KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kirsi

#889 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 17:57

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Terttu Kanervo, sinä sitten jaksat valittaa siitä, ettei jäsenet tule keräämään rahaa!

JO KAKSI VUOTTA SITTEN KERROIN SINULLE, ETTÄ KKY:LLÄ OLISI MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KERÄÄMÄÄN RAHAA SISÄTILOIHIN, MUTTEI KELVANNUT SINULLE!!!

Ei kai kukaan halua kovassa pakkasessa rahaa kerätä, paitsi tietenkin sinä. Saahan sillä säälipisteitä kerättyä jäseniltä, kun "uhraudut" vuosi vuodelta rahaa keräämään tuiskussa ja tuulessa. Sisätiloihin aivan varmasti olisi tulossa rahaa keräämään moni jäsen. Mutta siellähän ei niitä säälipisteitä saa jäseniltä niin paljoa.

Ja paljonkos sitä tulikaan kerättyä rahaa lippailla joulunaikaan? Taidetaan puhua kympeistä?

Meinaan ei ihmisetkään halua pakkasessa alkaa rahojaan etsiskellä rahapusseistaan. Siellä sisätiloissahan olisi ne rahapussitkin jo valmiiksi kädessä.

Voisit koittaa arvostaa muiden panostusta! Peltoniemet olisivat voineet pyytää KKY:ltä rahaa kissatilojen rakentamiseen, mutteivat pyytäneet.

Sellaisiako ovat nämä rahanahneet ja epäluotettavat Peltonimet? Että omilla rahoillaan rakentavat kissoille tiloja kotiinsa?

MITÄ SINÄ TERTTU KANERVO OLET TEHNYT KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010? En tarkoita mitään paperin pyörittelyä puheenjohtajana, enkä Katti-Matin sananvapaudenriistoa, vaan konkreettisia käytännön asioita, kuten loukutus, ensikotitoiminta, ruuanhaku, kissojen kuljetus eläinlääkäriin?

Sinulla on käytössäsi 2 autoa ja asut isossa 2-kerroksisessa rivitalossa, joyen ainakin puitteet ensikotitoiminnalle, loukutukselle, ruuan ja kissojen kuljetukset löytyy. Mutta löytyykö halua? Edelleen ihmettelen, että miksei sinulla ole edes yhtä omaa kissaa?

 

Vastaukset

Vieras

#913 Re: Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-13 21:34:15

#889: Kirsi - Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Kyllähän Kanervosta on papern pyörittäjäksi, mikä taass Pirjo Peltoniemeltä suju.

Mitenkähän puheenjohtajan viran kanssa kävisi Peltoniemien johtaessa KKY:tä?

Normaali asiakaan ei mene perille, saatikka yhdistyksen johtaminen. Jokainenhab osaa suutaan soitta. Tekoja taas ei kaikki kykene tekemään.

Miten luulette Kanervon johtaneen yhdistystä näinkin monta vuotta?

Tokkopa pystyisitte samaan. Räkä vain roiskuu suustanne.