KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

KKY tarvitsee avoimmuutta
Vieras

#932 Pirjoko rahanahne, HAH!

14.02.2011 13:09

Pirjolla on hallituksen jäsenenä ollut varmaan mahdollisuus päästä KKY tilille halutessaan. Eiköhän Pirjo Peltoniemi olisi ollut jo Bahamalla muutaman vuoden, jos hän kissojen rahoja havittelisi?

Vastaukset

Viimeisiä viedään
Vieras

#934 Re: Pirjoko rahanahne, HAH!

2011-02-14 14:49:30

#932: KKY tarvitsee avoimmuutta - Pirjoko rahanahne, HAH!

Oikeasti Pirjo Peltoniemeltä on viety lähes kaikki hallituksen jäsenen oikeudet. Hän ei saa esim. lukea hallituksen kokousten pöytäkirjoja eikä mm. vapaasti tutustua jäsenluetteloonkaan aina sitä halutessaan. Jäsenrekisteriähän ylläpitää yhdistyslain mukaan hallitus. Mutta Pirjo Peltoniemi ei ole jostain käsittämättömästä syystä saanut rekisteriä katsella kuin kerran (oikeus olisi tehdä sitä vaikka joka ainut päivä sitä niin halutessaan ja ihan itsenäisesti ilman läsnäolevia korppikotkia).

Muut hallituksen jäsenet kuuluvat yhdistyksen ensikodit-sähköpostilistalle paitsi Pirjo. Puheenjohtaja on hehkuttanut, että em. sähköpostiverkko on mm. hallituksen tiedotuskanava ja siksi hallituksen jäsenten olemassaoloa siellä on perusteltu.

Hyvä peruste, paitsi että KKY:n puheenjohtajan käsitys yhdenvertaisuudesta (joka sekin on yhdistyslain perusperiaate) on sellainen, että Pirjo Peltoniemellä ei ole samoja oikeuksia kuin muilla hallituksen jäsenillä. Kaikki muut KKY:n toimijat, joilla vain on vähänkin joku tehtävä, ovat saaneet oikeuden kirjoitella ensikotiverkossa milloin mitäkin, mutta hehän ovatkin Kanervon ikiaikaisia ystäviä monet.

Hirvittävä on pelko Pirjoa kohtaan tällä Kanervon "tiimillä"! He ovat vuosikymmenten aikana oppineet sellaisen mallin, että puheenjohtaja on armoton ja ankara ja nurkkapatrioottinen.

Sellaiset määreet eivät yksinkertaisesti sovi Pirjo Peltoniemeen. Hän on kyllä äärettömän luja mutta myös ehdottoman oikeudenmukainen ja reilu. Supattelijoiden, nuoleskelijoiden ja heikompien ihmisten kyykyttäjien aika on ohi KKY:ssä. 30 vuoden likapyykki pestään kerralla.