KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

09.02.2011 16:10

#882: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Tässä kirjoituksessa #881 ei ollut mitään pahansuovaa tai Tertun yksityiselämää käsittelevää, vaan nämä asiat perustavat omaan henkilökohtaiseen kokemukseeni Tertusta ja hänen toimintatapoihinsa yhdistyksessä. Esille tuomani muut fakta-asiat ovat täysin totta eli esim. Tertun lakimies on tarkastanut Pirjoon liittyvät tekstit.

"Sananvapauteen kuuluu oikeus ilmaista ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennalta estämättä. Sananvapauden piiriin kuuluvat lähtökohtaisesti niin poliittiset, taiteelliset, viihteelliset kuin kaupallisetkin ilmaisut käytetystä viestintävälineestä tai -tekniikasta riippumatta. "

Vastaukset

Vieras
Vieras

#886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

2011-02-09 16:18:34

#883: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

TÄH?

 

:D :D Tarkoitin kyllä, että vaikka osa Kanervon puheista olisi nk. tosiakin, niin mikäli niiden asioiden levittäminen on tehty vahingoittamistarkoituksessa, niinkuin ilmeistä on, niin se on silloin tuomittavaa.

Kun Kanervo kerran näiden kirjoitusten perusteella haluaa suojata itsensä kunnianloukkaussyytteeltä, niin ei ole kuitenkaan taattu, ettei häntä voitaisi syyttää yksityelämää loukkaavasta tiedon levittämisestä.