KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#995 Re: Pirjon plussat ja miinukset:

17.02.2011 14:43

#981: Jäsen - Pirjon plussat ja miinukset: 

 Pirjo Peltoniemi on ainakin 60-vuotias? Eläkkeellä? Karsastaa KKY:n varojen laittamista ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön esim. leikkauskampanjoihin, ja kuljettaa ensikoteihin tarttuvia tauteja sairastavia kissoja.

Pirjo Peltoniemellä on kokemusta hoitaa kissoja,  mutta paljon muutakin tarvitaan. Ei "hoidettujen" tai "pelastettujen" kissojen" määrä liene ansio sinänsä?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#997 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

2011-02-17 14:59:23

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

Samapa kai tuo onko kakskytä vai kuuskytä, pääasia että kissat on ykkösenä (niin kuin Pirjolla tuntuu olevan) Eipä ole Terttu paljoa kissojen pelastamisesta hehkuttanut.. Pelkää vaan, että yhditys menee perikatoon, kissoista ei niinkään tunnu olevan huolissaan.

Mielestäni siinä on jo ansiota riittämiin, että Pirjolla on huomattavasti kokemusta niin kissoista kuin oman yrityksen pyörittämisestä. Ennen kaikkea hänellä on kokemusta KKY:n hallitustoiminnasta. Mitä sellaista kokemustaTertulla tai muilla on jota KKY:n puheenjohtajuudessa tarvitaan ja jota Pirjolta ei löydy? Ei tässä nyt sentään presidenttiä haeta vaan organisointi- ja yhteistyökykyistä kissaihmistä :)

Todella järkyttynyt
Vieras

#999 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

2011-02-17 15:12:35

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Melko erikoista että Tertun kannattajat puuttuvat ikään... ?!

Vieras
Vieras

#1002 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

2011-02-17 15:51:29

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Kerropas sinä kaikkitietävä, miten esim. kissarutto todetaan terveen näköisestä kissasta ilman eläinlääkäriä? Ja kerropa tämän jälkeen, miksi HALLITUS on mm. antanut ymmärtää, että terveeltä vaikuttavien kissojen tarkastuttaminen on turhaa rahantuhlausta? Aika oravanpyörässä ollaan.

Muuhun tekstiisi lienee parasta kommentoida näin: HAH HAH HAA!

Miten ikä tai eläkkeellä oleminen vaikuttaa kenenkään kykyyn toimia? Tosin en edes tiedä, onko Pirjo jo yli 60v tai eläkkeellä, mutta se juuri pointti onkin! Mikäli on pääkoppa kunnossa, niin antaa palaa vaan! Kyllä näiden kirjoitusten perusteella tämän sirkuksen päähenkilöistä Pirjo kannattajineen onkin sitä joukkoa, jossa tuokin määre täyttyy. Vastapuoli on oman pääkoppansa tilan tuonut esille myös, ei kuitenkaan kovin edullisesti itselleen näiden esille tulleiden seikkojen valossa tarkastellen ainakaan.

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#1004 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

2011-02-17 16:30:29

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 

Peltoniemi toi meille kissanpentuja, jotka olivat saaneet ruttotartunnan. Veisimme pennut eläinlääkäriin, jos se olisi sallittua KKY:n johdon puolesta. Meitä sitoo ensikotisopimus ja sen rikkomisesta rangaistaan. Pennut olivat terveen näköisiä kaikki KKY:n PJ:n kriteerit täyttäviä kissoja. Itämisajan jälkeen tauti puhkesi ja saastutti kotimme. Pennuista vain yksi jäi henkiin. Tauti on todella ikävä ja sitä on paljon maastossa. Peltoniemi toimi täysin nyt ja silloin PJ:n hyväksymien tapojen mukaan. Peltoniemi on tässä täysin syytön. Tilanne olisi voinut tapahtua kelle vain. Joko KKY LOPETTAA toimintansa tautiriskin takia tai hankitaan karanteenitilat joiden pyörittäminen on useamman ihmisen homma. Pirjo jätettiin muun hallituksen toimesta TÄYSIN yksin Orivedelle. PJ TAI KUKAAN MUUKAAN KIRJEPARJAAJA EI OLLUT VALMIS PANEMAAN TIKKUA RISTIIN AUTTAMISEKSI. KRIISISSÄ HE VETÄYTYIVÄT TÄYSIN. Jälkeenpäin kyllä syytellään! HÄVETKÄÄ! Kissoja te ette tuolloin ajatelleet pätkääkään. Onko ihme, että on hyviä ihmisiä jotka haluavat muuttaa tälläiset pois johdosta jopa kokoamalla voimansa yhteen? Ensikotilaisena saimme apua vain Pirjolta ja muilta kodeilta kriisissä. Emme Kanervolta
Vieras
Vieras

#1006 Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset:

2011-02-17 17:51:13

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset:

Sinä varmaan olet sitten niin tietävä ja osaava, että osaat sanoa heti ensi näkemältä ne piilevätkin sairaudet mitä mikin eläin sairastaa tai kantaa! Mutta raskauttavaa on jos omistat tuollaisen kyvyn niin MIKSI IHMEESSÄ ET KÄYTÄ TAI OLE KÄYTTÄNYT SITÄ KISSATYÖSSÄ JA AUTTANUT PIRJOA VAAN OLET ANTANUT TAUTIEN LEVITÄ. ÄLÄ SYYTÄ PIRJOA VAAN MENE PEILIN ETEEN!! EIKÖ JOKAISEN AKTIIVIN PITÄISI LAITTAA KYKYNSÄ KÄYTTÖÖN?? NIIN PIRJO ON TEHNYT JA HÄNET LYTÄTÄÄN!

LUE PIRJON TOIMINTASUUNNITELMA VAALIPUHEESTAAN, MIETI JA PUHU SITTEN VASTA.

Mutta sehän on nähty ja koettu että Terttu ja hänen lakeijansa kyllä kehuskelevat 32v. kokemuksellaan mutta ketään kentällä kissojen kanssa työskentelevää he eivät auta eivätkä ole auttaneet tuolla kokemuksellaan, se on vain kyykyttämistä ja elvistelyä varten.

Saatte hävetä, mustamaalaatte ja soimaatte, sekä puhutte ilkeästi valhetellen kaikkinaista pahaa ihmisestä, joka on vaivojaan ja aikaansa laskematta auttanut kissoja.

Pirjo peltoniemi
Vieras

#1026 plussat ja miinukset:

2011-02-17 22:27:52

#995: Vieras - Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Ihmettelenpä miten tämä nimimerkki kertoo KARSASTAMISESTANI  leikkauskampanjoihin?  Hoidin nimenomaan viime vuoden leikkauskampanjan yksin, alueilla Orivesi, Lempäälä ja Vesilahti. Ehdotin sitä myös itse ja pyysin saada hoitaa sen.

Näistä tauteja sairastavista on puhuttu jo niin monta ketaa, että jos löytyy joku,niin erikoinen yksilö,  joka osaa kissan katsoa sairaaksi ensisilmäyksellä , pitää osata ennustajan taidot.  Sellainen henkilö on taivaan lahja kaikille järjestöille jotka eläimiä hoitavat ja ottavat talteen.

Jos omaat tämän taidon tulet saamaan hyvin palkatun työn missä eläinsuojelujärjestössä tahansa. Mene ihmeessä hakemaan paikkaa. Sinua tarvitaan kipeästi.

Jokainen joka on ollut kissoja pyydystämässä ja talteenottamassa, tietää että kissa tressaantuessaan kiinniotosta , sairastuu helpommin tautiin , joka muuten vain muhisi sen elimistössä. Tämä koskee kaikkia kiinni otettuja kissoja, mutta useimmiten kuitenkin pentuja. 

Vielä ihmettelen mitä kaikkea kirjoittaja tarkoittaa "paljolla muutakin"?

Mihin kaikkeen vapaaehtoistyöntekijän pitää ehtiä, kun monta kesää peräkkäin, menee kokonaan kissojen ja ihmisten auttamisessa. Lomista ei tietoakaan kesäkuusta marraskuulle.

Yöt pitäisi ehtiä nukkuakin, vai onko sekin kiellettyä KKY:ssä.?

Haukkua kyllä osataan mutta kehuja ei ole saanut koskaan.