KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1000 Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

17.02.2011 15:31

#998: Vieras - Re: Re: Pirjon plussat ja miinukset: 

 Olisipa mahtavaa saada oikein nimi henkilölle, joka tulee hoitamaan suurehkon yhdistyksen työmäärän ILMAISEKSI! Hän on varmaan todellinen eläinten ystävä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1001 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

2011-02-17 15:41:58

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

Niin että saisitte vetää kaikki mahdolliset ehdokkaat ihan nimeltä mainiten jo etukäteen lokaan vai? Eiköhän se nimi vuosikokouksessa selviä.

Jos et sattunut tietämään, niin yhdistystoiminta on usein ja pääsääntöisesti VAPAAEHTOISTYÖTÄ ja näin ollen ILMAISTA.

Sinulle lienee myös täysin uusi asia, että on näitä ELÄINTEN YSTÄVIÄ, jotka todellakin ovat valmiita tekemään ILMAISTYÖTÄ ELÄINTEN EDUKSI.

Keskity sinä vaan rahojen laskeskeluun, niin kauan, kun vielä mahdollisuus on. Kissojen ystäville kun niillä rahoilla on vain yksi merkitys ja se on saada ne kaikki kokonaisuudessaan kissojen käyttöön. PISTE.

Kyllä välillä sylettää tämä keskustelun absurdi taso.  Osasta kirjoituksista heijastuu ihan suoraan jo Suomen mielenterveyshuollon täysin riittämättömät resurssit.

 

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#1003 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

2011-02-17 16:13:58

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle! 

 

Yhdistyksen nykyinen johto ei ole suostunut kertomaan jäsenilleen edes vuosikokouksessa, mikä on Marko Karin toimeksianto ja mistä tehtävistä tarkalleen hän vastaa. Jos tätä ei kerrota, on täysin NAURETTAVAA vedota suureen työmäärään ja korvaamattomuuteen. Vuosikokouskutsun yhteydessä oli yhteinen tili lahjoituksille sekä jäsenmaksuille. Kanervo perusteli aikaisemmin tilinumeroiden salaamisen sillä, että tilejä eriytetään. Tämä työ on nyt ollut kesken 2 kuukautta ja ei ilmeisesti tulla tänä vuonna tekemäänkään, koska muuten olisi molemmat numerot ilmoitettu. Kari on tehnyt 2 kk turhaa työtä tai Kanervo valehteli. KUKA vastaa tälläisesta pelleilystä tai jäsenille valehtelusta? Kanervo vastaa näihin kyselyihin!
Vieras
Vieras

#1009 Re: Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

2011-02-17 18:00:06

#1000: Vieras - Ilmainen taloudenhoitaja yhdistykselle!

No voihan vihne!! Täällä raikatetaan koko ajan "kuinka paljon taloudenhoitaja tekee töitä" MUTTA ONKO KOSKAAN JÄSENILLE SELVITETTY JA ERITELTY ETTÄ MITÄ NÄMÄ PALJOT TYÖT OVAT!!!! TODISTAKAA NYT HERRAN TÄHDEN SE EDES JOSKUS JA ANTAKAA JASENILLE ERITELTY SELVITYS PAPERILLA SILLÄ VARSINAISESTI JÄSENISTÖ ON TYÖNANTAJA!!!

NYT PITÄÄ ALKAA TULLA SANOJEN VAKUUDEKSI PUHTAITA FAKTOJA PAPERILLA!!!