KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Tassutin

#3951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 10:19

#3944: Matruusi - Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Merimiesten vanha sanonta: On kippareita jotka ovat käyneet kivellä ja on kippareita jotka eivät VIELÄ ole käyneet kivellä. Tässä vanhassa sanonnassa piilee viisaus jota on kovasti itsevarmojen syytä pohdiskella. Se aikaisemman viestin tulosvertailu tarkoitti nimenomaan viimevuotta eikä mitään menneisyyttä, mutta ainahan sitä tällä palstalla voi  "ymmärtää väärin" jos joku "erehtyy" nostamaan KKY:tä. Uskoisin että tällä palstalla käytyjen keskustelujen ja heitetyn sontamäärän  perusteella yhteistyö näiden kahden yhdistyksen välillä on mahdotonta saatikka sitten rahallinen avustaminen, nyt ja tulevaisuudessa, vaikka väki vaihtuisikin hallintoportaassa, ei ne kaikki kerralla vaihdu ja historia on kauemmin olleilla tiedossa. Tämä on vain sivusta seuranneen Tassuttimen mielipide. Jääkää rauhassa keskustelemaan.

 Es war lustig zu fabulieren.

jäsen vielä toistaiseksi

#3952 Olisiko aika keskittyä positiivisiin asioihin?

05.04.2012 10:34

Aika vihamielisiä kommentteja tulee edelleenkin hallituspuolen kannattajilta! Voisitte kyllä hieman siistiä tuota kielenkäyttöänne. Sylki tuntuu lentävän lukijoille asti! Tällainen kommentointi ei paranna kuvaa hallituksen toiminnasta ja yhdistyksestä itsestään. Pahennatte vain tilannetta entisestään!

KKY:llä on nyt uusi hallitus ja uusi puheenjohtaja. Olisiko aika keskittyä olemassa oleviin hädänalaisiin kissoihin ja niihin liittyviin todellisiin toimintoihin ja positiivisiin tekoihin? Jos siis hallitus haluaa, ettei jäseniä lähde enempää! Kunnon karanteenipaikka kehiin! Minkään yksittäisen ensikodin pienet kellaritilat eivät ole riittävä asialliseksi karanteenipaikaksi!
Asiallisella ja aktiivisella toimimisella tilanne KKY: ssä voidaan saada vielä tasapainoon ja mainetta korjattua näiden edellisten hallitusten toimintojen jäljiltä.
jäsen vielä toistaiseksi

#3953 Tassuttimelle

05.04.2012 10:54

Miksi nostat koko ajan tähän Kisu Ry:tä mukaan? Sillä ei ole mitään tekemistä KKY:n sisäisten ristiriitojen kanssa?
Pelastettujen kissojen määrä 263 kpl ja niistä uuden kodin saaneet 241 kpl - tämä mietityttää kyllä aika lailla, että mistä ne kissat ovat tulleet vai ovatko? Pörssissä ei ollut viime vuonna kuin noin satakunta kissaa ja on aika epätodennäköistä, että ohi pörssin olisi mennyt yli 150 kissaa! En usko, että se olisi mahdollista! Vaikka olisikin, niin määrä on vain puolet siitä, mitä yhdistys on viime vuosina ottanut talteen eli todella vähän! Ettei nyt joku yritä parannella lukuja!!! En usko asiaa ennen kuin nään kaikki nämä 241 luovutusasiakirjaa ja kaikki tulleet maksut näistä kissoista!Hallitus on aiemminkin muutellut dokumentteja tai pyyhinyt pois oman tarpeensa mukaan. Hallituksen jäsen
oli sanonut eräälle rivijäsenelle vuosikokouksessa, että mm. tästä puolivillien kissojen talteenottokiellosta ei ole enää pöytäkirjassa merkintää, kun hän tarkisti asiaa. Päätöshän on yksi kanteiden aiheista, joka nostettiin yhdistyksessä tapahtuneiden epämääräisten toimien vuoksi hallitusta vastaan! Tätä päätöstä ei kumpikaan osapuoli oikeudessa kiistänyt, joten se on todistettavasti olemassa oleva!

rivijäsen

#3954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 11:57

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Sontaa täällä on kyllä lähinnä heitellyt hallituksen toiminnan puoltajat, jotka ovat kommentoineet täysin asioiden vierestä ja epäasiallisesti, itse aiheeseen lainkaan puuttumatta. Jos vastapuoli kertoo vain todellisia tapahtuneita asioita ja kyseenalaistaa toimintaa faktatietojen perusteella, ei se ole "sonnanheittoa" millään tavalla. Jäsenillä on oikeus kertoa mielipiteensä toiminnasta ja varsinkin, jos he kokevat, että hallituksen toimet eivät ole olleet tilanteen tasalla ja ovat olleet puutteellisia.

Näistä hallituksen toimien epämääräisyyksistä on mainittu pitkälti myös viime vuosikokouksessakin erään jäsen osalta, vaikka suoranaisia vastauksia ei hallitukselta kysymyksiin saatukaan. Kokouksesa ilmapiiri oli selkeästi aika vihamielinen tätä jäsentä kohtaan, vaikka hän puhui vain asiaa ja täysin asiallisesti. Tällainen aktiivinen kannanotto osoittaa vain valveutuneisuutta tämän jäsenen osalta ja että huoli kissojen hyvinvoinnista on hänelle tärkeää. Hallitushan on vastuussa tekemisistään jäsenille ja myös kaikille lahjoittajille.

Vai oletko jotenkin tästäkin eri mieltä? ;)

vastauksia kyselevä jäsen

#3955 Re: Tassuttimelle

05.04.2012 12:13

#3953: jäsen vielä toistaiseksi - Tassuttimelle 

 Minäkään en kyllä usko siihen, että KKY olisi talteenottanut ja sijoittanut uudelleen viime vuoden aikana 241 kissaa. Se ei ole millään mahdollista! Tuliko yhdistykselle ainuttakaan kissaan ensimmäisen puolen vuoden aikana ensikoteihin ? Korkeintaan yksi tai kaksi karkulaista tai sosiaalitapausta aivan kesän kynnyksellä. Vuosikokouksessa ollut ensikoti ja jäsen kertoi, ettei hän tai muut oppositioon kuuluvat tahot saaneet kissoja lainkaan hoitoonsa enää 2011 puolella Kanervon ja Revon hoitaessa sijoittajan tehtäviä. Repo oli myös itse myöntänyt tälle henkilölle, etteivät he edes pysty loukuttamaan kissoja ulkoa. Samaan aikaan Kanervo käännytti myös avuntarvitsijoita puhelimitse väittäen ettei ensikodeissa ole tilaa.

 Suurin osa ensikodeistahan kuului myös oppositioon ja he irtisanoutuivat tehtävistään KKY:stä viime vuoden vuosikokouksen jälkeen eli noin 30 ensikotia. Miten siis paikalle jäänyt pieni joukko ensikoteja olisi pystynyt kierrättämään tällaisen kissamäärän puolen vuoden aikana? Ei mitenkään! Osa pörssistä olevista kissoista meni myös entisten omistajien kautta, mutta tiedot olivat vain pörssissä.

Kyllä Kanervo on nyt hyvin todennäköisesti rukkaillut tilastoansa aivan tahallisesti tai sitten on tapahtynut pienehkö laskuvirhe. Jospa hän on laskenut kaikki kissat kahteen kertaan? ;)

Mitenkähän hallitus tämän asian selittää meille jäsenille?


Vieras

#3956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 13:32

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Tassutin tassuttelee paikallaan, eteenpäinmenoa ei näytä tapahtuvan... ;)

Matruusi

#3957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 16:41

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Tuo sinun toiveesi "laivan karille" karahtamisesta olisi vielä pahempi katastrofi kissoille, kuin se mitä on jo tapahtunut. KKY on  vastuussa siitä edellisestä. Kutsutko tämän kommenttisi jälkeen itseäsi eläinystäväksi? Kyseisellä asenteella yhteistyö on mahdotonta minkä tahansa yhdistyksen kanssa. Ei Kisua ole perustettu ihmisten egon jatkeeksi, vaan kissojen suojelemiseksi. Sitä sinun on varmasti vaikea ymmärtää.

Kovin on vankkoja ja "asiantuntevia" tämän "sivustaseuraajan" mielipiteet. "Sivuraiteelta" ei voi tehdä kummoisia päätöksiä tai ottaa vastuuta , mutta aina voi heittää sitä sontaa. 

Kivelle ajo on tietysti valitettavaa  -  vielä ikävämpää on jäädä siihen kiinni.


Anonyymi

#3958 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

05.04.2012 17:29

#3951: Tassutin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 KKY on ITSE tehnyt päätöksensä/linjauksensa ja ITSE vastaa seurauksista. Kisu tai muut yhdistykset eivät ole vähimmässäkään määrin olleet pilaamassa KKY:n mainetta - KKY on tehnyt sen ihan itse. Ainoastaan yhdistys itse voi myös maineensa puhdistaa ja pelastaa. Tätä vastuuta ei voi KKY:ään ulkoistaa. Nyt on otettava lusikka omaan käteen ja lakattava projisoimasta omia ongelmiaan muihin toimijoihin.

 Ei adressissa kommentoivia voi kieltää kyseenalaistamasta KKY:n toimintalinjaa, se on jäsenien ja KKY:n toiminnan rahoittajien perusoikeus. Nyt ei ole kyse yhdistyksen "nostamisesta" tai laskemisesta, vaan siitä ottaako se vastuun hädänalaisista kissoista. Pysytään asiassa!

Ihmetyttää tuollainen tilastojen "rukkaus", maksaako esim. kaupunki KKY:lle tukensa ko. tilastojen perusteella ? Pelastetaan kissoja "paperilla"?

pöyristynyt

#3959 Kanervo on laskenut kissamäärän väärin

05.04.2012 18:45

... Puheenjohtaja Kanervo kokoaa tilastot vuosittain aina itse. Onkohan hänellä menneet nyt eri vuosien kissat sekaisin vai eikö hän ylpeyttään kehdannut laittaa todellista kissamäärää tiedoksi, ja todellinen luku piti olla suurempi kuin eräällä toisella yhdistyksellä! Aika törkeää toimintaa Terttu Kanervolta!


Vieras

#3960 Re: Re: kattimatista huomattua...

06.04.2012 00:06

#3947: - Re: kattimatista huomattua...

Noh! Löytykö kattimatista tietoo lomaosakkeesta? Siellä se on sivulla 9. kaikista ylimpänä. Kantsis aina tarkastaa mitä puhuu ettei tulis puhuttua läpiä päähänsä ja jos oot kky,n jäsen niin vähänpä teil/sulla on tietoo siitä mitä yhdistysenne hallitus puuhaa. Se kattimatti kannatais ainakin lukee kannesta kanteen kun ei oo sen paksumpi opus.


Vieras

#3961 Re: Re: Re: Re: Mummelin mustat listat

06.04.2012 00:08

#3946: - Re: Re: Re: Mummelin mustat listat

Trollit lentelee ... onhan pääsiäinen tulossa ;)

kohta entinen jäsen

#3962 Aika lohdutonta menoa

06.04.2012 10:40

Tällainen valehtelu ja asioiden vääristely sekä massiivinen negatiivisuus, joka KKY:ssä velloo, saa kaikki toiminnassa mukana jollain tavalla olevatkin negatiiviselle värähtelytasolle. Näillä ihmisillä hallituksessa ei ole varmastikaan hyvä olla. Uudella puheenjohtajalla Noora Kanniaisella tuskin tulee olemaan helppoa tehtävässään vaikka kissat ovatkin hänelle ymmärtääkseni prioriteetissa ykkösinä. Pelkäämpä, että hänetkin lannistetaan ja kestääkö hän koko vuotta paikallaan. Toivon olevani väärässä, mutta luulen, ettei mikään ole muuttunut yhdistyksessä. Antaako Terttu Kanervo oikeasti vallan käsistään uudelle pj:lle? No sehän riippuu siitä, miten muu hallitus tukee Nooraa ja mikä on heidän motiivinsa hallituspaikallaan ja käsityksensä tilanteesta. En tunne näitä hallituksen kaikkia jäseniä, joten en voi sanoa heistä mitään.

Olen ajatellut, että eroan yhdistyksestä joka tapauksessa tämän vuoden jälkeen.

kohta entinen jäsen

#3963 Aika selkeää

06.04.2012 10:49

Se, että kukaan hallituksen toiminnan puoltaja tai hallituksen jäsen ei ole uskaltanut kommentoida tähän kissalukumäärän vääristelyyn, kertoo jo minulle sen, että asiassa on tehty vilunkia myös näiden puoltajien mielestä. Eihän kukaan ole hallituspuolelta pystynyt kommentoimaan mihinkään aikaisempiinkaan tosiasioihin, joita hallituksen toimista on kirjoitettu! On sanailtu vaan asian vierestä ja puututtu epäolennaisiin seikkoihin, joilla ei ole mitään osaa eikä arpaa itse adressin aiheen kanssa.
Minäkin kohta entinen jäsen

#3964 KKY kuolee ellei muutosta tapahdu

08.04.2012 16:14

Ei ole todellakaan helppoa uudella puheenjohtajalla, mutta toivotaan kuitenkin, että KKY alkaisi taas loukuttaa ja ottaa edes sijaishoitoon/tarkkailuun puolivillejä kissoja.

Jos TK suututtama Boondocks' alkaisi ottaa sijaishoitoon/tarkkailuun KKY:en tukemana puolivillejä kissoja, niin se olisi ehkä halvin ratkaisu. KKY:en varoilla voitaisiin rakentaa lisätiloja, mikäli siis TK suututtamat Pellakset suostuisivat.Mitä mieltä te muut jäsenet olette ehdotuksesta?
kohta entinen jäsen

#3965 Pellas ei siihen suostu

08.04.2012 18:10

Pellas tuskin tulee suostumaan yhteistyöhön KKY:n kanssa niin kauan kuin TK vaikuttaa yhdistyksessä.
KKY voisi silti rakennuttaa karanteenipaikan ulkoa tulleille kissoille kaikkien Pirkanmaan eläisuojelua harjoittavien kissayhdistysten yhteiskäyttöön ja paikan hallinnointi tapahtuisi hallituksessa, joka olisi koostettu näiden yhdistysten hallituksen jäsenistä. Sinne voitaisiin palkata myös osa-aikainen henkilö organisoimaan vapaaehtoisia työntekijöitä ja pitämään homma kasassa. Siinä olisi oikeasti KKY:lle toiminnan paikka ja ajatukset säätiöstä voitaisiin unohtaa täysin.

Olen nyt kuitenkin miettinyt, että eroan yhdistyksestä joka tapauksessa, sillä tämä kaikki valehtelu ja negatiivisuus yhdistyksessä ei sovi meikäläisen pirtaan eikä todellakaan lisää luottamusta KKY:n toimintaan. Otetaan esimerkkinä vaikka tämä kissamäärien rukkaus! On aivan mahdotonta, että 10-15 ensikotia olisi pystynyt puolessa vuodessa kierrättämään noin 20 kissaa/ensikoti! Alkuvuonnahan kissoja ei tullut ensikodeille kuin muutama hassu sosiaalitapaus sen lisäksi mitä edellisestä vuodesta oli siirtynyt seuraavalle.

Vieras

#3966 Re: KKY kuolee ellei muutosta tapahdu

08.04.2012 18:11

#3964: Minäkin kohta entinen jäsen - KKY kuolee ellei muutosta tapahdu 

 Kaikki muut ratkaisut ovat parempi vaihtoehto kuin nykytila. Onko Pellakset kommentoineet asiaa mitenkään?


Vieras

#3967 Re: Pellas ei siihen suostu

08.04.2012 18:13

#3965: kohta entinen jäsen - Pellas ei siihen suostu 

 Sama "linja" jatkuu: avustukset otetaan vastaan mutta kissoja ei. Saa nähdä kuinka kauan kikkailua voi jatkaa..


Vieras

#3968 kuultua

08.04.2012 18:39

Pellas on valmis ottamaan Kisulta puolivillejä ja sosiaalitapauksia.

Vieras

#3969 Re: kuultua

08.04.2012 21:23

#3968: - kuultua

Kunnatko maksaa löytöeläintalolle näistä kissoista? Sepä onkin hyvä uutinen niin kissojen kuin bisneksenkin kannalta. Ja Kisu ry toimittaa kyseiselle yritykselle kissat? Ilman korvausta itselleen.. Hienoa sekin. Ja loppujen lopuksi yritystoiminta hyötyy myymällä samaiset kissat? Kuulisin tämän kuvion kyllä asianomaiselta itseltään kirjallisena.


Vieras

#3970 Re: kuultua

08.04.2012 21:24

#3968: - kuultua

Kyseinen yritys lähtee siis mukaan eläinsuojelutyöhön?


Vieras

#3971

08.04.2012 23:53

Tampereeltahan puuttuu vapaaehtoisten pyörittämä eläintila mikä monessa muussa kaupungissa on. Kyllä todellakin KKY pystyisi nyt tekemään urotyön laittamalla sellaisen pystyyn.

Vieras

#3972 Re: Re: kuultua

09.04.2012 10:46

#3969: - Re: kuultua

Onko systeemi todellakin tämä? Tämä kuulostaa kieltämättä vähän oudolta....vähän kuulostaa siltä että tässä järjestelyssä vapaaehtoisjärjestölle jää työn ja auttamisen ilo mutta hyöty tulee yritykselle ... koska saa korvauksen näistä kustannuksitta saaduista ja tuoduista kissoista ...entäs tää "ilmaispalvelujen" tarjoaja..milläs ne kattaa kulunsa näillä pensan hinnolla?! Kunta jo maksaa yritykselle kissoista ja vapaaehtoisjärjestö kerää varoja, että se pystyy ilmaispalvelemaan yritystä!!? Onpas yritykselle suopea järjestely!! Noista kuntien maksamista korvauksista yritykselle olisi kirjanpidon ja yhdistyksien vapaaehtoisten ajopäiväkirjojen mukaan maksettava kulukorvaus vapaaehtoisjärjestölle, joka sitten keskuudessaan päättää ko. kulukorvausperiaatteistaan.


Vieras

#3973 Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

09.04.2012 10:50

#3971: -

KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä. Samasta kunnasta löytyy lisäksi kunnallinen kissojen talteenottopaikka.

Pellakselle soitellut
Vieras

#3974 Re: kuultua

09.04.2012 11:32

#3968: - kuultua 

 Pellashan ei itse loukuta, eikä hänellä ole myöskään aikaa/resursseja noutaa näitä kissoja. Pellas tarjoaa nytkin avunpyyntöihin eioota.


Vieras

#3975 Re: Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

09.04.2012 12:46

#3973: - Re:KISU ry pyörittää vapaaehtoista kissapaikkaa Orivedellä.

Mikähän tämä vapaaehtoinen kissatila mahtaa olla! Jonkun koti? Vai erillinen siihen tarkoitukseen järjestetty tila/rakennus?

Onko joku linkki olemassa minkä kautta tähän kissatilaan voi käydä tutustumassa ensin netin kautta? Ajatukseni on ollut järjestää itselleni mielekästä tekemistä vappaehtoisena työntekijänä eläköitymisen nyt lähestyessä, esim. kissatilassa koska tykkään kissoista.