KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

satusetä
Vieras

/ #946 olipa kerran.....

15.02.2011 09:31

Olipa kerran, aikojen alussa, pieni mukava joukko, joka kahvitteli pienessä mukavassa kodissa ja päätti että pienimukava yhdistys olisi tosi mukava.Niinpä yhdistys perustettiin ja pienimukava joukko teki ahkerasti töitä ja etsi lisää pieniämukavia jäseniä.Yksi pienenmukavan yhdistyksen ensimmäinen jäsen halusi olla suuri johtaja.Ja hänet nostettiin korkealle jaluastalle, että näkisi hyvin koko pienenmukavan yhdistyksen kaikki uudetkin jäsenet.Jäseniä alkoi tulla ja tulla ja tulla ja pienimukava yhdistys olikin jo iso mukava yhdistys.Silloin pienimukava joukko päätti tehdä siitä Ry:n. Isomukava yhdistys kasvoi ja kasvoi ja lisää pieniämukavia jäseniä tuli ja meni. Sitten yksi pienimukava jäsen halusikin muuttaa vähän isoa mukavaa yhdistystä. Hui. Silloin suuri johtaja suuttui ja näytti ettei suuressa mukavassa yhdistyksessä kaivata uudistuksia.Pienimukava jäsen poistui hiljaa yhdistyksestä, mutta ihmetteli kovasti. Sen jälkeen suuri johtaja päätti ettei isoon mukavaan yhdistykseen oteta enää pieniä epämukavia jäseniä. Kaikki epämukavat jäsenet hiillostettiin vähitellen pois isosta mukavasta yhdistyksestä ja sinne jäivät vain suuren johtajan pienet mukavat kaverit.

Rypäs Kaneli= iso johtaja, jo ikääntynyt epämukava yksilö, joka kiusaa toisia ja luulee omistavansa koko yhdistyksen.
Anna kettu = aika kettumainen pienimukava.unohtelee ja vääristelee kuulemiaan asioita.Tekee vielä paljon töitä, mutta haluaa kiihkeästi kaikkien vähentävän niitä.
Siru Heikki= joka luulee että isojohtaja omistaa yhdistyksen ja sen rahat ovat hänen ja ison johtajan.Pelkää suunnattomasti, että rahat varastetaan.Pitää tatuoinneista.
Aro Salli = joka uskoo isoon johtajaan viimeiseen hengenvetoon asti.etsii kadonneita pieniä mukavia autettavia.
Mansikka Aura sala = puolustaa isoa johtajaa henkeen ja vereen ja mutisee itsekseen maailman parannusta ja pelkää kaikkia.
Siru-Lina Mäky =asuu kaukana, mutta pitää suuren johtajan puolia, vaikka ei tiedä mitään ison mukavan yhdistyksen todellisista asioista.

Voi surkeuden surkeutta, mikä on tullut pienestä mukavasta yhdistyksestä?