KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kateellista porukkaa
Vieras

/ #942 Re: Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää

14.02.2011 21:31

#916: Vieras - Re: Yksi ihmetyksen aihe lisää 

 

"Onhan auton katollakin sininen lamppu ja kyljessä Lukee suurellisesti ELÄINTENPELASTUS."

Ihan vain tarkennuksena, että auton katolla on oranssi majakka, sillä sininen väri kuuluu häytysajoneuvolle. Niin ne asiat voivat muuttua. Paljon muutakin on puheissa muuttunut. Joku väitti jopa jossain asiakirjassakin, että auton kyljessä lukee "Oikeutta eläimille"!!!!!!

Kuulut ilmeisesti Kanervon jengiin, kun väritkin jo sekoavat. Luetun ymmärtäminen on sentään tässä mennyt oikein.

Ja tekstin "ELÄINTEN PELASTUS" jälkeen lukee puhelinnumero, mihin voi soittaa. Pariskunta nimittäin harrastaa vapaaehtoista eläinten pelastustyötä, jos joku ei satu vieläkään sitä tietämään.

Siihen kuuluvat myös kaikki luonnonvaraiset eläimet. Ja kattomajakka on erittäin tarpeellinen liikenneturvallisuuden kannalta silloin, kun joudutaan pysähtymään vaikkapa vilkkaasti liikennöidyn tien varteen lopettamaan esim. auton alle jäänyttä kituvaa eläintä tai  osallistumaan vaikkapa peuran ohjailuun ulos hirviaidan aukosta tms. Eikös Sinunkin mielestäsi pitäisi liikenneturvallisuus ottaa huomioon? Vai eikö käsityskyky riitä?

Mitähän ihmeellistä tuossa kaikessa ylipäänsä nyt sitten on? Ei voi olla totta, että paljolti vapaaehtoistyön varassa oleva eläinsuojelutyökin saa aikaan nälvintää ns. "omien" keskuudessa jopa ajoneuvon tekstin ja kattomajakan osalta.

Mitähän tuostakin irvistelystä voi päätellä tuollaisista ihmisistä? Nykyisen puheenjohtajan tukijoukkoja vai?

Kannatan varmasti Pirjo Peltoniemeä uudeksi puheenjohtajaksi.