KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

osat vaihtui

#4051 Re: Piiri pieni pyörii..

27.02.2013 10:47

#4049: Rankaa vai ei - Piiri pieni pyörii..

Raha ja sen himo sokaisee, harva kestää sortumatta ja tässä yksi esimerkki, kissat jäi ilman kun apuvälineestä tuli tarkoitus ja tarkoituksesta apuväline= rahaa kerättiin kissoja varten nyt kissoilla kerätään rahaa, ovat vain väline ei tarkoitus.

Rankaa vai ei

#4052 Re: Re: Piiri pieni pyörii..

27.02.2013 11:03

#4051: osat vaihtui - Re: Piiri pieni pyörii.. 

 Näin se ikävä kyllä menee.  

En ole nähnyt edes sivulauseessa kommenttia kissoista ja jos onkin, niin vähättelevässä tai halventavassa mielessä. Ei taida moni "rahanahne haaskalintu" tulla ajatelleeksi paljonko ovat kiitollisuudenvelassa näille hädänalaisille kissoille. Kissoilla tässä armottomassa pelissä ei ole muuta kuin se välinearvo.

Kissat kärsivät edelleen

#4053 KKY:en homma haisee pahasti

02.03.2013 21:20

Koska asioiden käsittely on kesken, niin en paljasta vielä ....
Harmittaa vain, kun hyvä yhdistys pilattiin kissojen auttajien haukkumisella ja entisen hallituksen kieroilulla...
Yhdellä henkilöllä oli liikaa valtaa ...

Olen samaa mieltä, että yhdistyksen tarkoitus on auttaa hädänalaisia kissoja ja raha on vain väline sen toteuttamiseksi.

Entisen puheenjohtajan mielestä yhdistyksen tarkoitus oli kerätä rahaa ja kissat olivat vain väline sen toteuttamiseksi.
Jäsen toistaiseksi

#4054 Mitä KKY salaa?

04.03.2013 17:29

Muistanko väärin? Mututuntuman mukaan Katti-Matissa ei ole ollut vuosikausiin tilinpäätöskertomuksia ja talteenotettujen kissojen lukumäärätkin ovat puuttuneet ainakin vuosilta 2010-2011, sellainen tunne minulla on. Korjatkaa , jos muistan väärin.


Vieras

#4055 Re: Muistin virkistämiseksi; kirjataan joskus myöhemmin tämäkin oikein

09.03.2013 12:18

hehheh

#4056 Näimpä!

09.03.2013 14:48

Se,että vain vajaa kaksi vuotta toiminut Kisu-kissojen suojelu ry on yhdistys,josta yli 30-vuotta toiminut Kissojen "katastrofi"yhdistys voisi otta mallia,kertoo hyvin kyseisen yhdistyksen tilasta.(Kyllä mummoilla on ihmettelemistä.)Vaan eipä taida olla tekijöitä.
Epäilen vain

#4057 Muutama omantunnon kysymys

13.03.2013 08:19


Valitsisitko palkattuun työhön ihmisen, joka on lähellä keski-ikää eikä ole koskaan ollut valmistumisensa jälkeen  missään töissä?

Valitsisitko edustamaasi yhdistykseen palkatun rahastonhoitajan, vaikka sen lisäksi yhdistyksesi käyttää myös tilitoimistoa tilikirjanpidon tekemiseen?

Jättäisitkö yhdistyksesi vuosikokouksessa valitsematta vapaaehtoisen ammattilaisen rahastonhoitajan hommaan? (Samalla yhdistyksesi voisi luopua tilitoimistolle maksamisesta, sillä normaalisti rahastonhoitajan hommaan kuuluu myös tilikirjanpito. Niin valtaosa Suomen yhdistyksistä toimii.)

Jos olisit yhdistyksen puheenjohtaja ja saisit päähänpiston käskeä vapaaehtoistyötä tekevän yhdistyksesi jäsenen erääseen välttämättömään työhön, joka olisi oikeastaan pakko saada jotenkin tehdyksi. Hän ei suostu, koska ei pystyisi työhön eikä millään ehdi eikä jaksa. Sitten käskisit yhdistyksesi palkallista työntekijää tekemään saman homman, koska olet hänen työnantajansa. Hänkin kieltäytyy määräämästäsi työstä, vaikka on palkkaa nauttiva yhdistyksesi työntekijä. Erottaisitko tämän jälkeen vapaaehtoistyötä tekevän jäsenen ja taputtaisit työstä kieltäytynyttä työntekijääsi päälaelle?

Olisit vaikkapa yhdistyksesi puheenjohtaja ja sinulla olisi yhteinen sähköposti puolisosi kanssa, jolla ei ole mitään tekemistä yhdistyksesi kanssa. Kaikki sähköpostiliikenteesi olisi puolisosi luettavissa. Eikö olisi ehkä aika noloa muita kohtaan? Mutta se ei sinua kuitenkaan huolettaisi! Sitten yhtäkkiä epäilisit, että eräs yhdistyksesi jäsenistä saattaa EHKÄ MAHDOLLISESTI  kertoa  jotain yhdistyksesi asioita omalle puolisolleen, joka on kylläkin yhdistyksesi jäsen. Asia jostain syystä ärsyttää sinua. Et oikein ymmärrä, että miksi, mutta se ärsyttää suunnattomasti! Päättäisitkö puhua asiasta joillekin luottoystävillesi, jotta saisit erotetuksi molemmat yhdistyksestäsi? Ja sitten erottaisit heidät.

Jos vastaat "kyllä" jokaiseen viiteen kysymykseen, ovat ajatuksesi yhdenmukaiset KKY:n viime vuosien toiminnan kanssa.

Jäsen vielä

#4058 Hyvä kirjoitus, Epäilen 4057

18.03.2013 16:20

Kirjoituksesi oli hyvä ja asiallinen.

Voihan olla, että raha-asioissa kaikki on ok, mutta ihmetyttää kyllä, että miksi rivijäsenille ei lähetetä tilinpäätöskertomuksia.Yleishyödyllisen yhdistyksen tileissä ei pitäisi olla salattavaa. Toimintasuunnitelma euroineen kiinnostaa myös.

Kissaruttoepidemiassa tehtiin kärpäsestä härkänen ja syntipukiksi tehtiin yhdistyksen ahkerin ja aktiivisin jäsen. Todella hävytöntä touhua entisen puheenjohtajan taholta. Entinen pj pilasi koko yhdistyksen maineen. Toivottavasti hänet erotetaan yhdistyksestä.

...ja kissat kärsivät edelleen pakkasessa.

Vieras

#4059 Re: Hyvä kirjoitus, Epäilen 4057

21.03.2013 15:24

#4058: Jäsen vielä - Hyvä kirjoitus, Epäilen 4057

Jäsenillä on vaikutusmahdollisuus vuosikokouksessa, sinne vaan kertomaan mielipiteet ja esittämään kiperiä kysymyksiä KAIKESTA mikä yhdistyksen toiminnassa askarruttaa.

Epäilen vain

#4060 Re: Re: Hyvä kirjoitus, Epäilen 4057

22.03.2013 13:13

#4059: - Re: Hyvä kirjoitus, Epäilen 4057

Kysymyksiä voi kyllä esittää, jos on valmistutunut kestämään herkkänahkaisten ihmisten loukkaantuneita ja jopa vihaa sisältäviä purkauksia. Ja sitten saa kaupan päälle oppositioleiman otsaansa, joka ei lähde IKINÄ!

Ja kysypä asioita vaikkapa rahurilta! Kaveri vastaa kenkkumaisilla sanakäänteillä ja kovenevalla äänellä. Hän istuu siellä edessä kunniapaikalla, vaikka on ainoa, joka saa tästä hommasta palkkaa! Huutava maisterisjätkä, joka on Kanervon ja kumppaneiden suojeluksessa.

Voihan sitä yrittää. Mutta turhaa se on. Salissa on pääasiassa eläköityneitä ja menneitä muistelevia Kanervolle uskollisia todella "sympaattisia" ihmisiä. "Sympaattisia" varsinkin omia mielipiteitään esittäville  ja omilla aivoillaan ajatteleville, jotka vain jollain tavalla VOIDAAN käsittää poikkeavan valtaa pitävien toimista tai mielipiteistä.

Voihan sitä yrittää, jos haluaa mielensä pahaksi eikä välitä seurauksista. Terve menoa hornankattilaan!

kriittinen jäsen

#4061 Milloin piste iin päälle ja työrauha Nooralle?

24.03.2013 16:45

Minun mielestä olisi jo korkea aika antaa työrauha uudelle puheenjohtajalle. Miten se tapahtuu?
Korjaamalla vääryydet tietenkin!

- perua laittomat irtisanomiset ja antaa ko. jäsenille ainaisjäsenyys
- maksaa kaikkien oikeudenkäyntikulut tai toinen vaihtoehto, että entinen pj+hallitus maksaa myös omat oikeudenkäyntikulut
- palauttaa Pirjon maine. Pirjohan oli ahkerin vapaaehtoinen yhdistyksessä.
- lopettaa säätiöhöpötykset
- ilman säätiötäkin voidaan tukea ahkeria eli olisipa mukava lukea, että KKY lahjoittaisi Pirjolle esim. 10 000 e eläinten auttamista varten. Pirjohan on omilla varoilla rakentanut mm kissatilat asuntonsa yhteyteen.
- leikkaustempauksia tulee jatkaa suuressa mittakaavassa, jäsenlehdessä puhuttin vain parista kampanjasta tänä vuonna, mikäli oikein muistan
- avoimuus tulee palauttaa, 2010-2012 ei ole näkynyt tilastoja talteenotetuista kissoista ja siitä kuinka moni niistä sijoitettiin/lopetettiin
- pitäisi selvästi tuoda esille, että yhdistys auttaa kaikkein hädänalaisimpia kissoja taas , jos auttaa niitä. KKY hylkäsi kissat syksyllä 2010, mutta nyt lienee painostuksen vuoksi auttaa...vai auttaako.....
- avoimuus myös rahankäytössä tulee palauttaa. Palkallisen rahastonhoitajan tultua en muista nähneeni yhdistyksen tiliasioita KattiMatissa. Muistanko väärin?
- tarvitaanko ylipäätänsä palkallista taloudenhoitajaa?EI! Mielestäni ne rahat tulisi laittaa remonttireiskaan eli remonttireiska kävisi korjaamassa sijaiskodeissa kissojen aiheuttamia tuhoja. Sijaiskotien määräkin varmaan lisääntyisi, kun vuokra-asunnoissa asuvat tietäisivät, että eivät joudu itse maksamaan kissojen aiheuttamia tuhoja. Ei kissan paikka ole ikkunattomassa kylpyhuoneessa tai saunassa vaan ihmisten parissa asuinhuoneissa. Vaikka kuinka laittaisi raapimapuita sinne ja tänne , niin kyllä seiniä revitään...usein aivan raapimalaudan vierestäkin.

kriittinen jäsen

#4062 Tarkennus/korjaus 4061

25.03.2013 08:36

Tarkoitin, että KKY maksaa kaikki oikeudenkäyntikulut tai oikeudenmukaisempi vaihtoehto olisi, että entinen pj ja entinen hallitus maksaisi omasta pussistaan molempien osapuolien oikeudenkäyntikulut.
VÄÄRYYKSIÄ EI VOI LAKAISTA PIILOON, VAAN NE ON UUDEN HALLITUKSEN KORJATTAVA ! Sitten vasta saadaan työrauha KKY:een ja KKY:en maine palautettua !
Kun vääryydet on saatu korjattua, niin sitten tämä adressikin käy tarpeettomaksi ja ihmiset voivat keskittyä kissojen auttamiseen !
Toivottavasti uusi PJ/ hallitus kuuntelee jäseniä, ettei vastaavaa enää sitten tapahtuisi ! Molemmat osapuolet ovat haukkuneet toisiaan aika railakkaasti, mikä ei ole hyvä asia eläinsuojelun kannalta.



Loukku

#4063 Remonttireiska Aviomiespalvelusta

27.03.2013 14:42

Ammattitaitoisia remonttireiskoja saa Aviomiespalvelusta. Isot firmathan eivät mielellään tee pikkuremppoja.

Tuo remonttireiskajuttu on tosi hyvä idea !!! Ei ole monta vuotta siitä, kun sijaiskodeille alettiin korvata ruuat ja hiekat. Pitkään perustui hoito siis vapaaehtoisuuteen. Rahaa yhdistyksellä oli, mutta sitä ei haluttu tuhlata kissoihin, vain pakolliset eläinlääkärikulut maksettiin.

Minusta KKY:en tulee jatkaa leikkaustempauksia ja tehdä enemmän yhteistyötä virallisten löytöeläinhoitoloiden kanssa. KKY:en varoja voisi käyttää lisätilojen rakentamiseen kissoille siis löytöeläinhoitoloiden yhteyteen ja maksaa korvausta kissojen hoidosta heille. En siis kannata mitään kallista kissataloa tai erillistaä pientä tilaa johonkin.

Nykyihmiset eivät tee palkatonta hommaa juuri lainkaan enää, joten lisätilojen rakentaminen löytöeläinhoitoloiden yhteyteen tai jonkun aktiivisen sijaiskodin pitäjän kodin yhteyteen ovat ainoita järkeviä vaihtoehtoja.

Sijaiskotien tukemista tulee myös jatkaa, sillä sijaiskoteja ilman yhdistys ei toimi.

Myös kissaloukuttajien toimintaa tulee tukea ja kouluttaa heitä. Myös aroille kissoille tulee olla tarkkailupaikkoja !

En kannata arkojen kissojen "säilömistä" ensikoteihin, mutta en hyväksy myöskään heti loukkuun tappamista. Kissat tulee vapauttaa sisätiloissa ja tarkkailla niitä. Pahasti villiintyneet on kyllä parempi päästää sitten eläinlääkärin välityksellä sateenkaarisillalle tarkkailun jälkeen.

Vieras

#4064 KKY:en hallitukselle toivomus

29.03.2013 20:36

Voisiko KKY:en hallitus/puheenjohtaja kertoa meille adressin lukijoille/kirjoittajille, että missä mennään KKY:ssä.
Ottaako mikään sijaiskoti hoitoon arimpia kissoja vai tapetaanko ne heti loukkuun? jne Yhdistyksestähän erotettiin tai erosi useita sijaiskoteja, kun KKY jätti kissaraukat pakkaseen.
KKY antaa ylimielisen kuvan toiminnastaan, kun ei vastaa/kerro nykytoiminnasta. Itseäni ainakin yhdistyksen jo muutamia vuosia kestänyt salaileva touhu ihmetyttää.
Odotimme, että uusi pj olisi palauttanut yhdistykseen avoimen toiminnan....vai rajoittaako vanha pj/pj:n tukijat edelleen toimintaa?????
Entinen jäsen

#4065 Maksatko vielä KKY:en jäsenmaksun v. 2013?

31.03.2013 16:42

Itse en taida enää maksaa...sama ylimielisyys näyttää jatkuvan kuin edellisen puheenjohtajan aikana.
Aivan varmasti lukevat adressit-sivua, mutta mikseivät vastaa ???????

Vieras

#4066 Re: KKY:n asianajaja Risto Tuorilla ja käräjätuomari Riitta Puhakalla yhteisiä vastuutehtäviä

01.04.2013 14:59

#4033: Timo P. - KKY:n asianajaja Risto Tuorilla ja käräjätuomari Riitta Puhakalla yhteisiä vastuutehtäviä

Kyllä ammatti-ihmiset tekevät töitä muuallakin. Miten nää liittyy kissoihin?

 

Salaperäistä on ...

#4067 KKY:en toiminta ei kestä päivänvaloa????

02.04.2013 14:36

Useissa kirjoituksissa on toivottu KKY:en kertovan nykyisestä toiminnasta...mitään ei kuulu...

Onko KKY:stä tullut samanlainen salaperäinen järjestö kuin vapaamuurareista???

Taitaa olla kissat sivuseikka uudellakin hallituksella???
Timo P.

#4068 Re: Re: KKY:n asianajaja Risto Tuorilla ja käräjätuomari Riitta Puhakalla yhteisiä vastuutehtäviä

03.04.2013 07:45

#4066: - Re: KKY:n asianajaja Risto Tuorilla ja käräjätuomari Riitta Puhakalla yhteisiä vastuutehtäviä

Ei välttämättä mitenkään. En missään tapauksessa ole niin väittänytkään. Paitsi että samassa käräjäoikeuskäsittelyssä olivat molemmat työssään, jossa käsiteltiin KKY:n ja kolmen entisen jäsenen riita-asiaa. Toinen ajamassa vastaajan asiaa ja toinen ratkaisemassa asian.

Kannattaisiko asiaa tutkia, jos em. ihmiset ovat vain vuotta aiemmin ajaneet yhteisiä etujaan jonkun yrityksen luottamuselimessä? Eivät he molemmat ole olleet siellä ansiotyössä, vaan valittuina sinne.

Joku voisi vastata, että ei missään tapauksessa. Joku voisi sanoa, että ehkä...

Pettyneet

#4069 KKY:en hallituksen touhu ihmetyttää !

07.04.2013 11:34

Täytyypä todeta, että onpa ylimielistä toimintaa KKY:en hallitukselta , kun ei vastaa kysymyksiin, joita useampi ihminen on täällä esittänyt.
Odotimme, että toiminta muuttuu avoimeksi uuden puheenjohtajan myötä. Petyimme todella.Vai onko kyse siitä, että uusi pj ei uskalla kommentoida, onhan hallituksessa vanha pj ja hänen kannattajiaan.

Vieras

#4070 KKY:en mielipidettä kaipaan minäkin !

10.04.2013 12:46

Olisipa ollut mukava kuulla, mitä KKY:een nykyisin kuuluu? Harvoin törmää noin outoon yhdistykseen kuin KKY .
Ei taida enää mennä yhdistyksellä oikein hyvin....siitäkö johtuu hiljaiselo....
Matti Toivonen

#4071 Valinnat

15.04.2013 12:06


Mari Ajava on hyvin, hyvin sopiva uudeksi Johtajaksi. Ajatuksen kulku on vanhan linjan mukainen. Ei tulisi sisäisiä ristiriitoja.

Ja olisihan sitten vielä Saastanmaalta terhakka Tepa Sala, joka on hyvä taustatuki yhä vain ikääntyvämmälle joukkiolle. Osaa vedellä naruista. Ja on samalta seudulta kuin Don Kristos Tuorielactas.

Mutta onhan niitä nimiä. Ja kuten sanonta kuuluu, rakkaimmilla on montakin. Lari Santtumaja Vaberg olisi myös sopiva hommaan.
Jäsen

#4072 Jospa annettaisiin Nooran jatkaa puheenjohtajana !

15.04.2013 14:17

Jos tajusin oikein, ketä tarkoitat Lari Santtumaja Vabergilla, niin sanoisin, että ko. henkilö ei käy täysillä...kielenkäyttö on kuin katujätkän...

Onko Don Kristos Tuorielactas yhdistyksen jäsen edes?

Tepa Salan ehkä tiedän, mutta kuka on Mari Ajava...sitä jäin miettimään...

Jos ei KKY:en toiminta olisi niin erikoista kuin on, niin pitäisin kommenttiasi jonkun hullun sekopään kirjoittamana, mutta nyt en pidä....vitsihän se on ja halusit osoittaa KKY:en toiminnan järjettömyyden/outouden.

Taustalla muutama ihminen tekee työtä yli 15 vrk kissojen hyväksi, KIITOS HEILLE, mutta suurin osa ajasta menee vain kokoustamisiin ja säätiön perustamisen suunnitteluun. Ensin muutetaan säännöt eli lakataan auttamasta katastrofikissoja ja sitten kahvitellaan kaikessa rauhassa vain.

Outoa on....tosi outoa....

Vieras

#4074 Hesyssäkin riidellään TAAS

18.04.2013 10:15

24.4. klo 18 HESYn vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään Toivolan koulun auditoriossa 24.4. klo 18, mutta sisälle pääsee jo klo 17. Os. Toivolan koulu, Mikkolankuja 3.

Vuosikokouksessa hallitukseen valitaan kaksi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä sekä käsitellään sääntömääräiset asiat. Voit tutustua hallitusehdokkaisiin oheisen linkin kautta.

Varsinaisiksi jäseniksi on ehdotettu:

Ehdokas: Esityksen tekijät:
Kristiina Honkavaara Jake Lahti-Olsen
Kristiina Ovaskainen Jake Lahti-Olsen
Nina Patanen Titta Koukkunen, Hannele Luukkainen, Jukka Marttila, Erja .....................................Veivo ja Merja Vilska
Marika Lahti Titta Koukkunen, Hannele Luukkainen, Jukka Marttila, Erja .....................................Veivo ja Merja Vilska

Varajäseniksi ehdotettu:

Ehdokas: Esityksen tekijät:
Harry Linnarinne Jake Lahti-Olsen
Paula Kyllästinen Jake Lahti-Olsen sekä Titta Koukkunen, Hannele Luukkainen,
....................................Jukka Marttila, Erja Veivo ja Merja Vilska
Heidi Hämäläinen Titta Koukkunen, Hannele Luukkainen, Jukka Marttila, Erja Veivo ....................................ja Merja Vilska

Sääntömääräisten asioiden lisäksi vuosikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

Sääntömuutosesitykset:

1. Puheenjohtajakausi: rajataan puheenjohtajakaudet kahteen peräkkäiseen kauteen. Esityksen tekijä Kristiina Honkavaara.

2. Jäsenmaksu/vaalikelpoisuus: vanhojen jäsenten jäsenmaksun tulee olla maksettuna 28.2. mennessä, mikäli jäsenmaksu on lähetty heille viimeistään 14.2. Jos sitä ei ole maksettu, jäsen menettää vaalikelpoisuutensa. Uusien jäsenten tulee olla liittyneitä HESYyn 28.2. mennessä ollakseen vaalikelpoisia seuraavassa vuosikokouksessa. Esityksen tekijä Kristiina Honkavaara.

3. Sääntömuutos HESYn sääntöihin: Vaarallisen työyhdistelmän estäminen nimenkirjoitusoikeutta muuttamalla. Esityksen tekijä Merja Vilska.

Muut asiat:

4. HESYn työhyvinvointitutkimuksen tulosten esittely. Esityksen tekijä Harry Linnarinne.

5. Varapuheenjohtaja Harry Linnarinteen toiminta HESYn sääntöjen vastaisesti yhdistyksellä vuokralla olleen koiratalon ostossa. Esityksen tekijä Merja Vilska.

6. HESYn koirataloasian kokonaiskäsittely ja kaikkien hallituksen jäsenten rooli siinä. Esityksen tekijä Lena Lundell.


KKY:en vuosikokousilmoituksissa ei muistaakseni(voin muistaa väärinkin)ole ollut edeltä käsin sääntömuutoksista edes. Nähdäkseni ne pitäisi mainita.
kotiin ei eläimiä

#4075 Re: KKY:en mielipidettä kaipaan minäkin !

18.04.2013 10:20

#4070: - KKY:en mielipidettä kaipaan minäkin !

Olen aina kuullut vain hyvää KKY:n toiminnasta. Toisin kuin KISUN kirjoitukset menevät jo yli ymmärryksen. Luulisi heidän tekevän työtään kissojen hyväksi, eikä vain istuskella tietokoneen äärellä parjaamassa muita? Todella ihmetyttää KISULAISTEN touhu.

Onko KKY velvollinen levitteleen sisäisiä asioitaan muille? Jokainenhan toimiin tavallaan jäsenistön päätöksellä. Mitä sitten vaikka heillä onkin palkattu rahastonhoitaja - vai ootteko vaan kateellisia?

Sanotaanhan kateus vie kalatkin vesiltä. Vai kuvitteletteko muilla vain olevan velvollisuus kissojen loukuttamiseen, ruokkimiseen ymm. hoitamiseen? Loukuttamisiahan eivät tee paikalliset kunnalliset löytöeläinpaikat. Hehän teettäisivät kissojen loukuttamisen, sekä vieläpä viemisen heille yksityisten henkilöiden puolestaan. Siis työn tekevät aivan muut tahot kuin kunnalliset löytöeläinpaikat. Hekin odottavat "tavaran portille" tuomista. Rahan he kyllä laskuttavat yhteiskunnalta.

Näinhän Kisulaisetkin toivovat - muut tekevät työn, he nauttisivat hedelmistä.