KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tapsa
Vieras

#976 Täysin naurettavaa vänkäämistä

16.02.2011 19:10

Mikseivät ne henkilöt jotka eivät halua olla mukana nykyisen KKY:n toiminnassa, perusta uutta yhdistystä. Ei tarvittaisi tällaista järjetöntä taistelua kaikilla mahdollisilla foorumeilla.

Osaako joku asiassa enemmän mukana olevista valottaa hieman tätä puolta?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#977 Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

2011-02-16 19:28:18

#976: Tapsa - Täysin naurettavaa vänkäämistä

Tästähän tässä juuri on kyse. Nykyinen hallitus ei halua tukea työtä kissojen hyväksi, joten heidän todellakin olisi jo joko aika perustaa oma yhdistys sellaisten asioiden ympärille, jotka heitä kiinnostavat tai ainakin jättää yhdistyksen pyörittäminen niille, jotka edelleen haluavat ajaa yhdistyksen alkuperäistä tarkoitusta. Tämän toteutuessa koko keskustelua olisi tarpeetonta jatkaa.

Mutta, siihen asti, jäsenistön enemmistö ja lahjoittajat todellakin pitävät huolen siitä, että KISSOJEN rahoja ei enää pankkitileille haudata ja näitä ilmenneitä epäkohtia ei enää vaieta kuoliaaksi!

Kysymykseesi valotusta voit siis kysyä suoraan nykyiseltä hallitukselta, vastauksen saamisesta takeita ei toisaalta kyllä ole, ainakaan jos odotetaan asiallista tai edes loogista vastausta.

tapsa on oikeassa...
Vieras

#978 Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä TERTTU KANERVO

2011-02-16 20:08:59

#976: Tapsa - Täysin naurettavaa vänkäämistä 

 Olet oikeassa Tapsa! Täysin naurettavaahan se on, että puheenjohtaja Terttu Kanervolta, on kokonaan unohtunut KISSOJEN Katastrofiyhdistyksen pääasia eli KISSAT.

Ihmiset ovat lahjoittaneet rahaa KISSOILLE, ei Tertulle. Kissojen Katastrofiyhdistys on KISSOJEN YHDISTYS, ei Terttu Kanervon, vaikka hän itse niin luuleekin.

TERTTU KANERVO: Vaikka oletkin perustajajäsen KKY:ssä, niin ymmärräthän sinäkin, että EI SINUN OLE MIKÄÄN PAKKO OLLA KKY:ssä, kun et kerran halua jäsenten tahtoa noudattaa.

TERTTU KANERVO: KKY on vapaaehtoistyöllä toimiva yhdistys, jossa sinunkaan EI ole pakko olla!

Koska olet muillekkin ystävällisesti ehdotellut muita yhdistyksiä, ystävällisyyttäni teen sinulle saman palveluksen. Tässä sinulle TERTTU KANERVO muutama ehdotus KKY:n tilalle: Tampereen Eläkeläisten virkistyskerhot, Marttakerho, Kansallisten senioreiden tapahtumat. Eläinyhdistyksiä en listalle laittanut, koska olet niiden kanssa välisi kuulemmma jo pilannut, niin sinua ei niistä mihinkään varmaankaan huolita jäseneksi?