Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#12026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

29.04.2013 08:02

#12024: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

Ajattelin sanoessani millainen Suomalainen yhteiskunta oli tuolloin ja millaista POLITIIKKAA Suomessa tuolloin tehtiin.Ja että Suomi oli aidosti itsenäinen

Sisäpolitiikka oli hyvinkin konservatiivista ja rikkaita suosivaa. Hyvinvointivaltiota ei vielä ollut. Itsenäisyys tarkoitti eristäytymistä. Ajattelusi kuulosta joltain kummalliselta persujen, kristillisteokraattien ja kokoomuksen oikeistosiiven sekasotkulta. Täyttä impivaaralaisuutta joka tapauksessa.


Vieras

#12027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

29.04.2013 08:02

#12021: Mitä eroa uhrin näkökulmasta? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Ilmoitin tästä TAAS ylläpidolle. Alkaa huumorintajua kyllä loppua sinun kanssasi, kun et pääse tästä homouden ja pedofilian yhdistämis-ajatuksestasi, vaikka sinusta on tehty jo kaksi ilmoitusta nettipoliisillekin. Toivotaan, että he todellakin puuttuvat tähän asiaan, jos ylläpito on siihen liian saamaton.

Sinun täytyisi tajuta, ettei noissa sinun pohdinnoissasi ole mitään järkeä. Lapsi ei ota mallia vanhemmilta, kukaan ei määrää esimerkillään kenenkään seksuaalista suuntausta. Vai voisitko selittää, miksi heterovanhemmat jatkuvasti kasvattavat homoseksuaaleja lapsia? Pedofilia ei ole millää lailla yhteydessä siihen, onko ihminen heteroseksuaali vai homoseksuaali. Ihan yhtä lailla voisi väittää, että heterouden ja pedofilian raja on vain juridinen, mutta uhriksi joutuneen lapsen näkökulmasta asialla ei ole mitään eroa. Eikä se, että lapsi näkisikin aikuisten välistä seksiä yksinkertaisesti saa häntä tekemään samanlaisia tekoja toiselle lapselle. On hyvin, hyvin harvinaista ja jo sairaalloista, jos lapsi ylipäätään laittaa mitään toisen lapsen sukuelimiin, olipa hänellä vanhempina heteroita tai homoseksuaaleja. Tässäpä sinullekin taulukko siitä, millaista seksuaalista käytöstä voi lapsella pitää normaalina ja millaista ei. Terve lapsi ei matki kaikkia aikuisten juttuja ja ennen kuin ehdit näsäviisastelemaan tutkimusten mukaan homoparien lapset ovat seksuaaliselta kehitykseltään yhtä terveitä kuin heteroparienkin.

https://www.tornio.fi/index.php?p=Kayttaytyminennormaaliajasyita


Vieras

#12028

29.04.2013 08:12

Jeesuskin vastustaa kristittyjä hihhuleita.
taku

#12029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

29.04.2013 08:24

#12026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

Noh kieltämättä talouspolitiikka oli pikkuisen pielessä.Siinä olen kanssasi samaa mieltä. Mutta kokonaisuuden huomioon ottaen asiat olivat paremmin. Valtio ei rahoittanut abortteja eikä tukenut oopperaa.Sosiaaliturva on kieltämättä hyvä juttu mutta nykyään vatiokäyttää rahoja myös moneen täysin väärään asiaan. Lipposen kaudella täällä saavutti huippunsa harhaluulo että kaikki yhteiskunnan ongelmat ovat rahalla ratkaistavissa mikä ei minusta ole ollenkaan hyvä.


Vieras

#12030 re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 08:44

Tuo on kyllä paksuin vale mitä olen koskaan kuullut!
Lapsihan juuri ottaa esimerkkiä vanhemmiltaan, koska nämä ovat hänen tärkeimmät auktoriteettinsa.
Aikuiset osoittavat omalla esimerkillään lapselle, mikä on sallittua ja mikä ei.
Sama koskee homoseksuaalisuuttakin - jos vanhemmat osoittavat hyväksyntää homoseksuaalisuuden harjoittamiselle, lapsetkin tekevät samoin.
Hyväksi käytetyn lapsen tilanne ei muutu, käyttipä häntä sitten hyväkseen naapurin poika, adoption kautta saatu "veli", murrosikäinen nuori tai aikuinen.
Tilanne on lapsen kannalta yhtä huono joka tapauksessa.
Tämän keskustelun suurin typeryys onkin siinä, ettei kukaan halua keskustella lasten oikeuksista, vaan ainoastaan aikuisten oikeudesta harjoittaa perversioitaan vapaasti kenenkään tuomitsematta.

Vieras

#12031 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

29.04.2013 08:46

#12029: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

Makeasti Taku-oravainen makais Impivaaran sammalvuoteessansa, sinnepä ei sivistyksen ja tasa-arvon kaameus ehtisi milloinkaan....

veritas

#12032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

29.04.2013 08:50

#12027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: 

Tutkimukset (jotka ovat maksettuja, tarkoitushakuisia, yksipuolisia ja vääristeltyjä) eivät ole koskaan Jumalan Sanan veroisia. Jeesus itse sanoo, Markus 13.luku jae 31 : "Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa."

Vetoatte kovin mielellään tutkimuksiin saadaksenne niistä tukea homouden harjoittamiseen. Haluatte selittää vääryyden -itsevalitun sellaisen - normaaliksi seksuaaliseksi käyttäytymiseksi. Eikö olisi rehellisempää tehdä parannus Jumalan edessä ja luopua homouden synnistä ennen kuin se tuhoaa teidät ja muutkin ?

Tiedän että homoja on kuollut aids:iin ja hepatiitti-sairauksiin, näin itse v. 1992 eräässä Helsingin sairaalassa kuinka Juha R. -niminen (en voi kertoa sukunimeä Henkilötietolain vuoksi ) homo makasi vatsa turvonneena teho-osastolla johtuen hepatiitti-sairaudesta. Hän kuoli sairaalassa, kuulin tämän poliisilta myöhemmin. 

Moniko ilmoittautui?

#12033 PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 08:52

Moniko teistä on joutunut lapsena samaa sukupuolta olevan seksuaalisen kanssa käymisen uhriksi?
Olkaa hyvä ja ilmoittakaa se tutkijoilla.
Jos taas olette itse käyttäneet hyväksenne lapsena tai nuorena itseänne nuorempia samaa sukupuolta olevia, ilmoittautukaa heti tutkijoille, jotta saamme luotettavan tutkimuksen asiasta.

Vieras

#12034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

29.04.2013 08:54

#12031: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arvokeskustelun avaus

"Makeasti Taku-oravainen makais Impivaaran sammalvuoteessansa, sinnepä ei sivistyksen ja tasa-arvon kaameus ehtisi milloinkaan...."

Homo-rakkautta pukkaa!


Vieras

#12035 Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:02

#12033: Moniko ilmoittautui? - PIKA TUTKIMUS 

 

Tuollaisten tutkimusten luotettavuus on samaa luokkaa kuin lähdeainesto. Jos lähdeaineisto ei ole luotettavaa, miten tutkimuksesta voisi tulla luotettava? Tutkimusten mukaan suojatiellä kuolee eniten jalankulkijoita yliajon seurauksena, joten älkää ylittäkö katua suojatien kohdalta, sillä se on tutkimusten mukaan vaarallisin paikka!
Usko tai älä

#12036 Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:06

#12035: - Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Äläpäs nyt! Kyllä tutkijat ovat varmasti kysyneet kaikkien homoperheiden lapsilta, ovatko nämä käyttäneet muitten perheitten pienempiä lapsia hyväkseen vanhempiensa esimerkin seurauksena.

Vieras

#12037 Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:12

#12036: Usko tai älä - Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Aha... ovatko tutkijat tutkineet myös niitä toisten lasten hyväksikäyttämiä lapsia - moniko heistä on eksynyt homouden harjoittajaksi, isompien lasten hyväksikäytön seurauksena?

Vieras

#12038 Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:15

#12037: - Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

"Vai voisitko selittää, miksi heterovanhemmat jatkuvasti kasvattavat homoseksuaaleja lapsia? Pedofilia ei ole millää lailla yhteydessä siihen, onko ihminen heteroseksuaali vai homoseksuaali." Tuossa edellä vastaus taisi jo tullakin.
Lapsi ei omaksu vanhempien seksuaalista SUUNTAUSTA

#12039 Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 09:20

#12030: - re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

Olen laittanut nämä tänne ennenkin. On aivan selvästi todistettu, ettei lapsen seksuaalisella suuntauksella ole mitään yhteyttä vanhempien seksuaaliseen suuntaukseen. Sinä täällä esität jatkuvasti paksuja valheita, joilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Keksit näitä ihan omassa mielessäsi kerta toisensa jälkeen.

Ensimmäinen tutkimus on pitkäaikaisseuranta lesbo-äitien kasvattamien lasten seksuaalisesta kehityksestä. Kontrolliryhmänä oli heteroperheissä kasvaneita lapsia. Kaikki lapset tavattiin 9,5 vuoden iässä ja toisen kerran aikuisiällä, 23,5 vuoden iässä. Tutkimuksen mukaan lesboäitien perheessä lapsista tulee yhtä suurella todennäköisyydellä heteroseksuaaleja kuin heteroseksuaalisten vanhempien lapsista. Ympäristöllä ei siis ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä (kehityspsykologia) ja sen oikeudet omistaa American Psychological Association.

http://www.silveroakcasino.com/blog/wp-content/uploads/3.pdf

Toinen tutkimus. Tässä tutkittiin homoseksuaalien miesten vähintään 17-vuotiaiden poikalasten seksuaalista suuntautumista. Tutkimus on vakioitu sen suhteen, kuinka paljon pojat viettivät isiensä kanssa aikaa kasvunsa aikana. Isien seksuaalisella suuntauksella ei ollut merkitystä poikien seksuaaliseen kehitykseen. Suurin osa homoseksuaalien isien pojista kasvoi heteroseksuaaleiksi, ihan samassa suhteessa kuin väestössä keskimäärin ja samassa suhteessa kuin heteroseksuaalisiin perheissä kasvaa homoseksuaaleja. Ympäristöllä ei ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä.

http://ibdigital.uib.es/greenstone/collect/portal_social_old/import/varis/familia/varis0149.pdf

 

Huomaa toki myös, että edelleenkin lähes jokainen suomalainen aikuinen homoseksuaali on heterovanhempien kasvattama, sillä meillähän ei ole kovin paljon ollut näitä saman sukupuolen perheitä. Että se siitä mallin ottamisesta.

 


Vieras

#12040 Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 09:20

#12030: - re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

"Sama koskee homoseksuaalisuuttakin - jos vanhemmat osoittavat hyväksyntää homoseksuaalisuuden harjoittamiselle, lapsetkin tekevät samoin."

Tämähän Sinua tuntuu eniten huolestuttavankin - että lapset hyväksyisivät ihmisten oikeudet olla omanlaisiaan!!!

Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että joku heitä hyväkseen käyttäisi. Se on aina tuomittavaa tekijän ja uhrin sukupuolesta riippumatta.  Sotket aikuisten "perversion" mallioppimisen ja hyväksikäytön pakkomielteisellä tavalla, jota ei tunnu mikään järkiperustelu järkyttävän.

Mutta otetaanpa vielä todennäköisyysmatematiikkaan perustuvat lähtökohdat niiden sijalle. Aikuisista on homoja arviolta kaksi sadasta (arvioita on monia, otan tässä nyt yhden niistä).  Myös lapsista on sama luku, jolloin homoparin (jos kaikki homot operustaisivat perhaan) lapsen todennäköisyys olla homo on kaksi sadasta noissa tapauksissa. Tällöin heidän todennäköisyytensä olisi neljä kymmenestä tuhannesta koko väestössä. Koska ei ole oletettavaa, että homoparit esittelisivät seksiaktejaan lapsille sen enempää kuin heterotkaan, riski mallioppimistilanteeseen on sama. Ajatellaan sille kuvitteellinen arvo yksi tuhannesta (joka on varmaan rankasti yliarvioiva). Näin heterolapsen riski altistua mallioppimiseen olisi heteroperheessä n. 1/1000 ja homolapsen likimain nolla. Koska perheistä valtaosa on heteroperheitä, altistuminen olisi siis myös lähellä arvoa yksi tuhannesta. Homolapsen riski altistua homoperheessä olisi näillä olettamilla myös 1/1000 ja heterolapsen likimain nolla. Kuitenkin noita homolapsia on homoperheissä vähän, tässä se oletettiin arvoksi kaksi sadasta. Tällöin homoperheissä olevan homolapsen altistuminen olisi koko väestön tasolla tuhannesosa luvusta 4/10000 eli neljä miljoonasta.

Ja huomattavaa edelleen on, että lähdin olettamuksestasi, että tällainen mallioppiminen on olemassa. Lienee tottakin, että lapset saattavat traumatisoitua seksin runsaasta näkemisestä liian varhain. Traumatisoitumisen aste ei riipu kuitenkaan siitä, onko kyse homo- vai heteroseksistä. Lapsen seksuaalinen orientaatio ei myöskään muutu tällaisista kokemuksista. Ja jos väität perusteetta, että homot esittelevät lapsille aktejaan heteroja enemmän, syyllityt jälleen ihmisryhmän leimaamiseen, joka on rikoslaissa kielletty.


Vieras

#12041 Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:22

#12038: - Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Vanhempien lasten tekemää hyväksi käyttöä ei juridisesti pidetä hyväksikäyttämisenä, eikä lääketieteellisesti pedofiliana. Ethän toki niin väittänytkään kun lainasit tuota Raamatun jaetta, jossa mainitaan pienempien vietteleminen. Pienemmän vietteleminen on maallisen lain mukaan rangaistavaa vain silloin jos tekijä on täysi-ikäinen. Raamatun jakeessa ei mainittu mitään ikää: Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

Vieras

#12042 Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 09:24

#12030: - re: Lapsi ottaa mallia vanhemmilta

"Tuo on kyllä paksuin vale mitä olen koskaan kuullut!
Lapsihan juuri ottaa esimerkkiä vanhemmiltaan, koska nämä ovat hänen tärkeimmät auktoriteettinsa.
Aikuiset osoittavat omalla esimerkillään lapselle, mikä on sallittua ja mikä ei.
Sama koskee homoseksuaalisuuttakin - jos vanhemmat osoittavat hyväksyntää homoseksuaalisuuden harjoittamiselle, lapsetkin tekevät samoin."

Homo-seksin käytännön esimerkkien lisäksi antavat MYÖS suusanallisesti  pervessiyteen ohjaavaa sukupuolivalistusta!

PIDÄN SUORANAISENA IHMEENÄ, JOS TUOLLAISESSA KASVUYMPÄRISTÖSSÄ LAPSI EI OLISI SEKSUAALI/SUKUPUOLI-IDENTITEETILTÄÄN HÄIRIINTYNYT!

Nythän mä jo hokasin!

#12043 Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:24

#12038: - Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Eli lapset omaksuvat seksuaalisuuden toisilta lapsilta, jotka kokoilevat asioita vanhemmilta oppimiensa esimerkkien perusteella?!

Vieras

#12044 Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:29

#12036: Usko tai älä - Re: Re: PIKA TUTKIMUS

Tein TAAS ilmoituksen ylläpitäjälle. Lisäksi muistutin myös ylläpitäjää siitä, että rikoslakia tulkitaan niin, että myös ylläpitäjä, joka on tietoinen tällaisista puheista ylläpitämällään sivustolla, eikä puutu siihen, on itsekin syyllinen:

"Jos ylläpitäjä, tultuaan tosiasiallisesti tietoiseksi saatavilla pidetystä ai- neistosta, päättää sallia aineiston esillä olon jatkumisen, ottaa hän itse myös oikeudellista vastuuta aineiston levittämisestä. Kun ylläpitäjä täs- tä eteenpäin tietoisesti sallii lainvastaisen aineiston olevan ylläpitämäl- lään sivustolla yleisön saatavilla, kysymys on hänen kohdallaan tunnus- merkistön mukaisesta aktiivisesta aineiston pitämisestä yleisön saata- villa (eli tästä lähtien aktiivisesta teosta)."

Lähde: http://www.poliisi.fi/poliisi/helsinki/home.nsf/files/510AF37FD1A3851EC22579E0002EAB1C/$file/17-34-11%20työryhmäraportti%20luonnos%2012042012.pdf

Nyt taidan kysäistä tästä asiasta jo suoraan nettipoliisilta.

 

Homouden synnystä

#12045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:33

#12043: Nythän mä jo hokasin! - Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Aivan! Homovanhemmat antavat vääristyneen kuvan seksuaalisuudesta adoptiolapsilleen, jotta nämä viettelevät saamansa esimerkin mukaan muita lapsia kokeilemaan homouden syntejä. Lapsi saadaan orjuutettua synnille, ennen kuin hän edes tajuaa, mikä on oikein ja mikä väärin. Silti lain mukaan ei ole tehty mitään rikosta, vaikka lapsi on joutunut hyväksikäytön kohteeksi. Homouden synty on valinta, johon lapsi tai nuori voi joutua eksytetyksi, jo ennen kuin edes ymmärtää tekevänsä vääryyttä. Raamattu on siis oikeassa kun siinä sanotaan, että homouden harjoittajat ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnottomaan. He eivät vain tajua tulleensa eksytetyiksi.
Ihan vapaasti

#12046 Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:38

#12044: - Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Keskustelu on täysin asiallista ja aiheena on ollut mm. homouden synty. Homouden synnystä saa jokaisella olla omat käsityksensä, eikä käsitysten ilmaisemista voida kieltää. Suomessa on sananvapaus, joka turvaa oikeudet mielipiteiden ilmaisuun. Homouden syntymisestä keskusteleminen ei ole kiellettyjen aiheiden listalla.

Vieras

#12047 Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:41

#12046: Ihan vapaasti - Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Jos aihe olisi kielletty, kyse olisi fasismista.

Vieras

#12048 Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:42

#12046: Ihan vapaasti - Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

Jos homouden synty -keskustelussa esitetään väitteitä, että homoavioliitto tai siinä tehty adoptio johtaisi muuta väestöä runsaampaan lasten hyväksikäyttöön, väite on rikoslain tarkoittamassa mielessä herjaava.


Vieras

#12049 Re: Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:43

#12046: Ihan vapaasti - Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS Keskustelu on täysin asiallista ja aiheena on ollut mm. homouden synty.

 

Keskustelun aiheena on kylläkin se, miten ihanaa entisvanhaan oli. Kesät olivat pitempiä ja kuumempia kuin nykyään, eikä valtio rahoittanut abortteja eikä tukenut oopperaa.


Vieras

#12050 Re: Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 09:47

#12039: Lapsi ei omaksu vanhempien seksuaalista SUUNTAUSTA - Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta 

 

Tutkimuksesta ei selviä miten kävi homoperheiden adoptoimille lapsille, tai homoperheiden naapureiden lapsille? Tuliko heistä homoseksuaaleja? Jos lapset oppivat homoseksuaalisuutta toisiltaan niin moniko heistä jäi pysyvästi homoksi, homoutta kokeiltuaan?