KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Valehtelijoiden klubi

#3901

27.03.2012 17:11

Näin voi siis käydä kun ahneus menee eläinrakkauden ja eettisen ajattelun edelle.
Itse kissojen hyväksi toimiessani ei ole tullut edes mieleen "vetää välistä", tai hyötyä vapaaehtoistyöstä taloudellisesti - mahdollisuuksia olisi kyllä ollut. Mieli tulee hyväksi siitä kun laskee montako kissaa voi tietyllä rahasummalla hoitaa ja pelastaa, tuli se tuotto sitten kirpputorilta tai lipaskeräyksestä. Yhdistyksen moraalia ja sitoutumista tehtäväänsä mittaavat parhaiten yksiselitteiset pelastustilastot, sekä pieni pankkitili. Toiminnan tulee näkyä ja tuntua konkreettisella tasolla.

On vaikea käsittää miten itseään eläinsuojelijana pitävä(t) voi(vat) hyväksyä eettisesti ja moraalisesti arveluttavia ratkaisuja ja päätöksiä. Kaiken tapahtuneen ei välttämättä tarvitse olla laitonta tai rikollista. Suojattomat eläimet - tässä tapauksessa hädänalaiset kissat - pitäisi herättää ihmisen ymmärtämään lakia inhimillisestä näkökulmasta. Ei kaikki asiat ole lakitauluun kirjattu. Jos ihmiseltä puuttuu omatunto ja herkkyys näitä kurjimpia ja hädänalaisimpia kohtaan, niin lakikirjasta tulee vain lyömäase piittaamattoman ihmisen käsissä.


Näitäkin yksilöitä tuntuu pesiytyneen eläinsuojelutyöhön.

jäsen

#3902 Hiljaisuus on riipaisevaa

30.03.2012 01:52

Vuosikokousta odotellessa....
KKY:en ja Kisun jäsen

#3903 Toivomus uudelle KKY:en hallitukselle !

30.03.2012 18:33

Perukaa päätös olla auttamatta villiintyneitä ja puolivillejä kissoja. Leikkaustempaukset ovat hyviä, mutta ne eivät auta jo syntyneitä kissaraukkoja.

Jos KKY ei halua auttaa, niin KKY:en pitkäaikaisena jäsenenä toivon, että KKY lahjoittaisi Kisulle varoja eläinlääkärikulujen kattamiseksi ! Ihmisten riidat tulisi siis unohtaa ja pitäisi keskittyä auttamaan hädässä olevia kissoja, yhdistyksen nimikin jo velvoittaa.

Säätiötä ei mielestäni myöskään tarvitse perustaa !

Eikö todellakaan KKY:en jäsenistöstä löydy ilmaista taloudenhoitajaa?????Taloudenhoitajan palkalla auttaisi paljon kylmää ja nälkää kärsiviä kodittomia kissaraukkoja.

Totta vai tarua

#3904 Mummelin mustat listat

30.03.2012 23:27


Sainpa tässä päivänä eräänä tietää lisää erään yhdistyksen touhuista. Ihan vain yleinen kysymys:

Miltä tuntuisi, jos omassa yhdistyksessäsi olisi rahastonhoitajaa kuulusteltu epäiltynä väärästä valasta ja puheenjohtajalla on todistettavasti käytössään ns. musta lista erilaisista ihmisistä. Lista, jonka olemassaolon hän on viranomaiselle kieltänyt, sillä sellaisen pitäminen on laitonta ilman lupaa.

Olisiko Sinulla edelleenkin luottamusta sellaisiin ihmisiin? Tuskin haluaisit niin rehellisiä ihmisiä johtamaan yhdistystä ja hoitamaan sen rahavaroja.

Tämä oli vain yleinen kysymys.

Laiton lista

#3905 Totta ainakin musta lista !

01.04.2012 15:29

Minullekin mummeli on maininnut ko. mustasta listasta jo vuosia sitten.Minulle mainitsemassa listassa oli nimiä henkilöistä, joille ei saa antaa eläimiä eli listasta, joka tuli lailliseksi viranomaiskäyttöön vasta viime vuonna.

Tarkoitus pyhittää keinot !

Vieras

#3906 KKY sai tänään uuden puheenjohtajan!

01.04.2012 22:27

Vaikka aprillipäivä onkin, niin se on nyt vihdoinkin totta, että Kanervo ei jatka enää puheenjohtajana KKY:ssa ja yhdistys sai Noora Kanniaisesta uuden puheenjohtajan. Uskoisin, että hänellä on kissojen hyvinvointi ykkösasiana sydämessään ja jollei muu hallitus häntä lannista, Noora voi luotsata yhdistyksen uusille urille. Toivoin ainakin näin tapahtuvan. Kanervo valittiin tosin hallitukseen! Onnea Nooralle vaativassa tehtävässään!
KKY:n jäsen

#3907 Re: KKY sai tänään uuden puheenjohtajan!

01.04.2012 22:43

#3906: - KKY sai tänään uuden puheenjohtajan! 

 Hieno juttu! Toivottavasti uusi aika koittaa KKY:ssä -  vilpittömät onnittelut Nooralle!

Kuuntele jäseniä, ole ennakkoluuloton ja yhteistyökykyinen, mutta ennen kaikkea aja kissojen asiaa!

nolo

#3908 Re: KKY sai tänään uuden puheenjohtajan!

02.04.2012 13:29

#3906: - KKY sai tänään uuden puheenjohtajan! 

 Loistava uutinen, onnea Nooralle!

Mitä säätiöittämiselle kuuluu?

Totta vai tarua

#3909 Re: Totta ainakin musta lista !

02.04.2012 16:40

#3905: Laiton lista - Totta ainakin musta lista !

..."joka tuli lailliseksi viranomaiskäyttöön vasta viime vuonna"

 

Mistäs tiedät, että kysymyksessä ovat juuri NE ihmiset, joilla on oikeuden langettama eläintepitokielto? Eihän sellaista listaa ole oikeasti laadittukaan, sillä se on ollut mahdotonta jopa viranomaiselle, sillä järjestelmät eivät ole antaneet aiemmin  siihen mahdollisuutta.

Olen verrannut listoja, eivätkä ne ole samat!!!!

Puhummekohan samasta mummelista?

Timo P.

#3910 Valoa tunnelin päässä!

02.04.2012 16:55


Eilinen ilta oli yksi parhaista illoistani hyvin pitkään aikaan! Historiallinen aprillipäivän ilta.
Nyt KKY:n puhelinnumerossa vastaa eri henkilö kuin viimeiset 35 vuotta on tapahtunut.

Vilpittömät onnitteluni uudelle puheenjohtajalle! Pystyit sellaiseen, mihin vajaat parisataa ihmistä ei pystynyt vuosi sitten. Hienoa, että KKY:n hallitusta johtaa yhteistyökykyinen ja -haluinen ihminen.

Olisikohan uudella hallituksella halua jättää minuun kohdistettujen toimien riita-asia sikseen? Edellinen hallitus piti toissa kauden hallituksen tekemiset voimassa(!), mikä johti omalta kohdaltani hovioikeuskäsittelyyn KKY:stä vastaan. Se on vielä kesken.

Koskahan voisin anoa uudestaan jäsenyyttä? Olenko loppuelämäni sivussa? Mikä on niin iso "rikos"?

Tämän adressin aihetta koskeva KKY:n hallituksen päätös löytyy muuten Pirkanmaan käräjäoikeuden 16.9.2011 pöytäkirjan liitteistä. Jos JOKU on KKY:n päätöksen sattunut unohtamaan. Tai jos se on KKY:n arkistosta "kadonnut".

Ystävällisesti

jäsen vielä toistaiseksi

#3911 Jäsenkato on käynyt KKY:ssä!

02.04.2012 17:44

Vuosikokouksessa kävi ilmi, että vielä 2011 jäseniä oli 725 kpl mutta nyt niitä on noin 540! Aika kova kato on käynyt, mutta siitä aikaisempi hallitus voi syyttää vain ja ainoastaan itseään eikä oppositiota, joka toi totuudenmukaisesti esiin lähinnä hallituksen toimien epäkohdat ja yritti pelastaa toiminnasta mitä pelastettavissa oli. Sillä seurauksella,. Tosin että heidät mustamaalattiin täysin jäsenten silmissä mm. keltaisella tiedotteella ja jäsenlehdenkirjoituksilla, joka oli täynnä vääristelyä ja valheita.

Hallitus yritti kyllä kääntää konfliktin "villikissakysymykseksi" ja väitti julkisuudessa, että oppositio haluaa yrittää kesyttää villimmätkin ihmiseen tottumattomat yksilöt, mutta näinhän ei kuitenkaan ole todellisuudessa tapahtunut koskaan eikä kukaan oppositiossa ole sellaista yrittänytkään. Villimmät ja myös pahasti sairaat yksilöt on aina eläinläääkärin suosituksesta lopetettu.

Olisiko nyt aika unohtaa ristiriidat ja lähteä suuntaamaan kohti tulevaisuutta ja täsmäyttää yhdistyksen toiminta myös hädänalaisten, jo olemassa olevien, kissojen pariin takaisin? Viime vuonna KKY:n toiminta oli niiden osalta vain näpertelyä ja miten monta kissaa jäikin ulos pakkaseen joulukuun 2010 ja huhtikuun 2011 aikana pelkästään, kun pelastustoimintaa ei ollut. Kanervohan kumppaneineen erotti silloiset henkilöt sijoittajan toimistaan erimielisyyksien vuoksi ja nimesi itsensä heidän tilalleen sekä Anneli Revon, joka itsekin myönsi sen, etteivät he pysty loukutuksia tekemään eli kissat jäivät silloin hunningolle ja avuntarvitsoita käännytettiin Kanervon toimesta puhelimitse.

Leikkauskampanjoista annan hallitukselle toki täydet 10 pistettä, mutta pelkästään se ei riitä eikä auta näitä ulkona olevia yksilöitä. Karanteenipaikan perustaminen olisi seuraava yhdistyksen tehtävä. Siihen ei riitä minkään yksittäisen ensikodin pienet kellaritilat. Tässä olisi myös tilaisuus aktivoida yhteistyötä muiden Pirkanmaan alueen kissayhdistysten kanssa. Löytöeläinkodit ovat tarkoitettu ainoastaan kotoaan karanneille kesykisoille, joten nämä kodittomat ongelmatapaukset jäävät kokonaan toiminnan ulkopuolelle kunnallisessa mielessä. Kky:llä on nyt mahdollisuus näyttää olevansa todellisesti kissojen asialla ja perustaa tämä kissatalo vihdoinkin. Se on ainoa todellinen keino, että ensikoteihin ei leviä tauteja ja kissoja sairastu määräänsä enempää.
odottavalla kannalla

#3912 Nooralla on vaikea tehtävä

02.04.2012 21:38

... Mutta ei mahdoton kuntouttaessaan KKY takaisin uskottavaksi eläinsuojeluyhdistykseksi. Se on paljon työtä vaativaa ja yhteistyön aktivointi muiden toimijoiden kanssa saattaisi olla avainsana ja "good will" keskeinen osio tässä tilanteessa. KKY:ssä on vielä potentiaalia nousta suostaan. Uusi hallitus näyttäköön nyt voimansa ja siirtyköön sanoista konkreettisiin tekoihin. Säätiön perustaminen on vain ajanhukkaa. Tarmo tulee keskittää nyt suoraan toimintaan, sillä Pirkanmaalla on vielä paljon työnsarkaa! Kunnollisen karanteenipaikan toteuttaminen tulisi priorisoida ykköseksi ja siihen KKY:llä on myös halutessaan varaa ja kentällä huutava tarve!

Suomen lakeihin pitäisi saada myös muutosta, sillä ne ovat aivan liian heppoisella pohjalla eläinsuojelun suhteen!
Vieras minäkin

#3913 Re: Mummelin mustat listat

02.04.2012 23:18

#3904: Totta vai tarua - Mummelin mustat listat

Mummelin aikana rahat on kuitenkin kerätty. Ny vaan näkyy ilmestyneet haaskat saalinjaolle. Ihmekkös se. Rahaa kun on.

Ihmetyttää röyhkeä kerjääminen,parjaaminen toisia kohtaan.Tiedä mihinkä piikkiin nuokin puheet laittaisi? Tervettä järkeä puuttuu Kisun toiminnasta.

Kuinka Timo Peltoniemi vielä kehtaa kertoa pyrkivänsä KKY:n jäseneksi? Jo on röyhkeys huipussaan.


Vieras

#3914 Voi sua...

02.04.2012 23:56

...sääliks käy
jäsen vielä toistaiseksi

#3915 Sulle #3913

03.04.2012 00:28

Et voi olla tosissasi? "mummeli" ei ole rahoja yksin kerännyt ja rahat on tarkoitettu kissojen hyväksi, ei tilleille makaamaan vai mikä mielestäsi on hyvän eläinsuojeluyhdistyksen päämääränä?
Timo on eläinsuojeluihminen henkeen ja vereen, enkä tiedä toista yhtä asialleen omistautunutta ihmistä! Hänellä olisi varmasti paljon annettavaa KKY;lle jäsenenä, jos se tilaisuus vain suotaisiin eikä tuomittaisi jonkun yksittäisen tahon vainoharhaisten kuvitelmien perusteella. Timohan on kirjoituksensa perusteella valmis sopimaan ristiriidoista ja keskeyttämään oikeudenkäynnit, jos hallitus on yhteistyökykyinen.
Ylipäätään aikaisemman hallituksen mustamaalaus oppositiota kohtaan on ollut niin moraalisesti kuin eettisesti tuomittavaa Suomen Laista puhumattakaan. Tämä jälkimmäinen seikka tultaneen vielä toteamaan hovioikeuden päätöksellä, jos nykyinen hallitus ei ole edellistä yhtään viisaampi. Joku roti pitää tässäkin asiassa olla!

Vieras

#3916 Re: Re: Mummelin mustat listat

03.04.2012 00:34

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat

kisu ry:llä ei ole osaa eikä arpaa tässä asiassa!

trolli

#3917 Re: Re: Mummelin mustat listat

03.04.2012 07:00

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Näitä trolleja löytyy joka lähtöön


Vieras

#3918 kuka aloitti

03.04.2012 08:12

Kuka oikeustoimet aloitti? Oliko Timo vai KKY?

Vieras

#3919 Re: kuka aloitti

03.04.2012 09:18

#3918: - kuka aloitti 

ENSIMMÄISEN kerran syytettä poliisilla yrittävät nostaa Timoa vastaan Kky:n silloisen hallituksen kolme henkilöä. 


Vieras

#3920

03.04.2012 09:31

Poliisi ja yrittäminen on eri asia kun oikeuslaitos. Ovat eri kaksi asiaa. Siis kuka aloitti oikeustoimet. Sama levy pyörii ja pyörii yhä vaan. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Vieras

#3921 Re: Valoa tunnelin päässä!

03.04.2012 09:33

#3910: Timo Peltoniemi - Valoa tunnelin päässä!

Jos olisin päättäämässä, niin en ottaisi koskaa Peltoniemen Timoa mihinkään.  Ei edes kuulu Kisuun.

Valehtelijoiden klubi

#3922

03.04.2012 10:28

Näistä KKY: edustajien kommenteista näkyy, että muutos yhdistyksessä on ollut lähninnä kosmeettinen. Ei asenteet ja toimintatavat muutu vasta kun suurin osa hallituksesta vaihtuu. Taustavaikuttajana toimii silti sama(t) henkilö(t). Kyseessä lienee taas joku fuulaus. Ikävä juttu kissojen kannalta.

Luulen, ettei KKY:n ohjeistusta tarvita siitä keitä Kisu ottaa tai ei ota jäsenikseen.  Siellä osataan ajatella omilla aivoilla, eikä yhdistyksestä ole tarkoitus tehdä liioin salaseuraa.

nolo

#3923 Re: Re: Valoa tunnelin päässä!

03.04.2012 10:48

#3921: - Re: Valoa tunnelin päässä! 

 Pitääkö siis kuulua Kisuun ollakseen kelvollinen jonnekin muualle?

Pelastakaa mummelit ry?

#3924 Re: Re: Mummelin mustat listat

03.04.2012 10:53

#3913: Vieras minäkin - Re: Mummelin mustat listat 

 Pidätkö näitä hädänalaisia kissoja "haaskoina saaliinjaolla", sillä  niiden rahoista tässä on kysymys. Teillä on edelleen käsitteet ja toimintaetiikka täysin hukassa. Ei Kisu tai muut yhdistykset ole KKY:n rahoja kärkkymässä, vaan kyseenalaistavat varojen seisottamista pankkitilillä. Sitä paitsi monet KKY:n ex-jäsenet ovat olleet varainhankinnassa mukana, kunnes heidät potkittiin pois. Heillä on moraalinen oikeus kommentoida rahojen käyttöä.  "Mummelilleko" näitä rahoja on siis kerätty?

Ei kannattaisi sotkea muita yhdistyksiä tähän asiaan, varsinkaan kun et ymmärrä mitä "terve järki" merkitsee. Kun kerran olette niin tarkkoja varojen käytöstä, niin miten selittyy tuo kallispalkkainen taloudenhoitaja? Tervettä järkeä vai?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2012 11:14