KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#937 Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

14.02.2011 15:11

#933: rapatessa roiskuu - tässäpä "asiallisia" kommentteja!!  

 Eihän Terttu ja tynkähallitus pysty enää millään järkevällä tavalla kommentoimaan tekemisiään, kun niihin ei ole mitään todellista ja järkevää selitystä. Jäljellä on vain haukkuminen ja mustamaalaaminen, mutta onneksi yhdistyksen jäsenistössä on ihan fiksuja ja asiallisia ihmisiä, jotka osaavat ajatella omillakin aivoillaan, eivät suostu Tertun ja avustajiensa aivopestäviksi.

Päällisin puolin Terttukin on halutessaan aivan ystävällinen ja todella herttainen ihminen, mutta aika äkkiä se todellinen luonne kuitenkin paljastui minullekin. En ollut uskoa korviani ja silmiäni. Tämä kaikki perustuu siis omakohtaiseen kokemukseeni hänestä. Nyt vyyhden avautuessa on paljastunut lisää asioita, jotka tukevat tätä käsitystäni hänestä. Aika paljon pitää tapahtua, että käsitystäni enää Tertusta muutan. Jokainen on toki inhimillinen ihminen, mutta Terttu kumppaneineen on mennyt niin hakoteille toimissaan että oksat pois ja pala latvaakin. Alkaa meikäläisen rauhallinen luonnekin ärsyyntymään voimakkaasti.

Minun kokemukseni hänestä ovat olleet kuitenkin varsin mitättömiä, mitä jotkut toiset ovat joutuneet kokemaan. Minusta tuollainen käyttäytyminen on jo suorastaan aivan sairasta ja pakkomielteistä. Vahva narsistinen luonne on ehkä myös toinen oikea käsite tähän tilanteeseen, vaikka mikään ammattilainen ole näitä sanomaankaan.

Jos puheenjohtaja olisi kykenevä asialliseen ja yhdistyslainmukaiseen toimintaan, hän antaisi päätösvallan jäsenistölle, jolle se kuuluukin, eikä yrittäisi estää myöskään uusien jäsenien tuloa yhdistykseen.

Nykyinen hallituksen päättämä jäsentenottokieltohan ei ole millään tavalla perusteltua. Terttu itse perustelee tätä kieltoa häntä ja tynkähallitusta vastaan nostettujen HENKILÖKOHTAISTEN kanteiden olemassaololla, mutta se ei ole mikään todellinen syy kieltäytyä uusista jäsenistä.  Korkeintaa tekosyy! Miten se ylipäätään muka vaikuttaa asiaan? Kanteet on nostettu heidän yhdistyslainvastaisista toimistaan johtuen.

 Verottajan mukaan yleishyödyllinen yhdistys ei ole enää yleishyödyllinen, jos se ota jäseniä vastaan. Viimeistään verottaja tulee ottamaan kantaa tähän asiaan! Jos ei ole jo ottanutkin?

Törkeää toimintaa Terttu Kanervolta ja tynkähallitukselta. Teille voi tulla pitkä penni maksettavaksi tekemistänne laittomuuksista ja muista arveluttavista toimistanne!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#940 Re: Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

2011-02-14 19:55:29

#937: Vieras - Re: tässäpä "asiallisia" kommentteja!!

Taitaa vaan olla sellainen juttu, että nyt heille ei ole enää mitään väliä mihin ne "Tertun keräämät, itselleen ja kummpaneilleen omimat" (ovat usein tuoneet kommenteissaan tämän asian esille, turha alkaa uhkailemaan) rahat menevät; verottajalle, lakimiehelle etc. kunhan ne vaan hassaantuu ihan mihin vain muttei kissoihin ja ettei vaan niitä pystyisi enää kukaan muu käyttämään KISSOIHIN!! Esimerkiksi mahdollisesti Pirjo Peltoniemi, tuleva yhdistyksen kyvykäs puheenjohtaja, jolla muuten taitaa olla jo murska kannatus JIPPII!!

Ainakin ero on kuin yöllä ja päivällä näiden kahden henkilön välillä, ja kiiiirkkkaasti auringossa paistatellen Pirjon hyväksi!!