Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#12044 Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

29.04.2013 09:29

#12036: Usko tai älä - Re: Re: PIKA TUTKIMUS

Tein TAAS ilmoituksen ylläpitäjälle. Lisäksi muistutin myös ylläpitäjää siitä, että rikoslakia tulkitaan niin, että myös ylläpitäjä, joka on tietoinen tällaisista puheista ylläpitämällään sivustolla, eikä puutu siihen, on itsekin syyllinen:

"Jos ylläpitäjä, tultuaan tosiasiallisesti tietoiseksi saatavilla pidetystä ai- neistosta, päättää sallia aineiston esillä olon jatkumisen, ottaa hän itse myös oikeudellista vastuuta aineiston levittämisestä. Kun ylläpitäjä täs- tä eteenpäin tietoisesti sallii lainvastaisen aineiston olevan ylläpitämäl- lään sivustolla yleisön saatavilla, kysymys on hänen kohdallaan tunnus- merkistön mukaisesta aktiivisesta aineiston pitämisestä yleisön saata- villa (eli tästä lähtien aktiivisesta teosta)."

Lähde: http://www.poliisi.fi/poliisi/helsinki/home.nsf/files/510AF37FD1A3851EC22579E0002EAB1C/$file/17-34-11%20työryhmäraportti%20luonnos%2012042012.pdf

Nyt taidan kysäistä tästä asiasta jo suoraan nettipoliisilta.

 

Vastaukset

Ihan vapaasti

#12046 Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

2013-04-29 09:38:15

#12044: - Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS 

 

Keskustelu on täysin asiallista ja aiheena on ollut mm. homouden synty. Homouden synnystä saa jokaisella olla omat käsityksensä, eikä käsitysten ilmaisemista voida kieltää. Suomessa on sananvapaus, joka turvaa oikeudet mielipiteiden ilmaisuun. Homouden syntymisestä keskusteleminen ei ole kiellettyjen aiheiden listalla.

Vieras

#12053 Re: Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

2013-04-29 09:55:43

#12044: - Re: Re: Re: PIKA TUTKIMUS

http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Narsismi

"Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita.[15]

Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita.[15] Hänellä on myös tyypillistä luoda itselleen hovi, jonka hän pitää tyytyväisenä muun muassa lahjonnalla. Hovista pois jäävä tai joutuva joutuu aina vainon kohteeksi.[16] Salon mukaan narsistille tyypillinen temmellyskenttä on tuomioistuinlaitos ja muut siihen liittyvät viranomaiset kuten POLIISI.[17] Viranomaiset ovat narsismihäiriöisille väline oman tahdon läpi viemiseen, siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin kehittämällä näennäisiä ongelmia voidakseen kontrolloida toista. Hän kerää oikeudenkäynteihin valtavasti aineistoa, ja hän on hyvin taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa kulloinenkin peli ja säilytettävä näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta. Häiriöinen voi kohdistaa vastapuoleen aina uusia oikeudenkäyntejä entisten päätyttyä. Ensisijainen tavoite on vastapuolen nujertaminen[18][19"