Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24340 Re:

07.11.2013 22:18

#24336: -

 

Puh- utaan enemmän pirteämpänä,  jos ehditään,  mutta  tuosta toisesta lausekkeesta mainitsisin nyt jo,  että olen syvästi ihmeissäni siitä,  että ihmiset yleensä eivät ymmärtäneet,  kuinka tärkeä lapsen on saada  tuntea ja ymmärtää olevansa juuri niiden fyysisten,  todellisten vanhempiensa lapsi,   jotka hänet ovat  maailmaan saattaneet.  Koska hän on osa heitä.  Ja he ovat osa häntä.
"Sinun lapsesi eivät ole sinun" - tämä tulee uudelleen käsiteltäväksiksi kun vanhenee,  ja kun vanhemmat vanhenevat ja haurastuvat ja katoavaisuuden todellisuus läikkyy kokoajan hetkittäin ja sitä on siedettävä.  Siinä on niin paljon salaisuutta,  josta osaa sanoa vasta vuosien tai vuosikymmenten kautta.


Nämä vanhempi- lapsi- lainalaisuudet ovat yllättäneet syvyydellään.  Kaikki se miten elämä on rakennettu,  miten tuo kaikki tekee työtään minussa,  usein puristamalla tässä lähtevien laivojen satamassa. 
Vaikka se,  mitä nyt varsinaisesti piti sanomani,  oli se,  että lapsen pitää saada tietää omat todelliset vanhempansa,  ehdottomasti.  Se on todella ihmisoikeus,  mitä suuremmassa määrin.  Se on aivan peruuttamattomimpia ihmisoikeuksia.  Ja se on viety pois,   miten näin on voinut käydä.

Tästä kun mennään vielä vaikeampaan ihmisoikeuskysymykseen;  saada syntyä!  Vai tulla listityksi kohdussa?