Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24332 Tsunameja Suomessa :DDDDD

07.11.2013 21:22

Päivitys 30.9.2009: tsunamit alkavat pian! Ne tuhoavat kaikki rannikot täysin. Tämä on nyt täysin luotettava tieto, tuleehan se kaikkein luotettavimmalta profeetalta. Valitettavasti vain päivämäärä vielä puuttuu, mutta eiköhän sekin jo kohta ole ennaltatiedossa. No, täällä Suomessa on jo tänään paljon muutakin ajateltavaa, sillä Jumalan mies sanoi, että syyskuun loppuun mennessä eräs valtio valloittaa Suomen verisesti puoliksi. Tässä kuvassa näkyy alue, joka valloitetaan. Asia on myös ennaltatiedetty pihon ja maailman luotettavimman lappeenRannan profeetan sivuilla, joten tämä on totista, raikasta profetiaa!

Pian alkavat tsunamit, joiden mittasuhteita ei enää kukaan voi käsittää. Ne vievät kaiken elollisen alleen ja tuhoavat kilometritolkulla rantoja. Ei puhuta enää muutamista metreistä, eikä sadoista, vaan jopa kymmeniä kilometrejä syvään maahan ulottuvia hyökyaaltoja. Sellaisia on tosiaan tulossa, eikä kannata asua siksi rantahuviloissa.

Vastaukset


Vieras

#24334 Re: Tsunameja Suomessa :DDDDD

2013-11-07 21:30:50

#24332: - Tsunameja Suomessa :DDDDD

 

Uskovat   ovat kyllä näitä nähneet pilvin pimein,  ei tässä varmaan mitään uutta ole.

Se on hyvää muistin virkistystä niille,  jotka kuvittelevat "kaiken" tulevan Jumalalta.   Mutta täällä vain ei taida niitä Piho-faneja eikä muitakaan tämänkaltaisisa profetioissa riippuvia olla paikalla, muuta kuin joskus käymässä.  Sun täytyisi mennä sinne esittelemään  mistä löytyy!   Heille se olisi tärkeä herätys irrottautua näistä.