KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana
Vieras

#984 Re: Re: Tiedote jäsenille ?

16.02.2011 21:58

#975: Vieras - Re: Tiedote jäsenille ? 

 Syntilistalle lisättäköön lukuisten ihmisten ahdistelu ja kiusaaminen että mustamaalaaminen, jonka jälkeen moni onkin kokenut parhaaksi lähteä pois yhdistyksestä.

Tämä tänään tullut herjauskirje loukkaa jo selkeästi monen ihmisen yksityisyyttä. Siinä on julkaistu täysin yksityinen hallituksen jäsenille kuulumaton muistio. Mistä he ovat ylipäätään sen saaneet? Muistion mukana tulleessa saatekirjeessä valehdellaan ja vääristellään asioita tietyistä yhdistyksen jäsenistä. Tässä on perusteet jo pelkästään kunnianloukkaukselle!

Mitä tällainen haukkumakirje kertookaan sen lähettäjistä? Ei ole puhtaita jauhoja pussissa! Oppositio Pirjo Peltoniemi puheenjohtajaehdokkaanaan haluaa vain palauttaa yhdistyksen oikeaan tarkoitukseensa eli keskittää toiminta kodittomien kissojen pelastamistamiseen sekä valistus- ja ehkäisytyöhön. Tällä hetkellä toiminta KKY:ssä ei ole sitä missään mielessä. Puheenjohtaja ja muu hallitus on ajanut toiminnan aivan alas. MIKSI? Ei edes eräs hallituksen edustaja, jonka kanssa tänään onnistuin puhumaan, pystynyt kertomaan selitystä sille. Hänestä nykyinen puheenjohtaja on kuitenkin siitä huolimatta kykenevä johtamaan yhdistystä. Samainen henkilö sanoi kunnoittavansa myös Pirjon työtä kissojen hyväksi, mutta ei näe silti puheenjohtajan ja muun hallituksen päätöksissä virheitä? Mielenkiintoista! 

Tämä em. hallituksen jäsen paheksui myös sitä, kun olin aiemmin viime vuonna rohjennut kysyä, ottaako yhdistys osaa järjestämääni KKY:n ristiriitoja käsittelevään keskustelutilaisuuden tarjoiluun. Se oli rehvastelua, kun kerroin maksavani sitten itse tarjoilun ja kuitenkin jälkikäteen kehtasin pyytää rahoja sähköpostitse. Laitoin siis pyydettäessä meilitse tilinumeroni tiedoksi niille ihmisille, jotka halusivat maksaa oman osuutensa ja täysin vapaaehtoisesti. En sitä keneltäkään pyytänyt. Samaan hengenvetoon hallituksen jäsen sanoi, että tässä yhdistyksessä ei rahoja laiteta muuhun kuin kissoihin!!! Samalla he kuitenkin maksattavat yhdistyksellä nämä yksityisesti saamansa henkilökohtaiset kanteet. He ovat kukin asianomistajia, ei KKY! Onko tämä sitten kissoihin liittyvä maksu jotenkin? En ymmärrä! Entä se, että taloudenhoitaja Marko Kari saa lähes 16 000 euroa palkkaa vuodessa? Meneekö se jotenkin kissoille? Kyllä se on mielestäni kissoilta vain pois! Kun kysyin puolestaan mitä tämä kyseinen kirjanpitäjä tekee palkkansa eteen, sitä ei osannut tämä hallituksen jäsen myöskään sanoa muuta kuin että ko. henkilö tekee taloudenhoitoa ja jotain muita tehtäviä ja että häenllä on paljon paljon töitä. Totta ihmeessä pitää ollakin, jos tuollaista palkkaa saa, mutta mitä? Hänen työnsä on varmaan erittäin salaista, kun sitä ei hallituksen jäsen tai jäsenistökään saa tietää - tietääkö henkilö itsekään? Hassua, että hallituksen jäsen ei osaa asiasta kertoa, kun on ollut siitä päättämässäkin. Hän ei myöskään tiennyt  mitään tästä haukkumakirjeestä. Ei ole kuulemma lukenut koko kirjettä vielä. Silti hänen nimensä on alla. Aika uhkarohkeaa olla allekirjoittamassa tuollaista herjauskirjettä joka sisältää lisäksi yksityistä postia. Sanoisinpa, että hieman ajattelematonta.

Miksi hallitus on päättänyt olla ottamatta uusia jäseniä? Koska he pelkäävät putoavansa hallituspaikoiltaan ja niin tulee myös käymään! Hallituksella ei ole ole edes oikeutta tehdä sellaista päätöstä, eikä se ole mitenkään perusteltua. Yhdistys, joka toimii lahjoitusten ja jäsentulojen varassa ei voi kieltäytyä ottamasta uusia jäseniä, jotka haluavat toimia kissojen parhaaksi! Ei ole mitään kieltoperustetta! Ja huom, se ei ole peruste, että ei ole samaa mieltä puheenjohtajan kanssa.

Mitä enemmän TE siellä hallituksessa teette näitä "iskujanne", sitä syvemmälle te myöskin uppoatte omaan lokaanne. Oppositio toimii ainakin rehellisesti ja ajaa kissojen etuja. Meidän puolellamme on TOTUUS, joka näyttää olevan teille aivan vieras käsite.

Naulasitte taas itse lisää nauloja omaan "arkkuunne" eli urallanne tässä yhdistyksessä. Perästä päin kuuluu ja silloin puhuu taas virkavalta!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1016 Re: Re: Re: Tiedote jäsenille ?

2011-02-17 19:33:06

#984: Jaana - Re: Re: Tiedote jäsenille ?

"Kun kysyin puolestaan mitä tämä kyseinen kirjanpitäjä tekee palkkansa eteen, sitä ei osannut tämä hallituksen jäsen myöskään sanoa muuta kuin että ko. henkilö tekee taloudenhoitoa ja jotain muita tehtäviä ja että häenllä on paljon paljon töitä. Totta ihmeessä pitää ollakin, jos tuollaista palkkaa saa, mutta mitä? Hänen työnsä on varmaan erittäin salaista, kun sitä ei hallituksen jäsen tai jäsenistökään saa tietää - tietääkö henkilö itsekään? Hassua, että hallituksen jäsen ei osaa asiasta kertoa, kun on ollut siitä päättämässäkin."

Niinpä!! Kyllä maailmaan puhetta mahtuu. MInäkin voin sanoa olevani kiinan keisari ja uskokoon ken tahtoo USKOA. Toinen asia on sitten kun minua vaaditaan todistamaan se ja pystynkö näyttämään toteen olevani kiinan keisari.

Aivan samoin voi sanoa tuolle hallituksen jäsenelle, joka vaan puhuu mutta pystyykö hän todistamaan sen todeksi mitä puhuu.

Näyttääkin tässä yhdistyksessä olevan asiat uskonasiaoita, koska asioiden oikean laidan todistavat dokumentit tuntuvat olevan vain harvojen ja valittujen hallussa (jos niitä yleensäkään on olemassa), eikä niitä pääse katsomaan edes ne joille se oikeus kuuluu.

Ja jos jäsenistölle vuosikokouksessa ei ole selvitetty eriteltynä taloudenhoitajan toimenkuvaa niin faktat jäävät vain pelkkien puheiden varaan SIIS USKONASIOIKSI. Jos ette ole nähneet paperilla eriteltyjä tehtäviä mistä maksetaan, niin älkää ihmeessä uskoko puheita VAATIKAA selvitystä. 16.000 on iso raha ja sen maksamista jäsenistön ei pidä hyväksyä pelkkien puheiden perusteella.

Jos mitään dokumenttia palkanmaksun perusteista ei ole esitetty eikä pyynnöstä huolimatta esitetä niin on todellinen syy epäillä, että tuohon liittyy jotain salattavaa ja hämärää.

Pj kannattajineen ei kylläkään ole esiintynyt tällä foorumilla mitenkään luottamusta herättävästi ja viimeisenkin luottamuksen rippeen heihin vei tuo mustamaalaus"jäsentiedote" joka viittaa vahvasti että he eivät toimi rehellisesti eikä hyvien tapojen mukaan.