KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

miten asia nyt olikaan

#3926 Oikeudenkäyntiin on aivan perustellut syyt

03.04.2012 11:14

Kun mikään ei enää auttanut saamaan tuolloista hallitusta järkiinsä, ei ollut muuta mahdollisuutta kuin nostaa kanteet hallituksen toimia vastaan! Kunnianloukkauksen rajat ylitettiin myös vahvasti keltaisessa tiedotteessa että jäsenlehden kirjoituksissa.
Anneli Repo itse myös kehotti hallituksen toimintaan tyytymättömiä tekemään asiasta oikeudellisen. Tämä tapahtui lokakuun 2010 keskustelutilaisuudessa, jossa yritettiin setviä yhdistyksen sisäisiä ristiriitoja, mutta jonne ei saapunut muita hallituksen jäseniä vastapuolelta kuin Anneli. Tästä Annelin kehotuksesta on myös muistiossa maininta, jonka hän itse halusi sinne merkattavan.
huolestunut

#3927 Höh

03.04.2012 11:31

Timo, Pirjo ja Annika että muutama muukin erotettiin aivan lapsellisin ja perusteettomin perustein! Näistä erottamisista tai niiden laillisuudesta voidaan olla montaa mieltä!

Vainoharhaisuutenne on jo sairasta! Se on ollut sitä jo pitkään!
jäsen vielä toistaiseksi

#3928 Jos toiminta ei KKY:ssä muutu

03.04.2012 11:46

Jos toiminta ei muutu KKY:ssä nyt menneestä ja palauteta sitä takaisin myös hädänalaisten kissojen pariin sekä toimintaa muuteta avoimemmaksi ja jäsenystävällisemmäksi, niin jäsenkato tulee olemaan tänä vuonna vielä isompi kuin viime vuonna. Moni halusi tosin vielä katsoa ennen lopullista eroamispäätöstään, pystyykö yhdistys tekemään muutosta viime vuosien älyttömiin päätöksiinsä. Jäseniä ei enää kunnioiteta KKY:ssä, jolloin on normaalia, että he äänestävät jaloillaan. Nyt on siis uudella hallituksella tärkeä näytön paikka!
Kunnon asiallinen karanteenipaikka on perustettava ja toiminta on aktivoitava uudelleen ulottumaan myös hädänalaisia kissoja koskevaksi! Yhteistyötä voidaan laajentaa esimerkiksi tämän karanteenipaikan avulla tekemällä siitä kaikkien Pirkanmaalla toimivien yhdistysten yhteisen!

Parjauksen mestarille

#3929 Re: Re: Mummelin mustat listat

03.04.2012 12:03

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Enemmän kuin "kerjääminen ja parjaaminen" minua ihmetyttää tuo perusteeton, röyhkeä asenne  jokaisessa kommentissasi. Mihin se perustuu ? Oletko jollain tavalla muiden yläpuolella, vai luuletko vain niin?  Kommentoit sieltä norsunluutornistasi ja koet ilmeistä ylemmyyttä. "Terveestä järjestä" sinulla ei ole mitään tietoa; hoet koko ajan tuota samaa mantraa ja päivittelet . Kirjoitat omia otaksumiasi täytenä totena ja hykertelet "johtopäätöksistäsi". Mitään perusteluja sinun ei ole tarvinnut koskaan esittää, en tiedä oikein kenen "piikkiin" kommentoit. Jos minä saisin päättää, niin et kommentoisi edes KKY:n piikkiin -  on siksi heikkoa tuo ulosanti.

Olet  yhdessä asiassa täysin oikeassa; Timo Peltoniemi ja hänen kaltaisensa eläinsuojelijat menisivät täysin hukkaan KKY:n kaltaisessa yhdistyksessä. On olemassa rehellisiä, toiminnan ihmisiä ja sitten näitä jeesustelevia besservissereitä.

Jäsen

#3930

03.04.2012 13:05

Missä se läpinäkyvyys oikein on. Eipä ollut paljon jäseniä vuosikokouksessa, jossa asioista päätetään. Tätä ihmettelimme ystäväni kanssa yhdessä. Jos ei ole kiinnostusta tulla vuosikokoukseen, niin miten ihmeessä läpinäkyvyyttä voi lisätä.
muutosta parempaan?

#3931 jos olisin...

03.04.2012 13:11

..esim. TP niin en pissaisikaan KKY,n päin! Sen verran kolhoa on ollut kohtelu KKY,n edellisten hallituksien taholta.

Vilpittömästi onnea ja voimia KKY,n uudelle puheenjohtajalle! Tehtävää on ja se on varmasti rankkaa näin alkuun aloittaa se yhdistyksen "kasvojen pesulla", nostaa KKY sieltä suosta mihin ed. hallitus päätöksillään on sen sinne upottanut. Toivottavasti saat tarvitsemaasi tukea tehtävässäsi!!
KKY:n jäsen - vielä

#3932 Re: Sameissa vesissä kahlataan

03.04.2012 14:33

#3930: Jäsen -  

 Tässä onkin uudelle pj:lle haastetta. KKY:n rasitteena on ollut yhdistyksen poikkeuksellinen rakenne: yhdistys on mielletty koostuvan pj:stä ja hallituksesta, jäsenistön demokraattiset oikeudet on unohdettu. Jäsenmaksut ja lahjoitukset kyllä kelpaavat. Jäsenistöhän "mukautettiin" viime vuonna hallituksen ja pj:n mieleiseksi soraäänten vaimentamiseksi. Jäsenistön hupenemisen myötä vähenee se demokratiakin. Katsotaan mitenkä uusien jäsenanomusten käy.

Läpinäkyvyyteen on vielä pitkä matka.

Teillä saalis - kissoilla ei mitään

#3933 Re: Re: Lukihäiriöisille mummeleille

03.04.2012 15:00

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Taas on loistavia johtopäätöksiä tehty: "TP vielä kehtaa kertoa PYRKIVÄNSÄ KKY:n jäsenksi". Missä kohtaa TP kirjoitti näin, luinko ihan eri tekstiä?  Luetun ymmärtäminen ei taida edelleenkään sinulta sujua?  Onko kissojen asian ajaminen hävettävää? Häpeää pitäisi tuntea ihan jonkun muun - TP on ajanut johdonmukaisesti kissojen etuja, toisin kuin te muut.

Pyrkimisellä ja tiedustelulla on vissi ero . Ainakin normaalijärkinen sen ymmärtää.

Mitä siihen "saaliiseen" tulee, niin jakakaa edes osa siitä kissojen kanssa. Saalistahan riittää, mikäli sinun pullisteluihisi on uskomista.

Valehtelijoiden klubi

#3934 Re: jos olisin...

03.04.2012 15:50

#3931: muutosta parempaan? - jos olisin... 

 Toivottavasti kyse ei ole ainoastaan "kasvojen pesusta", vaan myös ideologisesta muutoksesta. "Julkisivuremontti" on tarkoitettu lisäämään KKY:n uskottavuutta  -  mutta kenenkä silmissä?  Ainoastaan asennetason muutos voi hyödyttää hädänalaisia kissoja.  Siinä se ero.  On muutoksia ja todellisia muutoksia.


Vieras

#3935 Re: Re: jos olisin...

03.04.2012 18:41

 

Eläköön KISU ry -muutoksen lippulaiva.

kääntyikö uusi lehti?

#3936 Re: Re: Re: jos olisin...

03.04.2012 19:04

#3935: - Re: Re: jos olisin...

Todellakin eläköön!! Sinäpä sen sanoit!! Onhan siinä kadehtimista kyllä kun vajaan vuoden toiminnassa ollut yhdistys on pystynyt parempaan kun 30x kauemmin toiminut yhdistys!!

Mutta tämän adressin keskipiste on kylläkin KKY ja jatkossa toivottavasti positiivisemmin aihein uuden puheenjohtajan myötä ja toivomme että myös tämä adressi käy tarpeettomaksi kun hädänalaisille kissoille alkaa puhaltaa suotuisemmat tuulet eläinsuojeluyhdistysten yhdistäessä voimansa kranteeni-/ensisuojatilan muodossa.

Tassutin

#3937 Re: Re: Re: Re: jos olisin...

04.04.2012 13:49

#3936: kääntyikö uusi lehti? - Re: Re: Re: jos olisin... 

 

Millähän mittarilla sitä paremmuutta mitataan? Ainakin hoideltujen kissojen lukumäärällä noin numeraalisesti mitattuna on KKY kaukana edellä. Tulos on saavutettu ilman hirvittävää hälinää ja muiden mollaamista, siitä voi olla ylpeä. Ottakaa kisulaiset mallia, on tainnut lippulaiva purjehtia hiekkasärkälle kun ei matka jatku ilman hirveää hosumista. HEH HEH.

Totta vai tarua

#3938 Perusteluja pöytään

04.04.2012 14:39

"Ainakin hoideltujen kissojen lukumäärällä noin numeraalisesti mitattuna on KKY kaukana edellä." ..."on tainnut lippulaiva purjehtia hiekkasärkälle kun ei matka jatku ilman hirveää hosumista.."

Mitähän tämä nimimerkki "Tassutin" oikein hourailee? Onkohan se nähnyt unta? Uni ja todellisuus on sekoittunut?

Jos luet tämän, niin herää!


Vieras

#3939 Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

04.04.2012 15:10

#3937: Tassutin - Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 kyllä sen kaikki Kky:läiset tietää että mollaamista ja haukkumista on Kky:ssä harrastettu jo vuosia. eikä ole eka kerta kun erimieltä olevia aktiiveja on savustettu ulos. ja isolla mittakaavalla tämä on tapahtunut jo kaksi kertaa (2005 ja 2010)+kaikki muut pienempimuotoiset episodit.


Vieras

#3940 Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

04.04.2012 17:26


Vieras

#3941 Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

04.04.2012 17:39

#3937: Tassutin - Re: Re: Re: Re: jos olisin...

Kylläpä oli kommenttisi kovasti "ummehtunut". Ilkeekö oikea eläinsuojelija puhua noin!? Ei kannattaisi kauheasti elvistellä...Repäses viimevuotiset tulokset esiin kissojen auttamisessa..nyt puhutaan viime vuodesta, eikä siitä mitä "muinaisina aikoina" on tapahtunut...niin ja jäsenkatokin siellä on ollut melkoinen...että niin hyvä yhdistys, joka kaukana edellä...missähän asiassa? Tätä jäsenkatoa en kyllä yhtään ihmettele jos siellä ihmisille puhutaan näin. Niin että poitsit sulle HEH HEH.

Toivottavasti uusi pj nostaa oikeilla toimilla profiilianne, kissojen pelastamislukuja ja tietysti myös jäsenmäärä lähtis taas nousuu! Tsemppiä kovasti Nooralle tehtävässään!

Valehtelijoiden klubi

#3942 Talviuni taitaa vielä vaivata?

04.04.2012 17:57

#3937: Tassutin - Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 On selvää, että jo 30 vuotta toimineella yhdistyksellä on varaa ja resursseja hoitaa ko. määrä kissoja  -  ei nuo luvut varakkaalle KKY:lle mitään huimaavia ole.  KKY:llä on vakiintunut maine ja toiminta Tampereella, ei sitä tarvitse mainostaa. Maine myös velvoittaa, sitä teidän ei sovi unohtaa! Numerot ovat vain numeroita, voidaan niitä sitten verrata kun Kisulla on yhtä monta toimintavuotta takanaan. Olisi mukava tietää numeraalisesti montako kissaa jäi sinne pakkaseen KKY:n jäätävän linjauksen vuoksi. Tällä asialla onkin vaikeampi pullistella, "hälinää" kannattaakin välttää.

 Olisi teidänkin syytä alkaa "hosumaan",  kevät on jo pitkällä ja leikkaamattomat kissapopulaatiot odottavat auttajiaan. Tuntuu teidän energiat menevän siihen samaan kuin ennenkin; mustamaalaamiseen ja lällätykseen.

Mitä siihen mallin ottamiseen tulee, toivottavasti Kisulla on ihan oma, kissalähtöinen toimintamalli. Ei kaikista yhdistyksistä ole esikuviksi.

Laiton lista

#3943 3905 Laiton lista

04.04.2012 18:01

Anteeksi epätarkkuus, tarkoitin, että mummelilla on lista henkilöistä , joille KKY ei anna kissoja, on sen itse tehnyt. Sinänsä hyvä asia, mutta laiton lista.
Matruusi

#3944 Re: Re: Re: Re: Re: jos olisin...

04.04.2012 18:29

#3937: Tassutin - Re: Re: Re: Re: jos olisin... 

 Kisun "lippulaiva" ei taida heti karahtaa karille. Tämän laivan kippari osaa navigoida ja nauttii miehistönsä täydellistä luottamusta.


Vieras

#3945 Re: Nooralla on vaikea tehtävä

04.04.2012 20:02

Todellakin, on Nooralla iso vastuu, jos sen entinen pj edes sallii. Valitettavasti entinen jatkaa yhä hallituksessa ja siitä voi päätellä ettei hän luovu kovin helpolla äänioikeudestaan. Vanha tapa ei hevillä poistu vaikka uuden pj:n pitäisikin saada samat oikeudet kun entisellä oli.

Pidä Noora pintasi ja ole parempi kun entinen , se ei ole kovin vaikeaa, mutta puolesi joudut pitämään jos olet jossain asiassa eri mieltä entisen pj kanssa. Eläinten etu PITÄISI olla se tärkein asia, ja uskon että Nooralla on sydän paikallaan.

Turhaa  kenenkään parjata niitä, jotka parhaansa yrittivät saada kissojen etua ihmisten edun edelle vuoden 2010 aikana. Jokainen opposition jäsen oli kuitenkin oikeassa ja sen tietävät hyvin monet vaikka eivät kerrokaan sitä julkisesti. puskaradio on paras tiedottaja.

 


Vieras

#3946 Re: Re: Re: Mummelin mustat listat

04.04.2012 22:06

#3929: Parjauksen mestarille - Re: Re: Mummelin mustat listat

Kuis on? Eikö se sama Timo Peltoniemi vaadikkin ottaan ittensä takasin KKY:n jäseneks.

Ookko itte lukenu näitä kirjotuksia? Vai onko su lukutaitos ruasteessa?


Vieras

#3947 Re: kattimatista huomattua...

04.04.2012 22:15

#3880: - kattimatista huomattua...

Mistä sää oot saanu tietos lomaosakkeista? Ois mielenkiintosta tietää?  Tieto ja luulo ei oo ihan sama juttu. Jos oot tietonen asiasta?


Vieras

#3948 Re: Re: kattimatista huomattua...

05.04.2012 07:48

#3947: - Re: kattimatista huomattua... 

 On tainnu näköjään jäädä kattimatti lukematta......lueppas viimeisin uudestaan sivu sivulta ..jos sulla sitä ei oo niin vaikeehan se on lukea MUTTA sun kommenttis tuli nyt kyllä luulon perusteella, nääs tieto ja luulo ei oo ihan sama juttu, jos oot tietonen asiasta ;)


Vieras

#3949 Re: Re: Re: Re: Mummelin mustat listat

05.04.2012 09:31

#3946: - Re: Re: Re: Mummelin mustat listat 

Ooksää ihan sokee tai näkövammanen vai onko sulla ongelmia luetun ymmärtmisessä? Lue uudelleen se TP,n kirjoitus! Siinä TP ANOO eikä misään nimessä VAADI ja ne on täysin kaksi eri asiaa.

Luetun ymmärtäminen kovasti nyt taas hakusessa tai sitten tämä on asenteellisuuden aiheuttamaa asioiden tahallista vääristelyä! Tahallista riidankylvämistä! Etsikää trollit joku muu foorumi mellastus paikaksenne!


Vieras

#3950 Re: Re: Re: kattimatista huomattua...

05.04.2012 09:34

#3948: - Re: Re: kattimatista huomattua... 

 Mitä!? Onko sulta pimitetty tietoja? Onko lomaosakeviikko mennyt sivusuun? Nyt olet katkeroitunut siittä? Kattimatissa olleen ilmoituksen mukaan voit ihan ostaa sen itelles jos kiinnostaa!! Soita Marko Karille jonka nimi ja yhteystiedot oli siinä KATTIMATISSA olleessa ilmoituksessa!