.11.2013 23:20

#24426: - Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

"Näin Heilaa käsi ja käsi Heilaa näin"


Vieras

#24430 Re:

08.11.2013 23:21

#24418: -

 

Suurinpiirtein täyslaidallinen homoagenda"sutkauksia."





Vieras

#24431 Re: Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

08.11.2013 23:24

#24426: - Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

Täältä sitä sinun muunneltua tietoasi saa lisää! https://www.realisten.se/category/samtliga_nyheter/

Tämän sivuston rahoittajahan erotettiin puolueesta...yrittävät puhdistaa mutta eipä taida onnistua!


Vieras

#24432 Re: Re:

08.11.2013 23:29

#24430: - Re:

Ja tässä täyslaidallinen natsi "sutkautusta"

Eipä ollut paljon.


Vieras

#24433

08.11.2013 23:30


Vieras

#24434

08.11.2013 23:34



Jaa, ettei Jumalaa oo olemassa?http://www.youtube.com/watch?v=XfY9Dsg_DZk


Vieras

#24435 Re:

08.11.2013 23:53

#24434: -

sori mutta mulla kolme kissaa...natseiöllahan noita koiria


Vieras

#24436 Re: Biological Bases of Homosexuality - kriittinen katselu

09.11.2013 01:35

#24410: - Biological Bases of Homosexuality

Olen iloinen näistä linkeistä, sillä näin tämän jutun aikaa sitten, mutten ole sen jälkeen törmännyt siihen. Tässä on nimittäin paljon kommentoitavaa.

"Harvaa asiaa ymmärrämme niin huonosti kuin sitä, mikä tekee henkilöstä heteron tai homon", todetaan rehellisesti heti alussa. "Alirahoitetulla tutkimuskentällä se päivä on vielä kaukana, jolloin meillä on siihen todistettava vastaus". Tästä voi hyvinkin tehdä sen johtopäätöksen, että raha on tällä saralla erityisen oleellinen tekijä sille, mitä tutkitaan ja miten sitä tutkitaan - eli kuka maksaa tutkimukset ja mitä varten. En vihjaa mitään, huomioin vain.

Sitten alkaakin se mielenkiintoinen osuus, kun tulee puhe 9-vuotiaista kaksoispojista, joista toinen on hyvin "tyttömäinen". "He ovat varttuneet samassa talossa, heitä on kohdeltu samoin" - hei haloo? Tuo professori Michael Bailey kuuluu heihin, jotka pitävät homoseksuaalisuutta synnynnäisenä, ja sen huomaa. Hänen mielestään mikään ei viittaa, että kaksosten äiti olisi taipuvainen "kasvattamaan feminiinisiä poikia, koska hänen kaksoisveljensä ei sitä ole".

Tämä sitten on proffan mielestä merkki siitä, ettei kasvatus (nurture) ole osallinen siihen, millaisia pojista on tullut.

Nämä kaksoset ovat mielestäni mitä parhaimmat esimerkit siitä, miten ohjaava kasvatus vaikuttaa lopputulokseen. Tunnen monta poikaa, jotka leikki-ikäisinä ovat halunneet leikkiä barbeilla, pehmoleluilla ja nukeilla, pukeutua prinsessoiksi, meikata ja kaikin puolin tehdä "tyttömäisiä" juttuja, ja ovat myös silloin saaneet sitä sydämensä kyllyydestä tehdä. Niin tyttöjen kanssa kuin pojatkin keskenään. Kukaan heistä ei ole jatkanut sitä erityisen pitkään, kun sitä aikansa olivat leikkineet, eikä kukaan heistä ole tullut homoksi (suurin osa heistä ovat jo parisuhteessa, ja ainakin selvästi osoittaneet suuntauksensa). Heidän tapauksessaan oli merkittävää, etteivät heidän vanhempansa tehneet tästä asiasta mitään erikoisnumeroa, vaan suhtautuivat siihen kuten mihin tahansa leikkiin. Eivät hösöttäneet, eivät kauhistuneet, vaan olivat ihan rennosti ja normaalisti. Eivätkä muodostaneet tästä lasten elämän keskipistettä, kuten ohjelman äiti.

Tämän tyttömäisen kaksospojan äiti on ilmiselvästi "napannut" tähän pojan kiinnostukseen barbeihin (myöhemmin sekä "tyttöpoika" että äiti itse toteavat, että äiti olisi halunnut pojista miehekkäitä ("macho" äidin omien sanojensa mukaan), joten tämä kiinnostus saattoi todennäköisesti olla hänelle shokki). Sen jälkeen hän selvästi on kannustanut poikaansa tällä tiellä, ja tehnyt pojalle tämän roolin merkitykselliseksi siten, että poika on saanut huomiota sen kautta - sekä äidiltään että ympäristöstä. Tämä "tyttömäisyys" on muodostunut jo varhain omaksi identiteetiksi, joka on antanut hänelle minuuden tunnetta. Tämä on kaikkea muuta kuin "sukupuolisensitiivisyyttä".

Hänen veljensä sen sijaan vaikuttaa vähän epämukavasti korostavan omaa poikamaisuuttaan (tämä "tyttöpoika" on selvästi reippaampi ja tyytyväisempi rooliinsa kuin veli, joka ei "miehekkäistä" leluistaan huolimatta anna yhtään rempseän poikamaista vaikutusta, vaan päinvastoin on hyvin hillitty, ja jopa jotenkin "eksyneen" oloinen tässä veljen erikoisaseman varjossa). Kuin hän epätoivoisesti yrittäisi olla äitinsä toivoma "miehekäs" poika (en yhtään ihmettelisi, jos myöhemmin käykin ilmi, että tämä "poikamaisempi" veli osoittautuisikin myöhemmin homoksi, jos hän on joutunut tukahduttamaan itsessään mahdollisesti olevaa feminiinisyyden tarvetta tai kokee tunne-elämässään seurauksia jäädessään veljensä saaman poikkeuksellisen huomion ja erikoisaseman takia varjoon, kun taas "tyttömäinen" veli vaikuttaa kokevan tyttömäisyytensä niin merkittävänä, että hän saattaisi vielä ajautua sukupuolenvaihdosleikkaukseen).

Huomionsa vaatii myös isähahmon ilmeinen puuttuminen perheestä (ainakaan tässä ohjelmassa siitä ei puhuta mitään, vain että se muka on todistettu vääräksi, että sillä tai hallitsevilla äideillä olisi jotakin asian kanssa tekemistä).

Minusta ihan selvästi äiti on määrätietoisesti kasvattanut toista poikaansa tyttömäiseksi, korostaen tälle tyttömäisyytensä merkitystä  - ja eroavaisuutta veljestään - jokseenkin äärimmäisesti. Jopa siinä määrin, että herää epäilys, etteikö hän salaa olisi toivonut tyttöä? Tämä "määrätietoinen kasvattaminen" ei siis välttämättä tarkoita sitä, että teko olisi tietoista. Äiti on kuitenkin antanut selviä viitteitä pojalleen, että hän saa äitinsä huomion omalaatuisuudellaan, ja että tämä ominaisuus on jollain lailla pojalle oma, erikoinen juttu. Lapset herkästi vaistoavat ja seuraavat pieniä vivahteita ja merkkejä, jotka johtavat siihen mitä tarvitsevat ja haluavat - esim. huomiota, merkitystä ja asemaa.

Jakso, jossa todistellaan homomiesten olemuksellista ja käytöksellistä feminiinisyyttä ja lesbotyttöjen miehekkyyttä on huojentava, koska ilman tätä olisin varmasti suututtanut jonkun, jos tällaista olisin täällä väittänyt. Tässä on muistettava, etteivät kaikki homomiehet ole feminiinisiä, sillä onhan "miespuolisiakin" homoja - ja sama naisissa toisinpäin. Mutta selvästi tämä monessa homoseksuaalissa kuitenkin näkyy, ja meikkauksen ja asujen kautta entisestään vielä tietenkin korostuu.

Emme siis ymmärtääkseni voi syyttää pelkästään hormonaalisia tekijöitä, kun homouden muodostumisesta on kyse. Feminiinisten miesten ja maskuliinisten naisten yhteydessä kyllä, mutta entä ne toiset? Ja vielä on otettava huomioon, että on feminiinisiä miehiä ja maskuliinisia naisia, jotka ovat ihan heteroita. Ja entäs biseksuaalit? Tässä ohjelmassa selvästi puhutaan fyysisestä sukupuolesta ja psyykkisestä sukupuolisuuden kokemuksesta sekaisin sukupuolisen halun ja kiinnittymisen suuntauksen kanssa, mikä tekee havainnoinnista paljon vaikeampaa.

Erityisen lyhytnäköistä on tässä ohjelmassa selvästi näkyvä ajatus, että siinä näytetyt leikki-ikäiset (ehkä 3-6-vuotiaat) lapset saavat toimia esimerkkeinä siitä, että heidän ominaisuutensa ovat olleet "alusta asti" (tuo edellä mainittu kaksoispoika oli osoittanut kiinnostusta barbeihin tosin jo 18-kuisena eli puolitoistavuotiaana - vaan toisaalta miksei olisi, kun terve lapsi on kiinnostunut kaikesta ympärillään ja varsinkin siitä, mikä herättää huomiota ja aikuisissa reaktioita). Lapsen kanssa aikaa viettänyt tietää, miten paljon lapsi on ehtinyt kokea ja sisäistää jo parivuotiaana - koko silloisen elämänsä ajan. Lapsi alkaa ottaa vastaan tuntemuksia ja kokemuksia ihan alusta alkaen, ja monella tapaa onkin herkimmillään juuri alussa, kun ei mitään vertailupisteitä tai suojauksia vielä ole kehittynyt. Kaikki menee "sisään", mikä tulee vastaan. Lapsi oppii heti reagoimaan ympäristöön, ja ohjautumaan sen ehdoilla ja sen suhteen.

En tästä syystä näe ihmeellisenä, että "homouden merkkejä" näkyy "jo" leikki-ikäisessä, enkä sitä, että tähän lapsen olemukseen stereotyyppisesti suhtautuvat vanhemmat tiedostamattaan korostavat ja tukevat tätä luonteen ja identiteetin erikoislaatua ja sen voimistumista. Ja jos homoseksuaalisuus kulkee suvuissa, se ei välttämättä todista fyysistä periytyvyyttä, sillä kaikki lienevät huomanneet, kuinka käytös ja identiteettiseikat siirtyvät helposti sellaisten vaikutuspiirissä olijoille, vaikkeivät olisi mitään sukua keskenään. Katsokaa vaikka natseja, ellette usko.

Kakkososassa toistuu sama kaksostarina, tosin nyt lievemmin korostettuna. Toinen kaksonen koki toteutuksensa urheilun saralla, toinen sai huomiota ja varmasti kannustusta keittiöhommien kautta. Tämä ei tosin ole enää niin vakuuttava selitys heidän erilaisuudelleen kuin ensimmäisessä tapauksessa (joskin ovatkin paljon enemmän toistensa oloisia).

Proffa ja ohjelma kiertelee sitten hormonien kautta jälleen kasvatuksellisten (kokemuksellisten) vaikutteiden ohitse hormonirottakokeiden ja poikasikiö-vasta-aineiden (paitsi vasenkätisten) kautta lopputoteamaan, että kaikkien synnynnäisyys- ja hormoniteorioiden sovittelu kaikkiin tapauksiin "antaa vain päänsärkyä". Kovasti yrittävät kuitenkin korostaa - ilman evidenssiä - että tämä kaikki herää jo ennen syntymää.

Miksi sitten kokemuksellisuuden teorioita sitten pidetään niin huomattavan huonossa arvossa, vaikka mitään ei vielä ole todistettu? Selitys on yksinkertainen: jos ulkoinen vaikutus myönnettäisiin, jouduttaisiin myös myöntämään, että homouteen voitaisiin vaikuttaa jälkeenpäin (logiikka ei tosin tässä ole kaksisuuntaista, eli se ei välttämättä silti pitäisi paikkaansa). Lisäksi siihen voisi suhtautua kuin "tartuntatautiin" - vaikka siitä ei suinkaan ole kysymys. Yhtä lailla (kuten jossakin kuulin todettavan) myötäsynnynnäisyyden teoria voitaisiin ilkeyttään tulkita "synnynnäiseksi vammaksi". Pyrkimyksenä ei kuitenkaan saa olla homouden "patologisointi", vaan sen taustan ja olemuksen todellinen ymmärtäminen.

Sanoi mitä tahansa ulkoisen vaikutuksen osuudesta, yhdessä asiassa se on kuitenkin näihin muihin teorioihin nähden ylivertainen: se on osallisena ihan jokaisessa tapauksessa. Mutta koska homoseksuaalisuus (ja muut seksuaalisuuden muodot) on niin heterogeeninen kokonaisuus, olisi naiivia uskoa, että kaiken takana olisi vain yksi ainoa tekijä. Tässä kehityskulussa vaikuttaa varmasti melkoinen määrä vaikuttimia.

Jokainen saa uskoa mitä itse haluaa, enkä yritä tällä kumota sitä, mitä ohjelmassa sanottiin. Tämä on kriittistä katselua, ja muillekin rohkaisuksi irrottautua tiedeuskonnollisesta auktoriteettiajattelusta ajatellakseen välillä asioita ihan maalaisjärjellä.


Vieras

#24437 Re: Wir sind doch alle Realisten - oder?

09.11.2013 01:52

#24431: - Re: Re: Is homophobia associated with homosexual arousal?

"Täältä sitä sinun muunneltua tietoasi saa lisää!"

Jos ette tajunneet ironiaa sen takana, että käytin juuri "Realisten"-lehden artikkelia esittelemään jutun, jonka olisin voinut linkata vaikka ihan suoraankin, niin antaa olla. Onpahan sitten millä mällätä.

"Jos ei heilaa helluntaina, niin ei sitten koko kesänä"

res.matr.

#24438 Re: Re: Elämään soveltumattomia ohjeita...

09.11.2013 05:09

#24407: - Re: Elämään soveltumattomia ohjeita... 

Niin.... ,arvoisa ´vieras´, toki minä sen myönnän että omat kommenttini ovat omalla näppäimistölläni lähetetyt (kuten  kait kaikkien   muidenkin, jotka omalla koneellaan kirjoittavat) mutta :entä sitten? Oliko tuo sitten joku vastaus kommenttiini? Kysyin ja haluaisin selvän vastauksen (...mieluiten omin sanoin) siihen , MITÄ tuo kommentoimani  "Päivän Sana" meille opetti ja MITÄ siitä voisi oppia ja vielä ,että miten sitä oppia arjessaan  yksityinen ihminen voisi soveltaa nykyaikana ja tässä yhteiskunnassa. Minulle,tunnustan sen  suoraan, kaikki tuo jäi kyllä aivan jonnekin  historian hämärän peittoon. Ehkä Sinä osaisit valaista asiaa jotenkin? Kertoiko se ,että on ihan ok. raiskata orjatyttö ,mutta jos hän ( ...tai vain ´se´) olisikin ollut jo  vapautettu orja,  niin tappava  kivi siitä  kopsahtaisi otsaan molemmille väkijoukon toimesta kaulaansa myöten maahan haudatulle sukupuolikurin loukkaajalle ? Näinkö se oli ? Ja ,että näin oli hyvä  ja näin pitää aina toimia? Sekö oli tämän sitaatin opetus? Kerro nyt sinä se!

Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa

#24439 Sanaa viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin

09.11.2013 05:52

Ensimmäinen kirje korinttolaisille 6
9. Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,
10.eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.


Terveisiä vaan sinne pettämissivustollekin!

Vieras

#24440

09.11.2013 06:11

Homot vois keksiä jonkun muun nimen liitolleen
res.matr.

#24441 Arvoituksia viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin. . .

09.11.2013 06:31

#24439: Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa - Sanaa viikonvaihteeksi ja siitä eteenkinpäin 

 Mitä jos olisit vaivautunut katsomaan tuon kommentoimani sitaatin ,etkä vyöryttäisi taas lisää sitä " Sanaa" ...Periikö sen Jumalan valtakunnan muuten  sitten kun Jumala on kuollut?( Sitähän ´perimisellä´ yleensä tarkoitetaan) Onko  niitä Jumalan valtakuntia kenties  useampiakin , kun sen kerran sitten perii(kokonaan) jokainen (...joka on sen  perimiseen oikeutettu). Ehkä muuuten kaikki eivät välttämättä haluakaan  periä  kokonaista valtakuntaa vastuineen ja tulla sen kuningattariksi (tai kuninkaiksi) ja (hallita?) sitä(alamaisineen?  Entä keitä he sitten olisivat?).. Entä .jos on ollut maan päällä koko ikänsä huoltoaseman kassana tai torikauppiaana, niin mistä ihmeestä tulisi yht´äkkiä taito johtaa tuota ´ Taivaan Valtakuntaa´, (...joka kai tietysti olisi kaikkia maan päällä olleita ylempi ja hienompi.,eikö vain?Olisiko siellä Taivaassa sitten  ensin  jotain soveltavaa  johtamiskoulutusta? Entä kuka sitä järjestäisi ,kun itse Jumalakin  olisi jo kuollut?)


Vieras

#24442 Jo käsitelty ehdotus

09.11.2013 06:37

#24440: -  

 Sinäkin voisit keksiä  jonkun toisen palstan ehdotuksillesi .Esittämäsi ajatus on näet puitu täällä jo sataan kertaan.KATSO VAIKKA!


Vieras

#24443 Onneni

09.11.2013 06:58

Mutta minun onneni on olla Jumalaa lähellä, minä panen turvani Herraan, Herraan, kertoakseni kaikkia sinun tekojasi.

Ps. 73:28 (KR33/38)

Vieras

#24444 Re:

09.11.2013 07:23

#24440: -  

 Totta! Pariliittoa on jo väläytetty.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto.


Vieras

#24445 Re: Re: Re: Re: Re:

09.11.2013 07:56

#24404: - Re: Re: Re: Re: Te uskonnollisten yhdyskuntien jäsenet, joiden yhdyskunnille eduskunta on antanut vihkimisoikeuden, voitte puuhastella omissa joukoissanne sekaantumatta eduskunnan siviliiavioliittolain uudistamista koskevaan työhön. Yhdyskunnillanne on täysi oikeus tehdä omat päätöksensä omissa piireissänne, miten suhtautua uuteen lakiin.

Vihkimisoikeudesta ei ole nyt kysymys, vaan avioliittolain muuttamisesta toisenlaiseksi ja sitä en hyväksy. Voi ystävä hyvä, kun ymmärtäisit sen, että olen ollut tämän asian, nykyisen avioliittolain takana ilman Raamattuun vetoamista, koska jo lakikin kertoo sen tarkasti naisen ja miehen välisestä avioliitosta.

Te voitte itse (kertomasi mukaan käännetty) puuhastella omissa homo/lespopiireissä sotkeutumatta avioliittolakiimme. Siksi uutta avioliittolakia ei tarvita. Siviiliavioliittolaki on ihan sama laki kuin avioliittolaki, vain ja ainoastaan naisen ja miehen välinen. Miksi se on joillekin niin vaikea ymmätää? Me saimme lainvoiman maistraatissa ja järjestimme "omanlaiset" häät. Eihän tässä ole mistään vihkimisoikeudesta nyt kyse, koska sen saa (nainen ja mies) maistraatissa ja niiltä joille vihkimisoikeus on myönnetty. Mekin täällä olevat olemme äänestäneet eduskuntaan eri puolueista kansanedustajamme edustamaan asioitamme, joten meillä on oikeus puolustaa avioliittolakiamme. Haluaisitko sinä kokonaan sulkea meidät pois tästä yhteiskunnasta. Valitettavasti se ei onnistu.

Avioliitto on ja pysykööt laki edelleen naisen ja miehen välisenä julkisena liittona.

res.matr.

#24446 Re: Re:

09.11.2013 08:28

#24444: - Re:  

 Ja kuka sen nimen sitten muka   valitsisi ja päättäisi? Kansalaisaloitteessa tasa-arvoisen avioliiton puolesta ei ollut sanaakaan mistään  ´nimenkeksimiskilpailusta´! Sen te kyllä  olette täällä keksineet ihan itse...Vahinko vain,että kaikki tuo  laaja kekseliäisyys ( ja koko tämä adressikin) tulee jäämään ihan huomiotta siinä vaiheessa,  kun asiasta oikeasti tullaan lainsäädännön tasolla päättämään....


Vieras

#24447

09.11.2013 08:51

Päivän Sana

Teidän tulee pitää minun säädökseni: Et saa risteyttää kotieläimistäsi kahta lajia. Et saa kylvää peltoosi kahdenlaista siementä etkä saa pukea yllesi kahdenlaisista, yhteen sekoitetuista langoista tehtyä vaatetta.

3. Moos. 19:19

Vieras

#24448 Re: Re:

09.11.2013 08:57

#24444: - Re:

 

 

"Pariliitto" ei poistaisi kahden kenotekoisesti erillisen instituution tuomia ongelmia. Tuota sanaahan ehdotti persujen kansanedustaja James Hirviötsaari, joka sai kenkää puolueestaan uusnatsiyhteyksiensä vuoksi. Minkä vuoksi tähän adressiin liittyvät niin läheisesti Leo Mellerin, Juha Aihion, Päivi Räsäsen ja Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikkeen edustajien kaltaiset fundamentalistikritityt, persupopulistit ja vielä Suomen ja Ruotsin uusnatsit?

Tuossa on perin mielenkiintoinen ideologinen yhteys.

 

 


Vieras

#24449 Avioliittolaille avoin käsittely

09.11.2013 09:12




Jou­lu­kuun 13. päi­vä­nä edus­kun­nal­le luo­vu­te­taan ta­sa-ar­vois­ta avio­liit­to­la­kia kos­ke­va kan­sa­lai­sa­loi­te, jo­ka on ke­rän­nyt yli 167 000 al­le­kir­joi­tus­ta. Ee­ro Hei­nä­luo­ma lu­paa, et­tä kan­san­edus­ta­jia voi­mak­kaas­ti ja­ka­va aloi­te saa edus­kun­nas­sa huo­lel­li­sen ja va­ka­van kä­sit­te­lyn.

http://www.hs.fi/paivanlehti/09112013/kotimaa/Avioliittolaille+avoin+k%C3%A4sittely/a1383898771743



res. matr.

#24450 Päivän sanaharkka

09.11.2013 09:12


Niin, että helvettiin mentäisiin tuo kohdan perusteella jo kaikki (....jos sellainen paikka olisi olemassa)