Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#12027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

29.04.2013 08:02

#12021: Mitä eroa uhrin näkökulmasta? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Ilmoitin tästä TAAS ylläpidolle. Alkaa huumorintajua kyllä loppua sinun kanssasi, kun et pääse tästä homouden ja pedofilian yhdistämis-ajatuksestasi, vaikka sinusta on tehty jo kaksi ilmoitusta nettipoliisillekin. Toivotaan, että he todellakin puuttuvat tähän asiaan, jos ylläpito on siihen liian saamaton.

Sinun täytyisi tajuta, ettei noissa sinun pohdinnoissasi ole mitään järkeä. Lapsi ei ota mallia vanhemmilta, kukaan ei määrää esimerkillään kenenkään seksuaalista suuntausta. Vai voisitko selittää, miksi heterovanhemmat jatkuvasti kasvattavat homoseksuaaleja lapsia? Pedofilia ei ole millää lailla yhteydessä siihen, onko ihminen heteroseksuaali vai homoseksuaali. Ihan yhtä lailla voisi väittää, että heterouden ja pedofilian raja on vain juridinen, mutta uhriksi joutuneen lapsen näkökulmasta asialla ei ole mitään eroa. Eikä se, että lapsi näkisikin aikuisten välistä seksiä yksinkertaisesti saa häntä tekemään samanlaisia tekoja toiselle lapselle. On hyvin, hyvin harvinaista ja jo sairaalloista, jos lapsi ylipäätään laittaa mitään toisen lapsen sukuelimiin, olipa hänellä vanhempina heteroita tai homoseksuaaleja. Tässäpä sinullekin taulukko siitä, millaista seksuaalista käytöstä voi lapsella pitää normaalina ja millaista ei. Terve lapsi ei matki kaikkia aikuisten juttuja ja ennen kuin ehdit näsäviisastelemaan tutkimusten mukaan homoparien lapset ovat seksuaaliselta kehitykseltään yhtä terveitä kuin heteroparienkin.

https://www.tornio.fi/index.php?p=Kayttaytyminennormaaliajasyita

Vastaukset

veritas

#12032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 08:50:05

#12027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: 

Tutkimukset (jotka ovat maksettuja, tarkoitushakuisia, yksipuolisia ja vääristeltyjä) eivät ole koskaan Jumalan Sanan veroisia. Jeesus itse sanoo, Markus 13.luku jae 31 : "Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa."

Vetoatte kovin mielellään tutkimuksiin saadaksenne niistä tukea homouden harjoittamiseen. Haluatte selittää vääryyden -itsevalitun sellaisen - normaaliksi seksuaaliseksi käyttäytymiseksi. Eikö olisi rehellisempää tehdä parannus Jumalan edessä ja luopua homouden synnistä ennen kuin se tuhoaa teidät ja muutkin ?

Tiedän että homoja on kuollut aids:iin ja hepatiitti-sairauksiin, näin itse v. 1992 eräässä Helsingin sairaalassa kuinka Juha R. -niminen (en voi kertoa sukunimeä Henkilötietolain vuoksi ) homo makasi vatsa turvonneena teho-osastolla johtuen hepatiitti-sairaudesta. Hän kuoli sairaalassa, kuulin tämän poliisilta myöhemmin. 

vieras

#12052 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 09:54:36

#12027: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Rauhoitu!! Lue luotettavista lähteistä tietoa. Et ole asiantuntija tällä alueella. Olisi kaikille, myös itsellesi parempi, kun rauhoittuisit.

Sivusta seurannut.