KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Päätös miettien tehty
Vieras

/ #941 Millaisen puheenjohtajan sinä haluta KKY:lle?

14.02.2011 21:22

Nyt kannattaa jokaisen meistä mennä itseensä ja miettiä tarkkaan. Millaisen puheenjohtajan oikeasti haluat KKY:lle?

Vanhassa vara parempi sanonta pitää monesti paikkansa, mutta joskushan se vanhakin on vaihdettava, vaikka siitä kuinka tykkäisikin, koska maailma muuttuu ja mukana on mentävä.

Muutokset pelottavat ja hyvähän muutoksiin on aina terveellä varauksella suhtautuakkin. Muttei se tarkoita, että jokainen muutos olisi pahasta. Paljon hyvää voi jäädä saamatta, jollei uskalla luottaa uuteen.

Terttu Kanervo on hoitanut puheenjohtajuutensa pääasiallisesti hyvin reilun parikymmentä vuotta. Suurkiitos siitä hänelle! Kiitos Terttu! Kuitenkin ihmiskemiat eivät enää ole toimineet tällä vuosituhannella. Onko sukupolvien välinen kuilu kasvanut liian isoksi, tiedä häntä.

Selvää kuitenkin on, että jollainen muutos KKY:llä nyt on edessään ja siinä tuntuu olevan vain kaksi vaihtoehtoa:

Terttu Kanervo jatkaa ja todennäköisesti tämän seurauksena suuri joukko ensikoteja lopettaa ja tulee (aktiivi)jäsenten joukkoeroaminen. Miten KKY pärjää sen jälkeen? Ensikodithan ovat KKY:n tärkein kulmakivi. Eikö kissoja jatkossa pelastetakkaan?

Pirjo Kanervo valitaan puheenjohtajaksi ja hän aloittaa toiminnan puhtaalta pöydältä. KKY yhdistyy yhtenäiseksi ja valjastaa vähän nuorempien innokkaiden jäsenten voiman mukaan toimintaansa, samalla yhdistäen vanhempien viisauden. Todennäköisesti muutama jäsen saattaa erota mielenosoituksena muutoksesta, mutta heidän tilalleen tulee uusia jäseniä.

Itse en ole kummankaan kaveri, joten päätös on helppo tehdä järjellä. Kohdallani se on Pirjo. Ymmärrän, että Tertun vanhat ystävät häntä kannattavat, mutta pystyttekö tekemään päätöksen järjellä tunteen sijasta?

Kaikkihan me saamme äänestää suljetussa äänestyksessä nimettömästi. Kukaan ei tiedä, jos äänestääkin vastapuolen ehdokasta.