KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#977 Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

16.02.2011 19:28

#976: Tapsa - Täysin naurettavaa vänkäämistä

Tästähän tässä juuri on kyse. Nykyinen hallitus ei halua tukea työtä kissojen hyväksi, joten heidän todellakin olisi jo joko aika perustaa oma yhdistys sellaisten asioiden ympärille, jotka heitä kiinnostavat tai ainakin jättää yhdistyksen pyörittäminen niille, jotka edelleen haluavat ajaa yhdistyksen alkuperäistä tarkoitusta. Tämän toteutuessa koko keskustelua olisi tarpeetonta jatkaa.

Mutta, siihen asti, jäsenistön enemmistö ja lahjoittajat todellakin pitävät huolen siitä, että KISSOJEN rahoja ei enää pankkitileille haudata ja näitä ilmenneitä epäkohtia ei enää vaieta kuoliaaksi!

Kysymykseesi valotusta voit siis kysyä suoraan nykyiseltä hallitukselta, vastauksen saamisesta takeita ei toisaalta kyllä ole, ainakaan jos odotetaan asiallista tai edes loogista vastausta.

Vastaukset

Opposition edustaja
Vieras

#985 Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

2011-02-16 22:57:35

#977: Vieras - Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä 

Tapsa - Tässä alla otos KKY:n säännöissä olevasta yhdistyksen tarkoituksesta: 

2 § Tarkoitus
"Yhdistyksen tarkoituksena on kodittomista kissoista huolehtiminen. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii ottamaan toimialueellaan oleskelevat kodittomat kissat talteen tilapäisiin hoitokoteihin. Hoitokodeissa kissoille annetaan asianmukainen hoito. Mikäli kissaa ei suvunjatkamisen estämiseksi ole leikattu, huolehditaan leikkauttamisesta, ja kissan kuntouduttua se sijoitetaan vakinaiseen kotiin. Yhdistys pyrkii kodittomien kissojen lukumäärän vähentämiseen. Yhdistys levittää tietoa kodittomien kissojen asemasta ja kissojen hoidosta. Yhdistys kannattaa tehokasta lainsäädäntöä kissojen aseman parantamiseksi yhteiskunnassa sekä tekee tähän liittyviä esityksiä.
Toimintansa tukemiseksi yhdistyksellä on oikeus omistaa toimintaansa varten kiinteää ja irtainta omaisuutta. Yhdistys voi järjestää myyjäisiä, arpajaisia ja rahankeräyksiä sekä ottaa vastaan testamentteja ja muita lahjoituksia. Toimintaansa varten yhdistys hankkii tarvittaessa asianmukaiset luvat."



Mitään näistä säännöissä olevasta kohdasta ei nykyisessä KKY:ssä enää oikeastaan noudateta. Toiminta on ajattu nykyisen puheenjohtajan ja hän johtaman tynkähallituksen toimesta lähes täysin alas. Haluamme oppositiossa palauttaa toiminnan sen alkuperäistä tarkoitusta vastaavaksi eli taistelemme tässä kissojen puolesta ja varsinkin ns. puolivillien kissojen, jotka ovat muodostaneet enemmistön yhdistyksen talteenottamista kissoista.

Perustakoon nykyinen hallituskokoonpano oman vapaamuotoisen "marttakerhon", jossa he voivat tehdä mitään vaan. Yhdistyksessä on yhdistyksen säännöt ja nyt niitä on rikottu todella räikeästi, että olemme joutuneet nostamaan kanteita ja lisää on tulossa viime päiväisten hallituksen toimien johdosta. Tämä hallituksen toiminta on mennyt aivan käsittämättömäksi farssiksi. Kyllä tähän on jokin roti saatava! He eivät pysty edes asialliseen keskusteluun. Viranomaisten tulo mukaan, on ainoa ja viimeinen keinomme vastata hallituksen mielivaltaisiin ja lainvastaisiin tekoihin. Ikävää mutta totta!

Vieras
Vieras

#1095 Re: Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

2011-02-18 15:12:46

#977: Vieras - Re: Täysin naurettavaa vänkäämistä

Mietn nykyisen hallituksen pitäisi perustaa oma yhdistys? Hehän ovat keränneet nykyiset varat yhdistykselle.

Vai kuvitteletteko todella: he jättäisivät varat teille , sekä perustaisivat uuden yhdistyksen? Älkää unta nähkö.

Olen seunannut Peltoniemien toilailua - eikä enää muuta voi kun ihmetellä.