Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24328 Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

07.11.2013 21:14

Päivitys 1.6.2009: runsaasti uutta tietoa ylöstempauksesta - joka siis tapahtuu jo klo 10:00 maissa Suomen aikaa - ja sitä seuraavista tapahtumista on ilmestynyt luotettavan tuntuisen profeetan taholta!

Tarkentuu koko ajan - tehdään sään yhteenveto olemassa olevien profetioiden pohjalta
Olav Rodgen näyssä kirjoitetaan monta kuvaavaa esimerkkiä. Päivä on maanantai. Kello on jossain 10:00 Suomen aikaa ja on kesä, jolloin ruusupensasta leikataan.
Pihon sivuilla oli kuvaus jossa itäsuomessa eräs kykeni kuvailemaan ylösoton hetkeä. Siellä oli taas pilvinen päivä ja kun me katsomme sääkarttaa, niin voimme vain ihmetellä osumaa.
Palaan Olav Rodgen näkyy, niin vaistosin oikeasti ymmärtämättä ja tietämättä ennalta mitään. Ymmärsin että lukemani ajatus tapahtuu aamulla, jonka aamu on juuri muuttumassa päiväksi, joka on taas muuttumassa helteiseksi päiväksi. Taivas on pilvetön ja täysin aurinkoinen. Kyseessä on Oslon seudun sää, jonka ympäristössä on erilaisia lomamökkejä jne. joka viittaa aikaan. Näyssä eräs henkilö oli saamassa ylitöitä, joten se ei voi olla kesäloma-aikaakaan. Lapset ovat jo päässeet koulusta kesälomalle.
Lisäksi Tukholman profetia vuonna 1984 kertoo kaiken tapahtuvan kesällä ja lopuksi on vielä laulujen laulu 2:10-13 jossa puhutaan kesästä, joka on juuri tullut ja sateet ovat väistyneet. Raamattu puhuu uutisviljasta, joka on myös kevään sato, uutissato joka korjataan touko-kesäkuun vaihteessa. Niinpä siis ylösotto tapahtuu vain ja ainoastaan kesän kynnyksellä. Kaikenkukkuraksi s.....a tekee omaa työtään. Naapurini tuli eilen muina miehinä sanomaan, ymmärtämättä mistään mitään, että maanantai on muuten sitten viikon kylmin päivä ja heti tiistaina lämpenee taas.

Huomisen päivän sää näyttää ainakin siis osuvan. Vuosina 2007 ja 2008 odotin tätä ihan samaa tapahtumasarjaa, helluntain jälkeisenä maanantai aamuna. Kummankaan päivän sää ei vastannut silloin tätä vaadittavaa säätilaa, missä sen tietysti pitääkin olla, jotta profetiat toteutuvat. Lisäksi synkät pilvet on tultava idästä, p-korean uhittelut sodalla, ydinkoe ja Anton-nootti. Pilviäkin on siis ihan kotitarpeiksi.
Toteutumaton profetia on siis vielä jäljellä ja ne ovat: 1. ylösotto, Wilkersonin hätäviesti katastrofista, joka koskisi kaikkia maailman ihmisiä, aamu tv:n kuuluttajat alkavat itkeä suorassa lähetyksessä luettuaan hätäviestiä. Lisäksi moni muu profetia nivoutuu yhteen, mm. Niilo Ylivainion laivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, koska somalimerirosvot kaappailevat niitä jatkuvasti, sekä EU:n satamat ovat tyhjillään vientiä koskeneen laman takia, joka on karuudessaan jo -70% laskenut parissa vuodessa. Tämä profetia liittyy siis herätykseen, joka on ennustettu tulevan Suomeen ja leviten sitten koko maailmaan. Minä voin sanoa, että tuntien Jumalan toimintatavat, mitään herätystä ei tule ilman ihmettä ja nykyiseltä maailmalta Jeesus Kristus ei odota muuta kuin Uskoa häneen, joten on pakko tapahtua jotain perin juurin mullistavaa, jonka vain ne huomaavat, jotka ovat herätykselle otollisessa asemassa. Morsiamen ylösotto herättäisi kaikki länsimaat ihmettelemään yhtälöä, miksi vain uskovat katosivat. He tekevät nopeasti kadonneista analyysin, joka viittaa vain tosiuskovien katoamiseen. Kaikkeen liittyy vielä pikkulasten katoaminen, vaikka itse en usko niidenkään kaikkien osalta, vaan kaikki kristittyjen lapset katoavat, koska heissä on pelastuksen siemen, veri. Heidän vanhempansa saattavat jäädä hyvinkin tänne puhdistautumaan tulessa, mutta heissä lapsissa oli silti pelastuksen avain. Siinähän sitten luterilaiset ihmettelevät kastamattomien lastensa kelpaamista, ilman minkäänlaista hätäkastetta. Roskiin meni koko luterilainen sakramenttioppi. Sen sijaan muslimilapset, hindujen jne. ja kaikki ateistien lapset jäävät, koska heissä ei ole pelastuksen siementä kylvetty. Vain se jolla on poika, voi olla isä. Toisin sanoen, vaikka he saisivat elämänsä elääkin, he eivät kaikesta huolimatta koko aikana löytäisi Jumalaa, koska heillä ei olisi koskaan poikaa. Jumala yksin tietää tämän salaisuuden. Tämä on vain minun näkemys, eikä se ole mistään Raamatun lehdiltä suoraan. Vain Paavalin oppien mukaan tämä olisi mahdollista, koska Paavalihan opetti, että Jumalan suunnitelma on pelastaa sukuja, eikä vain yksittäisiä ihmisiä. Katoamisen toinen puoli antaa kristillisyyden vihaajille, jotka keksivät kyllä katoamisille toisen puolen. Heidän teoriansa antaisi vihalle siivet kristittyjen verenvuodatukseen.
Sitten menemme jälleen huomiseen päivään ja siihen, kun ylösotto on tapahtunut siinä klo 10:00 paikkeilla. Olav Rodgen näyssä maailmansotaa koskeva hirveä uutinen tulisi samana päivän aikana kun ihmiset ovat järkyttävän katoamiskatastrofin keskellä. Siellä mainitaan mm. koreassa kadonneiden tuhatpäinen luku, joka viittaisi pakotettuun pelastuvaan joukkoon, joissa olisi paljon YK:n jäseniä. Kyseessä on siis Eteläkorea, jossa olisi YK:n edustajia. Pohjoiskorea on taas maailman pahimmin kristittyjä vainonnut maa, jossa on jopa vankiloissa tuhansia kristittyjä. Nämä katoaisivat kaikki pois alta. Minkä alta? Länsimaiden tiedustelu on pannut merkille, että Pohjoiskorea valmistautuu laukaisemaan pitkän matkan ohjuksen. Kukaan ei voi tietää, onko ohjuksessa ydinkärki vai ei. Tämä on se oikea paikka Pohjoiskorealta pystyttää valmis ydinase uhaksi lännelle. Uskon että ylösoton kanssa samana päivänä länsi tekee iskun Pohjoiskorean laukaisualustoja vastaan, uraania rikastavaa käynnistellä olevaa ydinvoimalaa vastaan, jotta Pohjoiskoreasta ei kyettäisi enää uhkaamaan naapureita ydiniskuilla. Samana päivänä saatetaan tehdä isku myös Iranin ydinvoimalaan, jossa rikastetaan uraania. Nämä iskut olisivat aika luonnollinen jatke toinen toiselleen, mutta niiden hinta olisi kova mutta silti lähestulkoon välttämätön maailman turvallisuudelle. Olav Rodgen näyssä sanotaan selvästi, että idän ja lännen diplomaattiset suhteet ovat katkenneet ja kolmas maailmansota saattaa syttyä milloin tahansa. Jos länsi tekee ennalta ehkäisevän iskun Pohjoiskoreaan ja Iraniin, niin näiden luonnolliset liittolaiset, ainakin Kiina ja Venäjä katkaisevat suhteensa länsimaihin, USA, NATO-maat, Eteläkorea, Japani jne... Siitä alkaisi melkoinen mylly, jossa Suomi ja koko pohjoinen kalotti on vaarassa joutua Venäjän puolustus-strategian hampaisiin. Olemme siis aika 1:1 tilanteessa, jossa voisi tapahtua täsmälleen kirjoittamani skenaario. Myöhemmin ja aika pian astuu esiin rauhanruhtinas, joka onnistuu "pelastamaan" maailman, "pientä palvontaa" vastaan. Kristillisyys katoaa jälleen maan alle.

Vastaukset

valmiina lähtöön

#24344 Re: Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

2013-11-08 00:03:36

#24328: - Törmäsin tällaiseen! Taitaa teidän profetiat olla aika pielessä!

Tarkkaa päivää ja hetkeä tuolle tapahtumalle on turha määrätä ja arvuutella, koska päivää ja hetkeä emme tiedä, se on vain Taivaan Isän tiedossa.  Herra pitää kyllä omansa kuulolla ja viestittää asioista, että Herran omat osaavat olla valmiina.