Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Lapsi ei omaksu vanhempien seksuaalista SUUNTAUSTA

#12039 Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

29.04.2013 09:20

#12030: - re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

Olen laittanut nämä tänne ennenkin. On aivan selvästi todistettu, ettei lapsen seksuaalisella suuntauksella ole mitään yhteyttä vanhempien seksuaaliseen suuntaukseen. Sinä täällä esität jatkuvasti paksuja valheita, joilla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Keksit näitä ihan omassa mielessäsi kerta toisensa jälkeen.

Ensimmäinen tutkimus on pitkäaikaisseuranta lesbo-äitien kasvattamien lasten seksuaalisesta kehityksestä. Kontrolliryhmänä oli heteroperheissä kasvaneita lapsia. Kaikki lapset tavattiin 9,5 vuoden iässä ja toisen kerran aikuisiällä, 23,5 vuoden iässä. Tutkimuksen mukaan lesboäitien perheessä lapsista tulee yhtä suurella todennäköisyydellä heteroseksuaaleja kuin heteroseksuaalisten vanhempien lapsista. Ympäristöllä ei siis ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä (kehityspsykologia) ja sen oikeudet omistaa American Psychological Association.

http://www.silveroakcasino.com/blog/wp-content/uploads/3.pdf

Toinen tutkimus. Tässä tutkittiin homoseksuaalien miesten vähintään 17-vuotiaiden poikalasten seksuaalista suuntautumista. Tutkimus on vakioitu sen suhteen, kuinka paljon pojat viettivät isiensä kanssa aikaa kasvunsa aikana. Isien seksuaalisella suuntauksella ei ollut merkitystä poikien seksuaaliseen kehitykseen. Suurin osa homoseksuaalien isien pojista kasvoi heteroseksuaaleiksi, ihan samassa suhteessa kuin väestössä keskimäärin ja samassa suhteessa kuin heteroseksuaalisiin perheissä kasvaa homoseksuaaleja. Ympäristöllä ei ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä.

http://ibdigital.uib.es/greenstone/collect/portal_social_old/import/varis/familia/varis0149.pdf

 

Huomaa toki myös, että edelleenkin lähes jokainen suomalainen aikuinen homoseksuaali on heterovanhempien kasvattama, sillä meillähän ei ole kovin paljon ollut näitä saman sukupuolen perheitä. Että se siitä mallin ottamisesta.

 

Vastaukset


Vieras

#12050 Re: Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta

2013-04-29 09:47:35

#12039: Lapsi ei omaksu vanhempien seksuaalista SUUNTAUSTA - Re: re: Lapsi ei ota mallia vanhemmilta 

 

Tutkimuksesta ei selviä miten kävi homoperheiden adoptoimille lapsille, tai homoperheiden naapureiden lapsille? Tuliko heistä homoseksuaaleja? Jos lapset oppivat homoseksuaalisuutta toisiltaan niin moniko heistä jäi pysyvästi homoksi, homoutta kokeiltuaan?