KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#898 Re: Re: Re: VARAINHOITAJA?

10.02.2011 16:49

#897: Vieras - Re: Re: VARAINHOITAJA? 

Ja kaikki tämä rahastonhoitajan palkkiosta jäävä raha voidaan käyttää jatkossa suoraan kissoihin ja tai ehkäisevään toimintaan! Kyseinen kuluerähän on ollut paljon suurempi kuin kissojen hoito- ja eläinlääkärikulut. Haluaisin kyllä näin jäsenenä viimeinkin tietää, mistä Marko Karille on oikeastaan maksettu tuo 16000 euroa vuodessa? Voisiko Marko tai Terttu valottaa asiaa? 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#900 Re: Re: Re: Re: VARAINHOITAJA?

2011-02-10 19:33:24

#898: Vieras - Re: Re: Re: VARAINHOITAJA? 

Tuo 16.000 riittäisi karkeasti arvioiden kevyesti normi omakotilalon kokoisen kissatalon käyttökuluihin (lämmitys, vesi, sähkö etc.) ja jaettuna kuukausille tuo summa tekee n. 1,300 "erkkiä" kuukautta kohti!!

Omakotiasujat; kenen talon ylläpitokustannukset ovat tuota luokkaa ja minkä kokoinen ja ikäinen on talonne? Kertokaapa, että saisi jotain vertailukohtaa.

Täällä on vedottu rahanmenoon ja kalliisiin ylläpitokustannuksiin (ja muitakin syitä on liuta lueteltu miksi se on huono idea) minkä vuoksi sitä kissataloa ei ole hankittu ja hanke huonona on haudattu. Mutta kalliina ei ole pidetty sitä, kun tuo summa, 16.000 on maksettu työstä, jonka joku olisi tehnyt ilmaiseksi!!

Anteeksi vaan MUTTA minä en YMMÄRRÄ tällaista järjenjuoksua!!!

HERÄTETÄÄN KKY,N KISSATALOHANKE = ASIALLINEN TALO KISSOJA JA KISSOJEN HOITOA VARTEN UUDELLEEN HENKIIN JA NOSTETAAN SE UNOHDUKSISTA TAAS PÄIVÄNVALOON. Sitä tarvittaisiin ihan varmasti kun toiminta taas lähtee vauhtiin!!

PIRJO LAITATHAN TÄSSÄKIN HANKKEESSA TUULTA PURJEISIIN?!?  JA TÄYTÄTTE LUPAUKSET MITKÄ LAHJOITTAJILLE ANNETTIN SILLOIN KUN VAROJA KERÄTTIIN KISSATALOA VARTEN!!

Laitoin tämän tänne kun en pääse fb-sivuille kirjoittamaan, en kuulu siihen yhteisöön.