KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

huolestunut.
Vieras

#895 VARAINHOITAJA?

10.02.2011 15:33

Kovasti puhutaan nyt puheenjohtajan vaihdoksesta, mutta miten on varauduttu esim. tähän monia mietityttävään varainhoitaja-asiaan? Löytyykö opposition riveistä ehdokasta myös tähän toimeen? Yhdistyksen sääntöjen mukaanhan myös mm. varainhoitaja valitaan vuosikokouksessa seuraavalle vuodelle.

Vastaukset

Ei huolta!
Vieras

#896 Re: VARAINHOITAJA?

2011-02-10 16:07:46

#895: huolestunut. - VARAINHOITAJA? 

Kyllä vain! "Opposition" riveistä on lupautunut yksi ammattinsa puolesta pätevä henkilö hoitamaan rahastonhoitajan tehtäviä Marko Karin tilalla. Ja ihan ilmaiseksi, kuten yleishyödyllisissä yhdityksissä yleensä toimitaan! :)

Mitenkähän nämä asiat oikein nyt ovatkaan?
Vieras

#903 Re: VARAINHOITAJA?

2011-02-11 09:06:09

#895: huolestunut. - VARAINHOITAJA? 

Yhdistyksen säännöt eivät sano mitään varainhoitajan valinnasta vuosikokouksessa.

Vuosikokous sen sijaan päättää toimintavuoden talousarviosta. Se voi tietenkin olla sisällöltään sellainen, että siinä on taloudenhoitajan kuluihin varattu sellainen summa, joka sisältää alkuvuoden palkan ja irtisanomisajan palkan nykyiselle taloudenhoitajalle.

 

Sillä edellytyksellä tietysti, että hänen tilalleen ei palkata toista henkilöä. Sitten  uusi hallitus luonnollisesti valitsee rahastonhoitajan vapaaehtoispohjalla. Hänen ei tarvitse olla hallituksen jäsen.

 

Toivottavasti nykyinen hallitus ei ole jo tärvännyt isoja rahamääriä alkaneelta vuodelta johonkin. Yhdistyksen tilikausi on nimittäin kalenterivuosi, ja on kuulunut melkoisia huhuja siitä, että johonkin tarkoitukseen on "entinen" hallitus sitonut uuden hallituksen tilikaudelta jo melkoisia summia.

 

Pitääkö paikkansa?