KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

vastauksia kyselevä jäsen

/ #3955 Re: Tassuttimelle

05.04.2012 12:13

#3953: jäsen vielä toistaiseksi - Tassuttimelle 

 Minäkään en kyllä usko siihen, että KKY olisi talteenottanut ja sijoittanut uudelleen viime vuoden aikana 241 kissaa. Se ei ole millään mahdollista! Tuliko yhdistykselle ainuttakaan kissaan ensimmäisen puolen vuoden aikana ensikoteihin ? Korkeintaan yksi tai kaksi karkulaista tai sosiaalitapausta aivan kesän kynnyksellä. Vuosikokouksessa ollut ensikoti ja jäsen kertoi, ettei hän tai muut oppositioon kuuluvat tahot saaneet kissoja lainkaan hoitoonsa enää 2011 puolella Kanervon ja Revon hoitaessa sijoittajan tehtäviä. Repo oli myös itse myöntänyt tälle henkilölle, etteivät he edes pysty loukuttamaan kissoja ulkoa. Samaan aikaan Kanervo käännytti myös avuntarvitsijoita puhelimitse väittäen ettei ensikodeissa ole tilaa.

 Suurin osa ensikodeistahan kuului myös oppositioon ja he irtisanoutuivat tehtävistään KKY:stä viime vuoden vuosikokouksen jälkeen eli noin 30 ensikotia. Miten siis paikalle jäänyt pieni joukko ensikoteja olisi pystynyt kierrättämään tällaisen kissamäärän puolen vuoden aikana? Ei mitenkään! Osa pörssistä olevista kissoista meni myös entisten omistajien kautta, mutta tiedot olivat vain pörssissä.

Kyllä Kanervo on nyt hyvin todennäköisesti rukkaillut tilastoansa aivan tahallisesti tai sitten on tapahtynut pienehkö laskuvirhe. Jospa hän on laskenut kaikki kissat kahteen kertaan? ;)

Mitenkähän hallitus tämän asian selittää meille jäsenille?